- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi endless love
- #4.561
Kizlar bugun 3 te randevum var benim icin dua edin. Hepinizi opuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sans seninle olsun
Bizde yumurta cok biliyosun elbet biri tutar. Sadece kilo vermeye calis zayif olsanda. sonra mucizenin geldigini goreceksin :)
Bende bir pkoluyum ama ben cok ugraştım olmadı en son care tüp bebek dediler şükür ilk denemede oldu ALLAH nasip ederse ekim 3 de kalp atışı icin cagırdı inşallah duyarım![]()

Sagol cnm.yarin 7 haftalik olucam insallah.burdaki devlet hastanesinde bitane doktor var bayan ama havasindan gecilmiyo.cok geriliyorum kadinin yaninda soruma cvp bile vermiyo.sali kanda baktirmak icin gittim.kanda gebelik cikinca karindanda bakti minik bi kese var cuma gel dedi.ben bugun gitmiycem 8.haftaya kadar bekliycem.bos gebeliktede 8.haftaya kadar bekletmislerdi.goremedim diyip gonderse bi hafta gecmez benim icin.burda alltanda bakmiyolar cihaz yok.icimde bi endise korkarak dua ederek bekliyorum.insallah insallah hepimiz saglikla dunyaya getirirz bebeklerimizi.butun anneler icin dua ediyorum.allahim duysun sesimizi.Bnce öyle düşünme seni cok iyi anlıorm canım ama gönlünü ferah tut tekrarlamıo![]()
Haklisin cnm.guzel allahim saglikli hayirli olani nasip etsin yeterki.Korkmayin guzel anneler Rabbim ne dilerse o olur. Alanda o verende ben hic ama hic korkmuyorum
belim inanılmz ağrıyor kızlra yaaa. yatarken de ayaktayken de otururken de.
bu arada benim de karnım şiş ama ben hasta olmadığımız için şiş olduğumu düşünüyorum. şimdiden bu kadar olamaz herhalde. ben 56 kiloyum.
Suratinin ortasina bitane indir sacindan tut surukle.yani usulen uygun degil ama tamda bunlari hak edicek seyler yapmis.les kargasi.kızlar çok sinirliyim yaaa.. birisi bana yanlış düşünüyorsun desin, bir şey olmaz desin..
iş yerinden bir arkadaşım hamile olduğumu gidip müdüre söylemiş, onunla ilgili plan yapmayın diyerek..
neden karışıyor, neden benim hakkımda konuşuyor ki ! kaldı ki ben işimi bırakmayı düşünmüyorum...
Ona neymiş sen gidip söyleyemiyor musun hamile olduğunu,çalışırsın çalışmazsın senin bileceğin iş ne demek onunla ilgili plan yapmayın.En nefret ettiğim insan tipi yakızlar çok sinirliyim yaaa.. birisi bana yanlış düşünüyorsun desin, bir şey olmaz desin..
iş yerinden bir arkadaşım hamile olduğumu gidip müdüre söylemiş, onunla ilgili plan yapmayın diyerek..
neden karışıyor, neden benim hakkımda konuşuyor ki ! kaldı ki ben işimi bırakmayı düşünmüyorum...
Aynen canim benim insaallah. Ogrendigimden bu yana ne bi korku yasadm ne bi suphe. Inancinizi yüksek tutalim insaallahHaklisin cnm.guzel allahim saglikli hayirli olani nasip etsin yeterki.
Cok tesekkur ederim canim inşallah hamilesindir dualarım seninleçok teşekkür ederim, kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorumumarım mucizeyi görebilirim ben de
bana da doktorum direkt aşılama yapalım istersen dedi, sanırım biraz umutsuz durumum. ben önce birkaç ay kendim denemek istiyorum dedim, umarım olmuşturAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()

Bence haklısın ve o söyleyen kişiyle konuşmalı hatasını söylemelisin sana mı kaldı hamile olduğumu söylemek falan diye ama kavga eder gibi yapma canım sakin ol bebişini düşünkızlar çok sinirliyim yaaa.. birisi bana yanlış düşünüyorsun desin, bir şey olmaz desin..
Hoşgeldin canım :)Merhaba güzel anne adayları.
Ben de dün akşam acilde yapılan testle hamile olduğumu öğrendim ve sizler gibi mayıs 2017 annesi olucam.
Henüz değer katlanıyor mu diye bakılmadı.
Pazartesi dr randevum var ve o zaman kesinleşecek.
İnşallah kat kat artar değerim.
Dualarınızı bekliyorum.
Hoşgeldin canım :)
kızlar sarı yeşil akıntısı olan varmı
kızlar çok sinirliyim yaaa.. birisi bana yanlış düşünüyorsun desin, bir şey olmaz desin..