• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün bebeğin. kısa bile sürmüş doğumun. 7 saatte doğurmuşsun maşallah...

o nişan dün sabah benden de geldi ama ortada ne sancı var ne başka bir şey. bu kez doğuramiciiim galiba. içimde kaldı bu çocuk.
Şancı bendede yoktu. Aciklik var dendi snra açıldı sancm başladı. Insallh kısa zamnda kavuşursun bebeğine

Canim gözün aydın. Ben de beklemedeyiz her wc ye gittiğimde bir umut diyorum ama yine hüsranla çıkıyorum.doktor bi isaret bekliycez dedi şimdilik normal görünüyor ama işte beklemek zorlaşıyor artık.nisan geldiğini nasıl anladın ? Başka bir belirtin oldu mu
Pazar günü öğlen den akşama kadar vajinada barışma vardı bıçak saplanir gibi hic geçmedi ben normal sandım oluyordu çünkü arada. Ama pazar günü hic durmadi. Pazartesi sabah uyandm ayağa kalktım sıcak birşey akti sarı sümüksü akıntı fazlaca akti. 1saat snra doktora gittim 3cm açılmış dedi. Snra gerisi geldi cnm. :nazar:

Ben de yarin SAT a gore 39 ultrason degerlerine gore 38 haftalik oluyorum. Bugun yarin kuafore gidip kisisel temizligimi yaparim artik :) az kaldi. Sabirsizlikla bekliyoruz oglumuzun gelmesini butun aile olarak.

Gebelik boyunca cok dikkat ettim gozumden bile sakindim az hareket etmese panik yaptim ama o annelik duygusu cocuk dogmadan tam olmuyor sanirim. Bazen sanki istemeyecekmisim sevmeyecekmisim gibi geliyor ama hicbir cocuk pismanlik olmuyor. Annelerinin en kiymetlileri hatta canindan degerli oluyor. O yuzden hemen o dusunceleri kafamdan atiyorum.
Dun gece esimle konusurken dier anneler gbi ask dolu olamicam ben galiba icimde annelik duygusu hic yok emzirme dusuncesi bile hos gelmiyor bana kendimden korkuyrm dedim esimde dogurunca gorucem ben seni simdi boyle konusmasi kolay deil neyse uyudum bu laflarimin ustune ruyamda bebegimi emziriyodum aman Allahim oyle bir duyguyduki uyudukca kaldirayimda emsin diodum oyle bir ask yasiyordum bebegimle sabah gozumu sarhos gbi actim tekrar uymaya calistm ruyam devam eder belki diye nasil guzel bir duyguydu o bide ruyasi boyleyse gercegi tahmin edemiyorum esime anlattm bebis ettigin laflara karsilik cevap verdi sana diyor:)

Pazar günü öğlen den akşama kadar vajinada barışma vardı bıçak saplanir gibi hic geçmedi ben normal sandım oluyordu çünkü arada. Ama pazar günü hic durmadi. Pazartesi sabah uyandm ayağa kalktım sıcak birşey akti sarı sümüksü akıntı fazlaca akti. 1saat snra doktora gittim 3cm açılmış dedi. Snra gerisi geldi cnm. :nazar:
Profil resmini nasıl yaptın cnm

Aynı durumda değilim fakat başka bir doktora da çatı muayenesi olurdum ben senin yerinde olsaydım
Haklısın ama başından beri aynı doktora gidiyorum ve doktoruma çok güveniyorum. Başka doktora gidersem ihanet edecekmişim gibi geliyor. Bir de 39 un içindeyim. Başka doktora gitsem alırmı bu haftamda bilemedim

Ya anlatılan gibi 5 dk da bir mi geldi sancıların peki? Allahım bebişine sağlıklı ömürler versin

Dun gece esimle konusurken dier anneler gbi ask dolu olamicam ben galiba icimde annelik duygusu hic yok emzirme dusuncesi bile hos gelmiyor bana kendimden korkuyrm dedim esimde dogurunca gorucem ben seni simdi boyle konusmasi kolay deil neyse uyudum bu laflarimin ustune ruyamda bebegimi emziriyodum aman Allahim oyle bir duyguyduki uyudukca kaldirayimda emsin diodum oyle bir ask yasiyordum bebegimle sabah gozumu sarhos gbi actim tekrar uymaya calistm ruyam devam eder belki diye nasil guzel bir duyguydu o bide ruyasi boyleyse gercegi tahmin edemiyorum esime anlattm bebis ettigin laflara karsilik cevap verdi sana diyor:)
Evet cok dogru diyorsun. Benim de aklima geldi. Hamileligimin baslarinda ben de cocugu dogurdugumu emzirdigimi gormustum. Ama kiz cocuguydu. Oyle guzel bir duyguydu ki. Bazen ruyamda kucuk kardesim oldugunu goruyorum. Annemin dogum yaptigini. Onu bile sevmeye doyamiyorum.

:KK200:Kizlar merhaba. Dün nişanım geldi ve 3 cm lik aciklik ile hastaneye gittim. Sari yogun ve sümüksü bir akinti idi ama oldukça fazla. Oglen 3 gibi sancılarım başladı akşam 10.35 de dünyaya geldi kızım.sukurler olsun.
Allah yardimciniz olsun darısı başınıza insallah.:anneadayı::KK200:
Canım maşallah ya çok sevindim sağlıcakla büyüsün prensesin bol sütlü günleriniz olsun. Kaç kg doğdu ultrason ile uyumlu muydu kg su yarın da sıra bende :dua:

Haklısın ama başından beri aynı doktora gidiyorum ve doktoruma çok güveniyorum. Başka doktora gidersem ihanet edecekmişim gibi geliyor. Bir de 39 un içindeyim. Başka doktora gitsem alırmı bu haftamda bilemedim

Canım doktorunu değiştir illa demiyorum ki. Bir muayene olacaksın alt tarafı

Canım maşallah ya çok sevindim sağlıcakla büyüsün prensesin bol sütlü günleriniz olsun. Kaç kg doğdu ultrason ile uyumlu muydu kg su yarın da sıra bende :dua:
Canım yarın inşallah çok güzel geçsin doğumun. Spinal mi olacaksın? Benim de çok az kaldı. Heyecan dorukta. Yarın için dualarım seninle ;)

Bugun ic çamaşırım sırılsıklam oldugu icin suyum mu geldi acaba diye düşünerek hastaneye gittim. Nstde bisey çıkmadı. Aşağıdan kontrol etti. 1 cm açıklık varmis. Ama sancı falan yok tabi. Sonra ultrasonla baktılar bebeğin suyu iyiymiş. Bir sıkıntı yok diye geri gönderdiler :) artık sabırsızlıkla bekliyorum tabi. Neden bu kadar islandi çamaşırım anlamadım. Doktor akıntıların çoğaldı o yüzdendir, normaldir dedi.. son günler geçmiyor :)

Back
X