• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Birde kizlar ben özelle gittim ama cogu kisi devlet hastanesini oneriyor kafam cok karisti siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben özele gidiyorum bana devleti onermedi cogu tanidigim ilgi yok alaka yok azarliyolar bilmem ne tabi her hastane bir olmaz bana yasadgm yerdeki hastane icin boyle dediler sizin oradakileri bilemem

Birde kizlar ben özelle gittim ama cogu kisi devlet hastanesini oneriyor kafam cok karisti siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben özele gidiyorum biraz sorunlu bir gebelik geçiriyorum çünkü devlette gittinde her zaman muhattap bulamıyorsun saat kaç olursa olsun bisey olsa arayabiliyorum doktorum beni yönlendiriyor

Arkadaslar 8. Haftaya giricem ve bulantı felan yok.ins herşey yolundadır.insan merak ediyor.bebek nasıl 2 hafta sonra randevum var.ins.bebislerimiz sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende de hala yok canım bulantı falan en baştan beri hiç olmadı çok takıldım bi sorun mu var diye ama bulantısı olan arkadaşlar şükret haline dediler :)

Arkadaslar 8. Haftaya giricem ve bulantı felan yok.ins herşey yolundadır.insan merak ediyor.bebek nasıl 2 hafta sonra randevum var.ins.bebislerimiz sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de 9. Haftadayım 8e girene kadar göğüs ağrım dışında pek bi şikayetim yoktu ama bu hafta özellikle akşamları midem rahatsız gerçi hiç kusma derecesine gelmedi ama bi tuhaf yine de inşallah bundan daha fazlası olmaz sen de şükret iyi ki yok :nazar::anneadayı: herkes muhakkak öyle olmak zorundaymış gibi düşünüyor ama olmaya da biliyor, yavrucuklarımız bize hissettirmeden güzel güzel büyüyorlardır inşallah:KK46:

İyi aksamlar arkadaslar,hersey yolundaysa bulantılara takılmayın gercekten cok zor bi süreç yemek yemesem bulanıyor yesem bulanıyor bence bulantıları olmayan arkadaslar kıymetini bilin :KK43:

İyi aksamlar arkadaslar,hersey yolundaysa bulantılara takılmayın gercekten cok zor bi süreç yemek yemesem bulanıyor yesem bulanıyor bence bulantıları olmayan arkadaslar kıymetini bilin :KK43:
Hiç bulantım Yok ama iştahım kapandı resmen acıkmıyorum. Zorla yiyorum bişeyler.su içmekteyse yoruldum bi insan sürekli mi susar.günde 4litreyi buluyor içtiğim su. E haliyle süreklide wcdeyim.

UOTE="Hayata_umutla, post: 48276219, member: 697549"]Selam kızlar nasılsınız insallah hepinizin hamileliği iyi geçiyordur. Bende iyiyim gub boyu kokulardan tiksinme bulanti ve şimdi akşamları 4 gundur migde yanması eksimesi başladı çok kötü ay bide hamilegimden beri suyu bile zor içiyorum ama tatlı yine çok istiyor canım ama tuzlufa ayni şekilde ama tek yemeklere üşeniyorum yemeğe. Halsiz oluyorum gun boyu canım bişey istemiyor. 10.10 randevum var inşallah bebeğimi iyi görürüm. Herşey yolundadır
Canım az cok ayni mide bulantısı felaket tatliyi gormeye bile tahammulum yok ekşiyi arada y iyebiliyorum su hic icemiyorum cuma gunu veya daha erken bebisi gormeye gideceğiz hâlâ giremedik[/QUOTE]
İnşallah görürsün bebisini sağlıklıca dualarim hep sizinle haber et olurmu bende gunsayıyorum randevuya bebeğini yine sağlıklıca gorsem inşallah

Hiç bulantım Yok ama iştahım kapandı resmen acıkmıyorum. Zorla yiyorum bişeyler.su içmekteyse yoruldum bi insan sürekli mi susar.günde 4litreyi buluyor içtiğim su. E haliyle süreklide wcdeyim.
Ben yemeği yerken bişey yok tabi herseyi yiyemiyorum.yemeği bırakır bırakmaz bulantım tekrar baslıyo yani hiç gecmiyor

Ben yemeği yerken bişey yok tabi herseyi yiyemiyorum.yemeği bırakır bırakmaz bulantım tekrar baslıyo yani hiç gecmiyor
En azından yiyorsun boşver takma şurada kaç hafta kalmış bulantılarının geçmesine.doktorun ilaç vermedi mi bulantı için biraz olsun rahatlardın.

En azından yiyorsun boşver takma şurada kaç hafta kalmış bulantılarının geçmesine.doktorun ilaç vermedi mi bulantı için biraz olsun rahatlardın.
Henüz dr gidemedim çünkü 1 hafta önce öğrendim hamile oldugumu adetlerim düzensiz olduğu için asırı mide bulantısından suphelenerek test yaptım carsamba gunude saglık ocagında kan verdim yarın randevum var ınşallah güzel sonuclarla gelirim

Henüz dr gidemedim çünkü 1 hafta önce öğrendim hamile oldugumu adetlerim düzensiz olduğu için asırı mide bulantısından suphelenerek test yaptım carsamba gunude saglık ocagında kan verdim yarın randevum var ınşallah güzel sonuclarla gelirim
Hadi inşallah güzel haberlerle gel.o pıt pıtları bi gör çok farklı bi duygu.. yarın yaz ne hissettiğini merak ederim..

Back
X