- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
- #54.101
Kızlar hepinize hayırlı Doğumlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim. Umarim her sey yolundadir senin icinKızlar hepinize hayırlı Doğumlar
Şükür Hamdolsun oğlum 27.ayında teyzesi Perşembe günü safra kesesi ameliyat-ı olacam Eylül Ekim gibi de tekrar gebelik düşünüyorum inşaallah .siz nasılsınız kimler doğurduHosgeldin canim. Umarim her sey yolundadir senin icin![]()
Çok sanslisiniz benim tam 2 haftam var zaman geçmiyor geçen gun nabzı düşüktü hep stres içindeyiz inşAllah siz yarın evladiniza kavusacaksiniz gözünüzün önünde olacakMerhaba kizlar, yarin büyük gün sezeryan olcam insallah... zatn olmasaydida ben heralde bu hafta dogururdum Karnim iyice inmis artik vajinama catima vuruyor yürüyemiyorum cok zorlaniyorum..ara ara belden baslayan agrim oluyor sanci diye düsünüyorumbi yandanda diyorum iyiki yarin amelyat oluyorum yoksa cok zorlanirdim bekleyerek. Bana dua edin kizlar cok strese girdim heycan yapiyorum dokunsalae bana agliycam o derece. Simdiye kadar hic korkmuyodum ama birden sardi bu karmasik duygular beni. Hem annem hem kayinvalidemde burda onlarda ayri seyler söyleyip duruyolar sinir oluyorum. Hayirlisiyla yarini atlatayim bebegimi sag salim kucagima alayim Allahtn baska birsey istemiyorum
Çevredekilere tamamen kulağını tıkaman gerekiyor canım. Yarın bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla, iyi düşün iyi olsun. Stres yapıp kendine ve bebeğine zarar verme bos yere :)Merhaba kizlar, yarin büyük gün sezeryan olcam insallah... zatn olmasaydida ben heralde bu hafta dogururdum Karnim iyice inmis artik vajinama catima vuruyor yürüyemiyorum cok zorlaniyorum..ara ara belden baslayan agrim oluyor sanci diye düsünüyorumbi yandanda diyorum iyiki yarin amelyat oluyorum yoksa cok zorlanirdim bekleyerek. Bana dua edin kizlar cok strese girdim heycan yapiyorum dokunsalae bana agliycam o derece. Simdiye kadar hic korkmuyodum ama birden sardi bu karmasik duygular beni. Hem annem hem kayinvalidemde burda onlarda ayri seyler söyleyip duruyolar sinir oluyorum. Hayirlisiyla yarini atlatayim bebegimi sag salim kucagima alayim Allahtn baska birsey istemiyorum
bugün 10. Günümüz ve ben 13 kilo falan vermişim. Annem kızıyor çok hızlı veriyorsun aç kalıyorsun diye ama ben açlığı da hissetmiyorum siz ne alemdesiniz normal miyim sizce15 kilo aldım 2 haftam var daha umarım sizin kadar hızlı veririm. Normalde aldığım kilolar kalıcı oluyordu.Kızlar Doğum sonrası kilolarınız ne alemde. Ben çok almıştım kilo bi 24 kadarbugün 10. Günümüz ve ben 13 kilo falan vermişim. Annem kızıyor çok hızlı veriyorsun aç kalıyorsun diye ama ben açlığı da hissetmiyorum siz ne alemdesiniz normal miyim sizce
Ben normal belden epidural oldum. SeZaryenden aşırı korkuyordum mecburen girdim,normal olamadı. Suyum gelip de açılmam olmayınca yani. Ama İnan boş yere endişelenmişim. Korkulacak panik olacak hiçbir şey yokmuş zaten miniği göğsüme koyup da kokusunu çektiğim an unuttum gitti herşeyi. Emin'im sende boşuna paniklemişim diyeceksin canım. Ve inşallah çabukça verirsin kilolarınıBide spinal ile sezeryan olacak olan var mi bana doktor um öneriyor ama panikatak var bende teshisi 4 yıldır koyulmus. Aklım kesmiyor.
