• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar Doğum sonrası kilolarınız ne alemde. Ben çok almıştım kilo bi 24 kadar :halay: bugün 10. Günümüz ve ben 13 kilo falan vermişim. Annem kızıyor çok hızlı veriyorsun aç kalıyorsun diye ama ben açlığı da hissetmiyorum siz ne alemdesiniz normal miyim sizce
masallah ne guzel nasil verdin canim bende cok kaygiliyim bu konuda verebilir miyim diye

Kızlar Doğum sonrası kilolarınız ne alemde. Ben çok almıştım kilo bi 24 kadar :halay: bugün 10. Günümüz ve ben 13 kilo falan vermişim. Annem kızıyor çok hızlı veriyorsun aç kalıyorsun diye ama ben açlığı da hissetmiyorum siz ne alemdesiniz normal miyim sizce
Ben cok sisman hamile kaldım.135 kiloyla boyum 1.80 allahtan boy var ama yinede obezim doguma 125 ile girdim gebelik boyunca hep saglikli beslendim kilo verdim dogumdan ciktim tartildim 121 kiloydum su an 13 gunlugum 118 olmusum emzirmek acayip kalori yaktiriyo umarim bi sure boyle devam eder hemen ikinciyi yapiyim diyorum. :halay:bilseydim daha önce hamile kalirdim onceden diyet falan yapamazdim evlat icin 9 ay boyunca diyetle gecti sukur kendimi simdi daha rahat hissediyorum.​

Hem panik atak hem L3 ve 4 te fıtık var. 1 yıl fizik tedavi yazılmıştı olamadan hamile kaldım. İğne de tam 3 ve 4 e yapiliyormus. Bayilmaktan da korkuyorum iğneden de.
Ben genel oldum odama geldigimde ayiktim anestezi doktoruna sordum bel fıtığı var spinal olabilir miyim diye tabi dedi sonra cok mu paniksin dedi evet deyince genel yapalim dedi.HIc korkma Allah yardımcı n olsun oku gir 5 dakikada bebegin çıkıyo yarim saatte sen sonrasi aci falan o melegi gorunce unutuyosun.

Hem panik atak hem L3 ve 4 te fıtık var. 1 yıl fizik tedavi yazılmıştı olamadan hamile kaldım. İğne de tam 3 ve 4 e yapiliyormus. Bayilmaktan da korkuyorum iğneden de.
Ben hastanede doguma hazırlık seminerlerine gittigimde anestezi uzmanına bu soruyu sormuşlardı. Fıtık epidural ya da spinale engel değilmiş, ameliyat geçirenlere bile yapıyoruz demişti. Bende de bel fıtığı var, içim rahatlamıştı cevabı duyunca :)

Çok sanslisiniz benim tam 2 haftam var zaman geçmiyor geçen gun nabzı düşüktü hep stres içindeyiz inşAllah siz yarın evladiniza kavusacaksiniz gözünüzün önünde olacak
Bide tarih yaklasinca insan dahada stres yapiyor ve hic zaman gecmiyor bu gece nasil yatacam bilmiyorum.. insallah yarin sag salim kavusurum yavruma
Çevredekilere tamamen kulağını tıkaman gerekiyor canım. Yarın bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla, iyi düşün iyi olsun. Stres yapıp kendine ve bebeğine zarar verme bos yere :)
Insallah cnm ya gercekten yanlizken evde daha rahattim.. ins hersey iyi olur
Bide spinal ile sezeryan olacak olan var mi bana doktor um öneriyor ama panikatak var bende teshisi 4 yıldır koyulmus. Aklım kesmiyor.
ben epidurale olcam neler bekliyor beni bilmiyorum uyustuktan sonra zaten bise hissetmezsinde o igneden bende biraz korkuyom:D

Bide ameliyat öncesi tetkikler var dendi dosya için. Neler olacak açana size yapıldı mi
Ameliyat oncesi nst girdim sonra damar yoli açıldı bi cok soru soruldu kan grubun herhangi bi hastalik varmi gibi sorular o soruyo sen cevapliyon sonra sonda takıldı sonrada anamla esimle opustum bi duygusallik basti tabi korku heyecan sevinc dusunsene 9 ay karnında taşıdığın varlık yarim saat sonra yaninda olacak mucizevi bisey.Alalh isteyen herkese nasip etsin ..

