• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende 5mg kullanıyorum ama farkediyor mu doktor herhangi bir öneride bulundu mu size ben doktoruma sorucaktim unutmusum
Kan pihtilasmam oldugu icin folbiolla devam etmem gerekiyrmus bebegin gelisimi icin daha iyi oldugunu syledi ayrica coraspin ve hibor igne kullaniyrm, normal de dha az doz düşük veryrlr

Birde kizlar ben özelle gittim ama cogu kisi devlet hastanesini oneriyor kafam cok karisti siz hangi hastaneye gidiyorsunuz

Kan pihtilasmam oldugu icin folbiolla devam etmem gerekiyrmus bebegin gelisimi icin daha iyi oldugunu syledi ayrica coraspin ve hibor igne kullaniyrm, normal de dha az doz düşük veryrlr

Çok teşekkürler size geçmiş olsun bide önemli birsey değildir umarim

Çok teşekkürler size geçmiş olsun bide önemli birsey değildir umarim
Tesekkurler canim kanim koyu oldugu icin onlem alarak gidiyoruz daha once gebelik zehirlenmesi yasadm(preeklampsi) bebegime pihti gtmis malesef kalbi durdu ne yazik ki kaybettm...
insallah bu hamileligim skntisiz gecer Rabbim hepimize sorunsuz sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Tesekkurler canim kanim koyu oldugu icin onlem alarak gidiyoruz daha once gebelik zehirlenmesi yasadm(preeklampsi) bebegime pihti gtmis malesef kalbi durdu ne yazik ki kaybettm...
insallah bu hamileligim skntisiz gecer Rabbim hepimize sorunsuz sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Amin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı kucağınıza alırsınız

UOTE="Hayata_umutla, post: 48276219, member: 697549"]Selam kızlar nasılsınız insallah hepinizin hamileliği iyi geçiyordur. Bende iyiyim gub boyu kokulardan tiksinme bulanti ve şimdi akşamları 4 gundur migde yanması eksimesi başladı çok kötü ay bide hamilegimden beri suyu bile zor içiyorum ama tatlı yine çok istiyor canım ama tuzlufa ayni şekilde ama tek yemeklere üşeniyorum yemeğe. Halsiz oluyorum gun boyu canım bişey istemiyor. 10.10 randevum var inşallah bebeğimi iyi görürüm. Herşey yolundadır[/QUOTE]
Canım az cok ayni mide bulantısı felaket tatliyi gormeye bile tahammulum yok ekşiyi arada y iyebiliyorum su hic icemiyorum cuma gunu veya daha erken bebisi gormeye gideceğiz hâlâ giremedik

Kızlar akıntılarımı takip etmek için peçete koyuyorum çamaşırıma dün gece 1 saatte bütün peçete sırılsıklam olmuştu sanki idrar kaçırmışım gbi hemen hastaneye gittik nöbetci ebe bi sorun olmadıgını söyledi ama yinede düşük önlemek için bi serum takalım dedi serum takıldı bütün gecede kbuslar gördüm :KK43: kanama olmadığı sürece gebelikte bi sıkıntı olmaz dedi ama ne mümkün kafaya takmamak :/
Hayatım bendede öyle günlük ped kullanıyorum Dr ilk aylarda normal dedi

Normal demek ki o zaman canım sağol rahatladım biraz şimdi .kalp atışını bile duyanlar var o yüzden endiselendim bende
Canim banada karnimdan bakmisti keseyi gormustu doktor bayramdan sonra gittim kalp atisini duymak icin aradan 10 gun gecmisti karnimdan baktiginda gorememisti bebegi snra vajinal muayeneyle bakti ozmn gorundu bebek ve kalp atislarida ozmn duyuldu 6.5 haftalikti ozmn

Arkadaslar 8. Haftaya giricem ve bulantı felan yok.ins herşey yolundadır.insan merak ediyor.bebek nasıl 2 hafta sonra randevum var.ins.bebislerimiz sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim banada karnimdan bakmisti keseyi gormustu doktor bayramdan sonra gittim kalp atisini duymak icin aradan 10 gun gecmisti karnimdan baktiginda gorememisti bebegi snra vajinal muayeneyle bakti ozmn gorundu bebek ve kalp atislarida ozmn duyuldu 6.5 haftalikti ozmn
Anladım canım nete çok bakmamak lazım sanırım moralim bozulmuştu okuduklarimdan sonra ama normalmiş çok şükür .cuma günü gideceğim bende inşallah gorebilirim o zaman melegimi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerinde goruruz inşallah hepimiz :KK46::KK51:

Back
X