- 28 Haziran 2016
- 3.657
- 2.721
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #4.501
Cnm kac gundr pek takip edemiyrm siteyi sen naptn baska doktora gittn miBen sordum doktora HAPŞIRMAK dan bişey olmaz dedi bende cok hapşırıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm kac gundr pek takip edemiyrm siteyi sen naptn baska doktora gittn miBen sordum doktora HAPŞIRMAK dan bişey olmaz dedi bende cok hapşırıyorum
Dogrusun canim ilk randevuyu 8. haftada veriyoruz dedi bana ama enfeksiyondan dolayi hala varmi diye 6. haftada gittim kalbini duymadik bebegi görmedik kadin bana 6 hafta sonraya yani 12. haftamda randevu verdi cok fazla rahat bu isvicreliler ama ben meraktan catlicam o yuzden ayarlaYabilirsem cumartesi özel klinige gidicem insallah kalbini duyarim 7+3 olucazCnm gec dollenme oldugunda en net 10.11. Haftalarda duyulurmus.hic endise etme.bi arkadas yazmisti isvicrede 8.haftaya kadar kanda bile bakmiyolarmis.biz cok aceleci davraniyoruz.
Çok teşekkür ederim canımBen sordum doktora HAPŞIRMAK dan bişey olmaz dedi bende cok hapşırıyorum

ALLAHIM (şafi) sıfatıyla şifa versin inşallahendless love canim rabbim annene sifa versin coz zor bir surec uzulmemek elde degil taabii bende yasadim abimde neler dedi dr lar ama cok sukur rabbim sifasini verdi annenede sifa verir insallah ama bebeginide dusun nolur kizlar hadi hep beraber dua ya hamilelerin duasi kabul olur derler arkadasimizin annesine ve tum hastalara sifa niyetiyle dua edelim.
![]()
İyi geceler kizlar ben aranizda yeniyim hamile miyim degiliyim hic bilmiyorum simdilik 2 gun gecikti.Ama sadce adet agrim ve bel agrim var baska belirtim yok ben adet olurum diye bekliyorum ama suphesiz Rabbimden umit kesilmez.O en guzeli,en hayirli zamnda verendir.Allah im hepinize hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin insallah
3 ay once bebegim gelismedigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim...Ve o gnden beri o test cubuklarindan korkuyorum.Gormek istemiyorum..Bekliycem normalde hic gecikmem simdiye kadarda hep gunumde oldum..Ama olsun yinede bekliycem bekleyebildigim kadar ..Hem bian once bi sonuca varmak isterken biryandan test yapamamak cok tuhafim anlatamiyorumNeden test yapmiyorsun?
3 ay once bebegim gelismedigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim...Ve o gnden beri o test cubuklarindan korkuyorum.Gormek istemiyorum..Bekliycem normalde hic gecikmem simdiye kadarda hep gunumde oldum..Ama olsun yinede bekliycem bekleyebildigim kadar ..Hem bian once bi sonuca varmak isterken biryandan test yapamamak cok tuhafim anlatamiyorumAdet olucam ben diye bekliyorum
Hosgeldin pozitif hanimcim ❤Kızlar beni de alırmısınız aranızaaaa
Dün gördük kalp atışlarını yalnız doktorum dinlettirmedi ben 12. Haftadan önce önermiyorum alet bir ısı yayıyor sesi alabilmek için falan dedi ben de gördük ya çok şükür önemli değil dedim, yavruşum geç yumurtlamadan ve geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden hesaplayacaz normalde sata göre 8+6 olması lazım 7+6 bizimkiGeçen hafta cuma gün duyduk canım çok şükür . Hayırlı haberlerle dönersin inşallah. İnsan duyana kadar stres yapıyor ister istemez ama gönlünü ferah tutmaya çalış

Cnm seni diger topikten hatrliyrm insallh hamilesndr. Ama test yapmamamn mantkli deil cunku bat gununu gecmissn. kendine bosa stres yaratma bence yap gor bakalm neymis. Bu seklde varsa da bebege zarar werirsn stres iyi bisey deil.3 ay once bebegim gelismedigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim...Ve o gnden beri o test cubuklarindan korkuyorum.Gormek istemiyorum..Bekliycem normalde hic gecikmem simdiye kadarda hep gunumde oldum..Ama olsun yinede bekliycem bekleyebildigim kadar ..Hem bian once bi sonuca varmak isterken biryandan test yapamamak cok tuhafim anlatamiyorumAdet olucam ben diye bekliyorum