• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Okulda tatile gelir sınıfta kutlayamaz
Hic bu yonu aklima gelmemisti esim dediki 19 mayis olursa unutmam dogum gununu esime dedim amaan sanki ozel gunlere cok onem veriyosun 19 mayis olsa cocugun dogum gunu hediyemi alicaksn nie almayayim diyor ben nie gormuyorum deyince siz kadinlarn ozel gunumi bititor diyo:halay:

günaydın anneler :anne::anneadayı: heyecanlı bekleyiş devam ediyor, ne zamana doğacak bakalım, hayırlısı. doğum yapanlara hayırlı uğurlu ömürlü olsun. telefonla kimi arasam heyacanla açıyor başladı mı doğum diye, yok diyorum , nasip ne zamana bakalım. , perşembe kontrol var, o zamana kadar doğmazsa tekrar değerlendirilecek.burada doğum yapanları okudukça daha da heyecanlanıyorum. hayırlısıyla gelsin artık güzel kızım :emir_bebek:

Kontrolden çıktık. Nst'de kasılmalar baya artmış ama sancı gibi degiller, ağrı yok. Doktor yeniden muayene etti, açıklıkta bi degisiklik yok. Persembe yeniden kontrole gideceğim. Duruma göre suni sancı ile dogumu baslatabilirmis ama cuma cumartesiyi de bekleyebiliriz dedi. Tabi dogum o zamana kadar kendiliginden de başlayabilir, umarım öyle olur. Bizim her şey perşembe belli olacak yani.

15 mayıs görünüyor burada tahmini doğum tarihin. 40+0 olmuyor musun 15inde? Bana da doktorum 15inde görüşürüz öncesinde doğurmazsan diyor :KK48:
Yok canim onu ben dogacagi tarihe gore hesapladim ay benim dr umda ayni seyi soyluyor ama bende o boyle dedikce tirsiyorum. Benim ikinci cocugum ama ilkini normal beklenen tarihinden tam 11 gun once almislardi. Boyle beklemesi cok zor oluyormus ya gelirse korkusuyla

Hastanede sezaryen sırası bekliyorum. Damar yolu açtılar, kıyafetleri giydirdiler, serum taktılar bekle bekle bir şişe bitti. 5. Sıradaymışım 1 kişi kaldı. Doktor gece 12 den sonra bir şey yiyip içme dedi. 7.30 da burdaydık. Çok susadım :( bu kadar bekleyeceğimi bilseydim gece içerdim biraz daha su.

Hastanede sezaryen sırası bekliyorum. Damar yolu açtılar, kıyafetleri giydirdiler, serum taktılar bekle bekle bir şişe bitti. 5. Sıradaymışım 1 kişi kaldı. Doktor gece 12 den sonra bir şey yiyip içme dedi. 7.30 da burdaydık. Çok susadım :KK43: bu kadar bekleyeceğimi bilseydim gece içerdim biraz daha su.
Az kalmiş canım hayırlı doğumlar inşallah ayy çok az kalmış bebişini kucaklamana sonra hemen yersin bişeyler canım sağsalim kucağına al inşallah:anne::KK200:

Selam kizlar. Mama nasil bir sey bilmiyorum. Toza su mu ekleniyor yoksa sivi olarak mi satiliyor bilmeden yorum yapiyorum. Asil sorum şu. Hastane cantaniza mama koyuyor musunuz? Sutunuz hemen gelmezse diye?
Cnm sezeryanda sut gelmio hemen gelse de cocugun doyacagibkadsr olmayabilir. E ac kalirsa sarilik olur Allah korusun. Ben kucuk bi mama almistim ama hastane kendi de veriomus kardesim saat basi alip icirdi sorun yadamadk cok sukur

Hastanede sezaryen sırası bekliyorum. Damar yolu açtılar, kıyafetleri giydirdiler, serum taktılar bekle bekle bir şişe bitti. 5. Sıradaymışım 1 kişi kaldı. Doktor gece 12 den sonra bir şey yiyip içme dedi. 7.30 da burdaydık. Çok susadım :KK43: bu kadar bekleyeceğimi bilseydim gece içerdim biraz daha su.
Allah yardimcin olsun ne heyecan vardir simdi sende habersiz birakma bizi ♡

sağlıcakla kucağına alırsın inş. Baya beklemişsin özel hastane mi.devlet mi? Benimde saati belli değil 9 da gel bakalım inş.çok beklemem çarşamba günü benimde günüm.

Dün gece belim çok agrıyordu oyle uyudum. Sabah da nişan denilen kanli akıntı geldi. Eee ağrım sizim yok. Şimdi nolcak? :işsiz: önceki dogumumda ne nisan ne de su gelmişti. Bakalım bu nasıl olacak?

Nişan hakkında fikri olan var mı?

Dün gece belim çok agrıyordu oyle uyudum. Sabah da nişan denilen kanli akıntı geldi. Eee ağrım sizim yok. Şimdi nolcak? :işsiz: önceki dogumumda ne nisan ne de su gelmişti. Bakalım bu nasıl olacak?

Nişan hakkında fikri olan var mı?

En geç bir iki gun içinde doğum gerçekleşecek demektir:)

Kizimin Cani istedgi zaman dogurucam de :KK70: ben beklioruz her an beklemedeyiz diorm .. hadi insallah hayurli haberlerle gel banada haber edersen sevinirm bakalim ne dicek doktorun meraktayim :KK66:
Canm ya bunun oncesinde dr yoktu diye ozele gtmstm kadin 2 cm acilma var demisti ya . hep yalan varya. Yokmus acilma falan . devletteki bakmiyodu. Baksin istedm. Oda ebe bakti 1 cm dedi. O kadar yurudugum halde 1cm acilms. Bu sekilde ds dogum gerceklesmez zaten dedi..nst de de sanci cikmadi. Kalp atisi iyi suyu iyi. Her gun nstye grcm artk. Sz ne yaptnz cnm

Back
X