• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kahverengi leke oldu bende. dr nişan olabilir dedi yarın erkenden gel dedi. Merak ettiğim bişey var nişan geldikten sonra bebek hareketletinde bi değişiklik oluyomu? Mesela oynamıypr veya daha cok oynuyor gibi
Canım ben akıntı sanmıştım. Ama meğer nişanmış. Dört gün sOnra suyum geldi. Başka herhangi bir değişiklik olmamıştı bende. Suyum gelince şok olmuştum sonradan anladım nişanmış o diye

Sütün nasıl ? Bence süper gidiyorsun :halay:
İlk üç gün baya acı çektik canım sorma. . Sütüm gelmedi sOnra az geldi miniğe yetmedi. Mamaya alıştı diye panikledik. Derken dün ve bugün sonunda mamasız duyurabildik kuzucuğu yani sanırım iyi ☺️

Canım ben akıntı sanmıştım. Ama meğer nişanmış. Dört gün sOnra suyum geldi. Başka herhangi bir değişiklik olmamıştı bende. Suyum gelince şok olmuştum sonradan anladım nişanmış o diye
Sadece lekelenme mi oldu peki? Sümüksü bi sey de gelir diyorlar ya... Benim cumartesi lekelenmem oldu ve cok cok az o tarz sümüksü bir sey de vardi pedde. Ama ne yalan söyleyeyim perşembe günü muayene olduğumdan zaten persembe, cuma da lekelenmem olmustu, cumartesi günkünü de oyle bi sey sandım. Sadece o sümüksü yapı biraz kafamı karıştırdı. Ama ne sancı var ne de su... Nişan değildi herhalde.

38 e girmiş olucam
Canım benim ilk kızımda 38.haftada aldıdoktor.sütüm bir kaç gün sonra geldi.gögsüm yara oldu ve kızım sarılık oldu.böyle olunca diğer kızımda bir hafta daha beklemek istedim doktora söyledim.doktorumda risk kabul etmem bak ben dedi erken gelebilir falan dedi.ben de olsun dedim.ve 39.haftada aldı kuzuyu.çok şükür hemen sütüm geldi sarılık olmadı.belki ona bağlı değildi ama ben öyle hissettim.daha rahat bi bebekti.

Ben sadece hindistan cevizi yagi kullaniyom canim organik soguk pres buzdolabinda kati oda sicakliginda sıvı halde ben buzdolabindan cikarmiyom emzirince gidiyom buz gibi suruyom bi ohh cekiyom memisler rahatliyo sukur hic yaram olmadi ilk gunden beri kullaniyom.
Sagol canim Tamam bende kullanayim simdiden sezeryandan cok gogus yarasindan korkuyrm cunku:)

Kızlar bana yardım edin lütfen eşimin halası gözün aydın demeye geldi bebeğin açlıktan ağladığını mama vermemiz gerektiğini söyledi ben mama verip sütü hiç istememesinden korkuyorum hem süt hem mama oluyo mu oluyosa hangi mama ?
Canım neden olmasın yeğenlerim hep öyle besleniyor.günde 4 kez mama veriyor.hem emdirip hem de mama.aptamil al.bi dene ağlaması kesilirse devam edersin.kesilmezse başka sebep ararsın.ama mamaya alışır diye düşünme.yada emzir ardına mama ver alırsa aç demektir.almazsa mamayı anne sütü yeterli demektir

Bide spinal ile sezeryan olacak olan var mi bana doktor um öneriyor ama panikatak var bende teshisi 4 yıldır koyulmus. Aklım kesmiyor.
Ben spinal olacağım kısmetse. Panik atak durumunu doktorunla görüş istersen. Belki genel anestezi yapar.
Bide ameliyat öncesi tetkikler var dendi dosya için. Neler olacak açana size yapıldı mi
Ben geçen gün kan verdim anestezi için. Hemoglobin trombosit pıhtılaşma gibi değerlere bakıyorlar uygunluk var mı yok mu diye. Sezaryen olacaksan senden de muhakkak isterler diye düşünüyorum.

