• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne cabuk geldik degil mi ?? Daha dun neleri konusuyorduuukkk.... Seninle asagi yukari ayni gidiyoruz. Son haftalar bana da sknti basmaya basladi artik. Enerjim var ama su arasira gobek ve rahim ve mesana batmalarina anlam veremiyorum... Birde gece yatakta bir tarafa donerken karnim lop diye yataga dusuyor benden once. :KK48:O beni fena yapio ... Merhaba 39 diyelim bakalim neler bekliyor bizi :):halay:

karnın lop diye düşmesi bende de oluyor.Bebeğe birşey oldu mu diye evham yapıyorum.
yatakta bir yandan bir yana dönmek çok zorlaştı..
bazen kendimi sırtüstü yatar pozisyonda buluyorum 3 hamle de diğer yanıma ancak dönebiliyorum

Kayısı yemekten içmekten içimde kayısı agacı cıkacak.. tık yok..
bir de yattıgım yerden kalkmak en buyuk sorunum :KK43:(( ayaga kalkıp yuruyunce evin içinde takılınca iyiyim. Ama yoruluyorum mecbur yatıyorum.. hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum :KK43:
Canm o 5.gun falan gecio yine zorlaniosn ama acisi ilk zamnla kiyaslanamayacak kadar az. Benim gibi agrilardan hergun aglayan biri soyluo:) ama benm simdi gaz ve buyuk idarar sorunum war o dikisleri unuturuo zateen

Ben bu gidişle senle birlikte doğum yapacağım galiba :işsiz:
Direk okula yollarsın doğurup :rolleyes:

Ne cabuk geldik degil mi ?? Daha dun neleri konusuyorduuukkk.... Seninle asagi yukari ayni gidiyoruz. Son haftalar bana da sknti basmaya basladi artik. Enerjim var ama su arasira gobek ve rahim ve mesana batmalarina anlam veremiyorum... Birde gece yatakta bir tarafa donerken karnim lop diye yataga dusuyor benden once. :KK48:O beni fena yapio ... Merhaba 39 diyelim bakalim neler bekliyor bizi :):halay:
Ben direk dönemiyorum bir taraftan bir tarafa. :KK22: Toplanıyor sıpa, canım acıyor. :anneadayı: Yata yata geçecek galiba 39. Hafta. Ayakta duramadığıma göre yatış yapıcaz bolca. :işsiz:

Hahaha o göbek düşmesi birkac kere bana da oldu ben o yuzden once karnımı tutuyorum dönerken :KK70:
Eveet onu kesfettim sonradan :) tabi bazen yetisemiyorum bir yandan destek alip donerken diger kolum da oglani tutma islevini beceremeyebiliyor :KK48:
karnın lop diye düşmesi bende de oluyor.Bebeğe birşey oldu mu diye evham yapıyorum.
yatakta bir yandan bir yana dönmek çok zorlaştı..
bazen kendimi sırtüstü yatar pozisyonda buluyorum 3 hamle de diğer yanıma ancak dönebiliyorum
Gece 4 e kadar falan gun boyu kasiga yapti baski benm gecmiyor. Oyuzden donmek gercekten 3 hatta 4 hamlede benimde. Arada ortada mola verip nefes aliyorum, sonra devam ediyorum donmeye:) ama sabaha karsi artik oohh bir rahatliylrum. Galiba agirlik dagiliyor, bende kendimi sirt ustu yatarken buluyorum. Hemde cok rahat halde. .. Tabi kalkinca film basa sariyor yine :):anne:

38. Haftanın da sonuna geldik. Merhaba 39. Hafta :anneadayı: :nazar: Artık hareket etmeye, ayakta kalmaya halim kalmadı. Enerjim olsa da aşağı kısımda batma oluyor, mecburen hemen uzanıyorum. Son 2-3 hafta zormuş gerçekten. Cuma günü son kontrolümüz var. Pzts günü de doğum kısmetse... Doğum yapanları tebrik ediyorum, yapacaklara da hayırlı doğumlar diliyorum... :anneadayı::KK200:
benimde cuma son kontrolum pazartesi de dogum kismetse :) ben pek bir enerjiyim ya temizlik yapiyorum avize bile sildim bugun:KK53:

Göğüs ucu icin hindistan cevizi yağı kullaniyorum ben yara aci yok bide arada tahinin ustundeki yagi suruyorum.
Canim bisey sorucaktim sana ben simdiden gogus yarasi korkusundan krem surmeye basladim 15 gunum var doguma nasipse.hindistan cevizi yagi demissin kati olandanmi kullaniyorsun benim evde var kati olandan burda okuyunca hemen surdm dogrumu yaptim acaba :) bde ayrica lansinoh krem falan kullaniyomusun

Selam kizlar. Mama nasil bir sey bilmiyorum. Toza su mu ekleniyor yoksa sivi olarak mi satiliyor bilmeden yorum yapiyorum. Asil sorum şu. Hastane cantaniza mama koyuyor musunuz? Sutunuz hemen gelmezse diye?

Selam kizlar. Mama nasil bir sey bilmiyorum. Toza su mu ekleniyor yoksa sivi olarak mi satiliyor bilmeden yorum yapiyorum. Asil sorum şu. Hastane cantaniza mama koyuyor musunuz? Sutunuz hemen gelmezse diye?
Ben hastane çantama mama koydum. Ne olur ne olmaz diye. Bir arkadaşımın başına geldi. Sezeryandan 1 saat geç çıktı. Gelir gelmezde sütü gelmediği için bebeğin kan şekeri düştü. Bu sebeple 3 gün yoğun bakımda yatırdılar yavrucağı. Ben eczaneden aldım mamayı.

Ben hastane çantama mama koydum. Ne olur ne olmaz diye. Bir arkadaşımın başına geldi. Sezeryandan 1 saat geç çıktı. Gelir gelmezde sütü gelmediği için bebeğin kan şekeri düştü. Bu sebeple 3 gün yoğun bakımda yatırdılar yavrucağı. Ben eczaneden aldım mamayı.

Tesekkurler. Peki hangi marka oneriliyor? Siz hangisini aldiniz?

Bana da arkadasm cantanda bulunmasi, bulunmayip da panik olmandan daha iyidir dedi bende aldim canm. Hipp aldm ben. Silikon kasigimida aldim yanima biberon vermem diye. Insallah hiiic gerek olmaz. Ama tedbrimi almak istedim iste

Back
X