- 24 Eylül 2016
- 71
- 17
- 3
- 31
- Konu Sahibi endless love
- #4.781
Tam canim cok tesekkur ederim... Yengem sayesinde sizinle tanistim tesekkur ederim yardimin icn ins sagsalim kucagina alirsin bebisini
))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Can'ım darısı başına hayırlı haberlerini bekliyorum.Tam canim cok tesekkur ederim... Yengem sayesinde sizinle tanistim tesekkur ederim yardimin icn ins sagsalim kucagina alirsin bebisini))
Sagol canım sağ kasıgım agrıyodu sürekli kacıncı gün olduğunu hatırlamıyorum ama 1gün de belim kırılacak gübü agrıdıHayirli olsun allah anali babali buyutsun pki tutunma belirtisi yasadinmi
Bende pkoluyum banada %65 tutar dedi ama kısmet tabi moralini yüksek tut ve sürekli olumlu düşün bazılarında belirti oluyo bazılarında olmuyo verilen ilaçları aksatma saati saatine kullan ilaçlar cok önemli tüp bebekte inşallah hayırlı haberlerini duyarız canımSagol canm bende pco var doktor %75 oraninda tutar uc gun kimildama dinlen uc gun sonra agir is yapma hoplama ziplama sikinti olmaz dedi. De adet olcakmis gibi agrim var belde ve kasikta
Aaa aynıyız... benimde 5+5 iki gün önce gördüm bende keseyi.kalp atışı için 5ekimde gidicem.hadi bakalım aynı gelişir k sanırım bebişlerimiz.. gördüğünde heyecanlandın mı? Ben resmen panik oldum..Ben de yeni geldim Dr dan ultrasonda 5+5 günlük çıktı kese göründü 12mm 15 gün sonra bebek ve kalp atışını görmek için çağırdı şuan içşn herşey normal görünüyor dedi
Banada clexane iğne, crinone jel,folik asit ve progestan verdi doktorum ilaç saatleri aksatma demişti demek her doktorun yöntemi farklı iğneyi göbekten yapıyorum heryerim mor ve agrıyo ALLAHIM emeklerimizi boşa vermesin canımİns cnm bana coraspin imom clexane crinone jel ve estrofem verdi canm sadece estrofeme dikkat et dedi saatine digerleri onemli degilmis vakti
Banada clexane iğne, crinone jel,folik asit ve progestan verdi doktorum ilaç saatleri aksatma demişti demek her doktorun yöntemi farklı iğneyi göbekten yapıyorum heryerim mor ve agrıyo ALLAHIM emeklerimizi boşa vermesin canımİns cnm bana coraspin imom clexane crinone jel ve estrofem verdi canm sadece estrofeme dikkat et dedi saatine digerleri onemli degilmis vakti
endless love Can'ım annen nasıl daha iyi mi? Buarada başımızdan geçtiği için soruyorum ne kanseri?
sorma canım şaşkınlaştım Dr a soracağım bişeyler vardı unuttum leyla gibi oldum.senin ilk bebeğin mi cnmAaa aynıyız... benimde 5+5 iki gün önce gördüm bende keseyi.kalp atışı için 5ekimde gidicem.hadi bakalım aynı gelişir k sanırım bebişlerimiz.. gördüğünde heyecanlandın mı? Ben resmen panik oldum..
Allah şifa versin inş.canımMeme kanseri canım
Göğsü alındı durumu iyi sayılır çok şükür diyoruz![]()
Canim cok cok geçmiş olsun ben sanirim onceki mesajlari kacirdim. Allah insallah tez zamanda şifasını verir tamamen.Meme kanseri canım
Allah şifa versin inş.canım
Canim cok cok geçmiş olsun ben sanirim onceki mesajlari kacirdim. Allah insallah tez zamanda şifasını verir tamamen.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahMeme kanseri canım
Allah razı olsun canım çok saolÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah
Ayy Can'ım çok geçmiş olsun ama bi yönden çok sevindim en azından hayati biryerde değilmiş kanser.biraz kemoterapiden sonra herşey yoluna girer inşallah..Meme kanseri canım
Evet ilk benim..senin?sorma canım şaşkınlaştım Dr a soracağım bişeyler vardı unuttum leyla gibi oldum.senin ilk bebeğin mi cnm