• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin kizlar,
Ben de hastayim koltukta vucudumun sekli cikti artik :) uyku problemi bende de var bir de kabus gormeye basladim.
Mide bulantisina gelince bende yok herkeste olacak diye biseyde yok anneniz kusarak gecirdiyse sizde kusarsiniz durum bu

aynen kizlar bir tiksinmeki sormayin aklima geliyo tuksiniyorum canimin istedigini yiyorum ondanda sonra tiksiniyorum yemek yapmak istemiyorum maske alcam ogle yemek yapmayi denicem yoksa esim ac kalcak bide oglum var disardan nereye kadar belki bende yerim

Kızlar size bisey danışmak istiyorum.

Doktorumla ilgili kafama takılan bi şey var.

Simdi dun doktorla olan gorusmemizde doktorun hali tavri cok pozitifti. Gebellikle ilgili bir sürü bilgi verdi süreci nasıl devam edeceğimizi, hangi testleri yapacağımızı beslenme vs. baya anlattı. Ama doktora normal dogum istedigimi söylediğimde şimdiden bunu konuşmak için çok erken olduğunu söyledi sadece. Ben yine de öncelikli tercihinin normal dogum olduğunun aksi bi durum olmazsa normal dogum yapicagimizi falan söylemesini beklerdim. Bi de dr um bir üniversite hastanesinde doç. Ben özel muaynehanesine gidiyorum. Doğumuna siz gireceksiniz değil mi dedim bana insallah o zaman gelsin de gibi biseyler söyledi. Geçiştirdi gibi geldi bana. Sizin yorumunuz nedir ? Pek net konuşmuyor mu bana mi öyle geldi.

Son düzenleme:
Fitil seklinde kullaninca hepsi geri cikti erimis bir sekilde bende gece agizdan aldim, insallah yanlis birsey yapmamisimdir.
Zaten bi süre sonra cıkıyo ilaç vajinal kullanım daha etkili diye biliyorum ben agızdan alınca annede halsizlik yapıyo

Gunaydin kizlar,
Ben de hastayim koltukta vucudumun sekli cikti artik :) uyku problemi bende de var bir de kabus gormeye basladim.
Mide bulantisina gelince bende yok herkeste olacak diye biseyde yok anneniz kusarak gecirdiyse sizde kusarsiniz durum bu
Ay ben de kabus görüp duruyorum. Çok alakasız rüyalar falan uyanıyorum.

Kızlar size bisey danışmak istiyorum.

Doktorumla ilgili kafama takılan bi şey var.

Simdi dun doktorla olan gorusmemizde doktorun hali tavri cok pozitifti. Gebellikle ilgili bir sürü bilgi verdi süreci nasıl devam edeceğimizi, hangi testleri yapacağımızı beslenme vs. baya anlattı. Ama doktora normal dogum istedigimi söylediğimde şimdiden bunu konuşmak için çok erken olduğunu söyledi sadece. Ben yine de öncelikli tercihinin normal dogum olduğunun aksi bi durum olmazsa normal dogum yapicagimizi falan söylemesini beklerdim. Bi de dr um bir üniversite hastanesinde doç. Ben özel muaynehanesine gidiyorum. Doğumuna siz gireceksiniz değil mi dedim bana insallah o zaman gelsin de gibi biseyler söyledi. Geçiştirdi gibi geldi bana. Sizin yorumunuz nedir ? Pek net konuşmuyor mu bana mi öyle geldi.
Doğum şekline çoğu hastanede 38. Hafta da catı muaynesiyle net olarak karar veriliyor, belki o yüzden daha erken bulmuştur.

Aaaa :) :skandal:gozun aydin canim oda ayri guzel bi duygudur sanirim:21:.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin kuzucuklarini :KK68:
Aaaa :) :skandal:gozun aydin canim oda ayri guzel bi duygudur sanirim:21:.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin kuzucuklarini :KK68:

Masalllah masalllah :nazar::nazar: ikizciklerimizde varmis :nazar:
Biz de sai ya da carsamba kalp atislarini duyabilmek icin gidecegiz. İnsalllah tez zamanda minigimin kalp atislarini duyariiizzz:KK68:
sagolun kızlar çok heycanliyim bakalim nasıl olacak 3 çocuklu olucam artık :)

sagolun kızlar çok heycanliyim bakalim nasıl olacak 3 çocuklu olucam artık :)
Merhaba hayırlı olsun ikizleriniz kaçıncı haftada öğreniniz ikiz olduklarını bide HCG değerlerimiz basıldı benim bayağı yüksek çıktı değerin 5+1 ken tek kese gorundu

Kızlar akıntılarımı takip etmek için peçete koyuyorum çamaşırıma dün gece 1 saatte bütün peçete sırılsıklam olmuştu sanki idrar kaçırmışım gbi hemen hastaneye gittik nöbetci ebe bi sorun olmadıgını söyledi ama yinede düşük önlemek için bi serum takalım dedi serum takıldı bütün gecede kbuslar gördüm :( kanama olmadığı sürece gebelikte bi sıkıntı olmaz dedi ama ne mümkün kafaya takmamak :/

Kızlar akıntılarımı takip etmek için peçete koyuyorum çamaşırıma dün gece 1 saatte bütün peçete sırılsıklam olmuştu sanki idrar kaçırmışım gbi hemen hastaneye gittik nöbetci ebe bi sorun olmadıgını söyledi ama yinede düşük önlemek için bi serum takalım dedi serum takıldı bütün gecede kbuslar gördüm :KK43: kanama olmadığı sürece gebelikte bi sıkıntı olmaz dedi ama ne mümkün kafaya takmamak :/
Bence pecete kullanma canim, enfeksiyon sebebi. Gunluk pamuklu ve parfumsuz ped kullanmani tavsiye ederim. Birde akinto normal diyor herkes, ama idrar kacirmada hamilelerde oluyormus. İcini ferah tut, bol bol dua etmeyinunutmaaa ❤️

7 haftalıkken kese kaç cm olmalı sizinki kaç cm bilen varmi? Bir de bu kan pıhtılaşma testi nedir adı tam olarak bumu anlamadım da

Mrb kızlar beni bi korku sardı yaa :(
Dr perşembe günü karından bakmisti 6.haftamda keseyi gorebildim sadece sizce normal mi bu sizde karından mi bakilmistiniz birde bebeği kaçıncı haftada görebildiniz
Alttan baksa gorebilirmiydim acaba diyorum
Nette kotu şeyler okudum korktum açıkçası :(

Kızlar akıntılarımı takip etmek için peçete koyuyorum çamaşırıma dün gece 1 saatte bütün peçete sırılsıklam olmuştu sanki idrar kaçırmışım gbi hemen hastaneye gittik nöbetci ebe bi sorun olmadıgını söyledi ama yinede düşük önlemek için bi serum takalım dedi serum takıldı bütün gecede kbuslar gördüm :KK43: kanama olmadığı sürece gebelikte bi sıkıntı olmaz dedi ama ne mümkün kafaya takmamak :/
Merak etme canım akıntı herkeste olan bir şey doktorum asıl akıntın olmazsa kork demişti bana.

Back
X