:skandal:
Sadece lekelenme mi oldu peki? Sümüksü bi sey de gelir diyorlar ya... Benim cumartesi lekelenmem oldu ve cok cok az o tarz sümüksü bir sey de vardi pedde. Ama ne yalan söyleyeyim perşembe günü muayene olduğumdan zaten persembe, cuma da lekelenmem olmustu, cumartesi günkünü de oyle bi sey sandım. Sadece o sümüksü yapı biraz kafamı karıştırdı. Ama ne sancı var ne de su... Nişan değildi herhalde.
Diyorum ya canım benim de öyle gibi oldu. Görünce direk doktoruma mesaj attım. Takip et sancın olursa yada leke gelirse direk gel sesi. Bişey olmayınca da sakinleşmiştim ben ama Cumartesi aniden suyum gelince ben şok

:skandal:
Diyorum ya canım benim de öyle gibi oldu. Görünce direk doktoruma mesaj attım. Takip et sancın olursa yada leke gelirse direk gel sesi. Bişey olmayınca da sakinleşmiştim ben ama Cumartesi aniden suyum gelince ben şok
Kasılmalarım cok fazla ama sancı olarak degiller ağrı yok. Gelsin diye bekliyoruz ama gelmiyor. Umarım gelir artık :) ve umarım o gördüğüm nișandır :)

12 saat önce kanlı jel gibi akıntı olmuştu. Simdi de ishal ya da regl olmuşum gibi Karnım ağrıyor. Belim ağrıyor. Ikinci dogumum ama ilkinde böyle bir şey yasamamistim. Doğurur muyum acaba? Dün gece de belim agrıyordu sabah geçmisti. Hiç anlamadım ben bu işi. :işsiz: düzenli kasılmalar falan yok.

Arkadaşlar dün 13.10 da 39+2 de oğluma kavuştum. Cumartesi günü ultrasonda yüzünü gösteriyordu, doktor dogmaya niyeti yok demişti. Pazar sabah 5.30 da sancılar başladı. Duş aldım, yürüyüş yaptım ama geçmedi. 8.30 gibi 7 dakikada bir gelmeye başladı. Hastaneye gittik, 3.5 cm açılma vardı. Dikislerim biraz fazla. Sutum yok. Ama çok güzel bir duygu. Allah bekleyen herkesi hayırlısı ile kavuştursun.
Can'ım evladının hayrını görürsün inş Sancılarını detaylı anlatırmısın. Çünkü ben Doğum sancısını anlayamayacağımdan korkuyorum

Kizlar 39+1 planli sezeryanimiz gerceklesti.epiduralden sakin korkmayin hicbisi yok damar yolu gibi sonradan agrisi bile yok.hastanenize guvenin girmeden dogum duasi okuyun,Allah her zaman yardimcimiz oluyor okuyabildiginiz kadar okuyun gerisini Ona birakin her sey cok guzel duygusallik cok guzel evlat kokusu cok guzel darisi dogum bekleyenlerin basina.ogluma kavustum her sey yolunda hicbirsey gosunuz gormuyor cok acim, agrim var az.ama ymrumda degil minigim oglum yanimda onundunyalara
Degismem.hayatinizin en mutlu gunumu yasamaya hazir olun sakin korkmayin.

Bide spinal ile sezeryan olacak olan var mi bana doktor um öneriyor ama panikatak var bende teshisi 4 yıldır koyulmus. Aklım kesmiyor.
Panikataginiz varsa genel anestezi isteyin.
Cunku spinalde bilinciniz acik,eller bagli,onunuzde perde,aci yokmus ama dokunuslari hissediliyormus.
Bu da sizi cook zor durumda biralabilir.
Stres artar,nabiz,tandiyon falan..
Yinede dr. Unuzun fikrini alin.saglikli kolay dogumlar dilerim.

Hem panik atak hem L3 ve 4 te fıtık var. 1 yıl fizik tedavi yazılmıştı olamadan hamile kaldım. İğne de tam 3 ve 4 e yapiliyormus. Bayilmaktan da korkuyorum iğneden de.
Fizik tedavi tedavi edici degil,yasam kalitesini iyilestirmekmis.demisti bir dr. Annem icin.
Zaten isin uzmanlari yapiyor spinal operasyonunu.ftigi falan tespitediyorlardir heralde.uygun olup olmadigina onlar karar veriyor zaten.
Bende spinal dedim.dr.um anestezi uzmanlari degerlendirip karar veriyorlar,duruma gore demisti.

Back
X