Merhaba kizlar, yarin büyük gün sezeryan olcam insallah... zatn olmasaydida ben heralde bu hafta dogururdum Karnim iyice inmis artik vajinama catima vuruyor yürüyemiyorum cok zorlaniyorum..ara ara belden baslayan agrim oluyor sanci diye düsünüyorum:KK43: bi yandanda diyorum iyiki yarin amelyat oluyorum yoksa cok zorlanirdim bekleyerek. Bana dua edin kizlar cok strese girdim heycan yapiyorum dokunsalae bana agliycam o derece. Simdiye kadar hic korkmuyodum ama birden sardi bu karmasik duygular beni. Hem annem hem kayinvalidemde burda onlarda ayri seyler söyleyip duruyolar sinir oluyorum. Hayirlisiyla yarini atlatayim bebegimi sag salim kucagima alayim Allahtn baska birsey istemiyorum
Dualarımız seninle canım korkma rahat ol .saat kaçta gireceksin Açelya'ya.benımde persembe günü.cok az kaldı.hayırlısıyla alalım bebişlerimizi :anne:

Sütün nasıl ? Bence süper gidiyorsun :halay:

Bugun yatisim yapildi bu hafta icinde suni sanci ile alabiliriz dediler suni sancidan cok korkuyorum hersey nasıl ilerliyeck bilmiyorum
Haftana daha var gibi neden şimdiden yapıldı yatışın?

Belkide dogduktan sonra gece annelerini hic uzmez bidiklar :)
Umarım öyle olurlar. Okuyorum bazen anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur diye❤️

Insallah cnm ya gercekten yanlizken evde daha rahattim.. ins hersey iyi olur
Inan seni anlayabiliyorum çünkü aynı durumdayım. Ev kalabalıklastı, rahat hareket edemez oldum. Benim de günüm geçtiği icin herkes sanki dogurmam gerekmis gibi bakıyor gibi geliyor :) sen yarın bebeğini kucağına al hayırlısıyla zaten ondan başkasını gözün gormeyecektir :)

Şükür Hamdolsun oğlum 27.ayında teyzesi Perşembe günü safra kesesi ameliyat-ı olacam Eylül Ekim gibi de tekrar gebelik düşünüyorum inşaallah .siz nasılsınız kimler doğurdu
Allah sifa versin. Insallah Rabbim nasip etsin tekrardan. Mayisi yarilamadik ama mayis annelerinin yarisi dogurdu. Biz de bekliyoruz :D doguran anneler yogunluktan pek giremiyorlar. Biz de son hazirliklarimizi tamamliyoruz Allahin izniyle.

Arkadaşlar dün 13.10 da 39+2 de oğluma kavuştum. Cumartesi günü ultrasonda yüzünü gösteriyordu, doktor dogmaya niyeti yok demişti. Pazar sabah 5.30 da sancılar başladı. Duş aldım, yürüyüş yaptım ama geçmedi. 8.30 gibi 7 dakikada bir gelmeye başladı. Hastaneye gittik, 3.5 cm açılma vardı. Dikislerim biraz fazla. Sutum yok. Ama çok güzel bir duygu. Allah bekleyen herkesi hayırlısı ile kavuştursun.

Inan seni anlayabiliyorum çünkü aynı durumdayım. Ev kalabalıklastı, rahat hareket edemez oldum. Benim de günüm geçtiği icin herkes sanki dogurmam gerekmis gibi bakıyor gibi geliyor :) sen yarın bebeğini kucağına al hayırlısıyla zaten ondan başkasını gözün gormeyecektir :)
aynen canim :( ay insallah öyle olur ben sanki dogumdan sonra daha kötü olcakmisim gibi hissediyorum insallah hislerim beni yaniltir ve hersey cok güzel olur

Bibilsem canm . 40imiz ysrn doluyo:))) her gun nstye çağırdı. 41 e kadar bekliyoruz dedi
Nolucak peki canim nekadr daha bekleticek ? Bizdede drumlar ayni ne agri ne sizi ne acilma ne nisan nede su .. :KK70: cumayi beklioruz bakalim o gun gittgmzde belli olucak sanirm ya bi hafta daha yada dogum baslatilcak :/

Kızlar bana yardım edin lütfen eşimin halası gözün aydın demeye geldi bebeğin açlıktan ağladığını mama vermemiz gerektiğini söyledi ben mama verip sütü hiç istememesinden korkuyorum hem süt hem mama oluyo mu oluyosa hangi mama ?

Kahverengi leke oldu bende. dr nişan olabilir dedi yarın erkenden gel dedi. Merak ettiğim bişey var nişan geldikten sonra bebek hareketletinde bi değişiklik oluyomu? Mesela oynamıypr veya daha cok oynuyor gibi

Ben cok sisman hamile kaldım.135 kiloyla boyum 1.80 allahtan boy var ama yinede obezim doguma 125 ile girdim gebelik boyunca hep saglikli beslendim kilo verdim dogumdan ciktim tartildim 121 kiloydum su an 13 gunlugum 118 olmusum emzirmek acayip kalori yaktiriyo umarim bi sure boyle devam eder hemen ikinciyi yapiyim diyorum. :halay:bilseydim daha önce hamile kalirdim onceden diyet falan yapamazdim evlat icin 9 ay boyunca diyetle gecti sukur kendimi simdi daha rahat hissediyorum.​
Evet işte sanıyorum ki bana da emzirmek faydalı olacak bende çok korkuyordum veremem diye. Kilo veriyorum ama göbeğim duruyor hala sezaryen göbeği ne zaman gider biliyor musunuz luges luges

Back
X