• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kızlar bende sizler gibi mayıs annesi olucağım allahım izin verirse bende artık aranızdayım çok şukur bulantım yok ama halsizlik ve bel ağrım var allahım bunada şükrediyorum yeterki bebeğim iyi olsun çonku biz onu 2.5 yıldır bekliyoruz allahın bize nasibi bu zamanmış ama şimdi 6+3 haftalığız inşallah pazartesi günü kalp atışını duymaya gidicez .

Can'ım bence gitme doktora değerin daha karından kese görülmesi için düşük olabilir.göremeyince huzursuz olursun.yıpranırsın bu bebeğe de zarar.bu sefer vajinal bakarlar görmek için nolur nolmaz Onuda kendi doktorundan başkasına yaptırma.ara doktorunu ona git gideceksen.çok huzursuzum bi görsek rahat ederim dersin.senin doktor seni kalp atışıyla birlikte çağırmış belli ki.arayıp ona rica et.

Aramızda bes gün var siz ne zaman gittiniz peki

normalde özelde bır doktorum var canım kendısı bulundugum sehrın en ıyısı ; bızım evın dıbınde de devlet hastanesı var kadın dogum olarak ; aksamları acıllerı acık ya dedım acaba sadece kalbını duymak ıcın gıtsem muayneye alırlar mı ki?
Devlet hastanesinde acillerde pek bakmiyorlar canim anca cok acil durumlarda ultrosonda bakiyorlar benim başima çok geldi.. dedigin gibi kadin dogum has. Aciliydi hem de ..

Back
X