Anladım canım. Spinalden olunca bayılmıyorsun ama sonuçta senin için en doğru seçim o gibi.Hem panik atak hem L3 ve 4 te fıtık var. 1 yıl fizik tedavi yazılmıştı olamadan hamile kaldım. İğne de tam 3 ve 4 e yapiliyormus. Bayilmaktan da korkuyorum iğneden de.
Genel anestezi den bahsettim bayilmak derken. Hayırlısı olsun inşAnladım canım. Spinalden olunca bayılmıyorsun ama sonuçta senin için en doğru seçim o gibi.
Benim çok apar topar oldu sezaryen. Bebek sıkıntıya girecek diye. Sadece kaç saattir aç olduğumu sordular. Öncesinde normalde tetkik yapıyorlar mı bilmiyorum. Genel anestezi için gerekli olan tetkikler olabilir belkiBide ameliyat öncesi tetkikler var dendi dosya için. Neler olacak açana size yapıldı mi
Ben sadece hindistan cevizi yagi kullaniyom canim organik soguk pres buzdolabinda kati oda sicakliginda sıvı halde ben buzdolabindan cikarmiyom emzirince gidiyom buz gibi suruyom bi ohh cekiyom memisler rahatliyo sukur hic yaram olmadi ilk gunden beri kullaniyom.Canim bisey sorucaktim sana ben simdiden gogus yarasi korkusundan krem surmeye basladim 15 gunum var doguma nasipse.hindistan cevizi yagi demissin kati olandanmi kullaniyorsun benim evde var kati olandan burda okuyunca hemen surdm dogrumu yaptim acaba :) bde ayrica lansinoh krem falan kullaniyomusun
Aynen canim kucagmda gormuyosan karnim hala hamile diye bagriosa demekki dogmamistrSlm kızlar.herkes daha doğmadi mi diye soruyor ben de beklemedeyiz hayirlisiyla gelsin diyorum.insan zaten son haftalar stres oluyor bir de böyle dusunceszlir sorup duruyor.işin tuhaf yani 3 -4ay önce bu durumu yaşamış kişiler
Cok iyi yapmışsın cnm tedbirli olmak her zaman iyidir insallah gerek kalmaz ben mamasiz fln gittim doguma 3 gun sutum gelmedi.orda ebeler mama alin dedi kostur kostur esim gitti aldi .3 gun boyunca bos emdi yavrum kaşıkla verdik mamayi simdide sutum az ama emdikce cogaliyo sukur onemli olan stres yapmamakmis ve cevrediklere kulak tikamak.Bana da arkadasm cantanda bulunmasi, bulunmayip da panik olmandan daha iyidir dedi bende aldim canm. Hipp aldm ben. Silikon kasigimida aldim yanima biberon vermem diye. Insallah hiiic gerek olmaz. Ama tedbrimi almak istedim iste
Benimki karnimda nasilsa oyle devam .gece 11den sabah 4e kadar tekmelerdi simdide aynen oyle gunduzleri uyuyo gece 4e kadar uyanik .Belkide dogduktan sonra gece annelerini hic uzmez bidiklar :)
Nolucak peki canim nekadr daha bekleticek ? Bizdede drumlar ayni ne agri ne sizi ne acilma ne nisan nede su ..Canm ya bunun oncesinde dr yoktu diye ozele gtmstm kadin 2 cm acilma var demisti ya . hep yalan varya. Yokmus acilma falan . devletteki bakmiyodu. Baksin istedm. Oda ebe bakti 1 cm dedi. O kadar yurudugum halde 1cm acilms. Bu sekilde ds dogum gerceklesmez zaten dedi..nst de de sanci cikmadi. Kalp atisi iyi suyu iyi. Her gun nstye grcm artk. Sz ne yaptnz cnm