• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
:KK17::KK17:
:skandal:
Canım benim bu ikinci bebeğim Allah izin verirse.ikisindede saklamadık söyledik hemen.kv nazara gelirsin dediysede inanmadım.ve 4 gündür yatak yorgan yatıyorum.ama kendi söyledi kendi nazar etti.kızım bu hamileliğin iyi geçiyor diğerinde çok kusuyordun dedi daha yanından ayrıldık baş dönmelerim başladı.eşim Güldü nazarı önce kendi etti dedi:KK47:
Seninki biraz kem gözlüymüş :KK17: bidakine yanina gittiginde agrilarindan felan sizlanda nazari degmesin sana:KK54:

Doktorum bna artik internetten arastrma yapmamami yasakladi. Bnde surekli makale okuyup kndime yoruyodum. Kizdi bi suru ozaman bna gelmene gerek yok bidaha internetten arastrma yok psikolojini bozuyosun hamileligin keyfini cikar dedi:) deniyorum bnde:KK48:
İnan ki kafayı yicem internette herseyi okuyorum çok etkileniyorum eşim de sürekli kızıyor ama vazgecemiyorum :KK53:

Canım sanrım 6.haftanın içindesin henüz cok erken bos gebelik demek için bnm hep en basından beri vajinal ultrasonla bakıldı üstten hiç görünmedi bnm kanamam fln olmayınca 8.haftaaya kadar bekledik cünkü 9.haftaya kadar kalp atısı duyulmayabiliomus en son 8.haftada kahverengi kanama gelince gittm vucut kabul etmiyo artık dedi doktor ve kürtaj oldm korkulacak bi işlem değil ama yinede cok üzücü sana tavsiyem bekle kanama fln olursa zaten o zmn belli olur
Benim kafami karıştıran bir hafta içinde kesenin boyutunun aynı kalması aslında kesenin hergun 1 mm büyümesi lazımmis o bende kocaman bir soru işareti

Mide bulantısına ne yapıyorsunuz kızlar ya ? Mutfak komple kokuyo gibi geliyo bana yemek yemek istemiyorum zaten et ve türevlerinden tiksindim ağzıma süremiyorum boğazımda sürekli Bi bulantı hissi var geçmiyor :((( dünya kokuyo şuan resmen :bicak::kızgın:

Ayni durumdayız canim aynen et balık görmek dahi istemiyorum yemek desen yapamiyorum soğanla salçayı görmek dahi istemiyorum cok zor geciyo bu dönemim ..ama bebis icin herseye değer napalim artık :(

Mide bulantısına ne yapıyorsunuz kızlar ya ? Mutfak komple kokuyo gibi geliyo bana yemek yemek istemiyorum zaten et ve türevlerinden tiksindim ağzıma süremiyorum boğazımda sürekli Bi bulantı hissi var geçmiyor :KK43:(( dünya kokuyo şuan resmen :bicak::kızgın:
Aynen canım etli yemek yiyemiyorum soğan acayip pis kokuyor zencefil çayı içmenin yada koklamanin iyi geldiğini duymuştum ama denemedim genelde bitki çayı içmek iyi değil diye duymuştum onun için denemedim yani

Hayatım hiç tavsiye etmem.bunda yine az bulantım var şimdilik . Ilk oğlumda ölmüştüm bulantıdan. Tadını çıkar bu durumun
Bende bulantılarım olmadıgı icin ters bişeymi var diyorum herkeste oluyomu bu bulantılar herkes soruyo bulantıların daha başlamadımı başlaması lazımdı diyip strese sokuyolar beni

Allah korusun canim ya. Senin morelinin nasil bozuldugunu tahmin edebiliyorum. Sende kesildimi tamamen kan.

Yalniz hamileligini yatak da gecirene Allah gercekten yardim etsin. Sirt kemiklerim 1 gunde agridi yatmaktan.
Kanamam kesildi ama progestan kullanıyorum vajinal o kahverengi olarak geliyor. Bende daraldım 2 günde yatmaktan.resmen yatarken hasta oldum.

Bende bulantılarım olmadıgı icin ters bişeymi var diyorum herkeste oluyomu bu bulantılar herkes soruyo bulantıların daha başlamadımı başlaması lazımdı diyip strese sokuyolar beni

Herkes de olmak zorunda değil canım keyfini çıkar bu durumun ;)
Kanamam kesildi ama progestan kullanıyorum vajinal o kahverengi olarak geliyor. Bende daraldım 2 günde yatmaktan.resmen yatarken hasta oldum.
İnşallah geçecek bu zamanlar bizde tadını çıkarmaya başlayacaz

Fitil seklinde kullaninca hepsi geri cikti erimis bir sekilde bende gece agizdan aldim, insallah yanlis birsey yapmamisimdir.

Bebismi uyutmuyo.uyuyun kizlar son aylar uykuya hasret olucaz:KK51:beklenen d. Tarihlerimiz ayni bu arada gozum ayni tarihlilerde olucak son ayda :cool:
Bilmiyorum sebep o mu ama hamileligimin dördüncü beşinci haftasından beri her sabah 05:00 de uyanıyorum sonra uyuyamiyorum o_Obi de uykum çok hafiflesti

benimde bulantim yok acaba ters giden bise mi var diyom :D önceki iki hamilelikte bi midem bulaniyordu yataktan kalkamiyordum o yüzden simdi bana biraz tuhaf geliyor. Ama her hamilelik baska olurmus. Gece 10 defa tuvalete kalkiyom bu heralde iyi isaret bebisim iyi heralde :D

Back
X