• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
:KK200:Kizlar merhaba. Dün nişanım geldi ve 3 cm lik aciklik ile hastaneye gittim. Sari yogun ve sümüksü bir akinti idi ama oldukça fazla. Oglen 3 gibi sancılarım başladı akşam 10.35 de dünyaya geldi kızım.sukurler olsun.
Allah yardimciniz olsun darısı başınıza insallah.:anneadayı::KK200:
canim hayirli olsun masallah ikinizede :nazar::nazar:cok sevindim yasi uzun olsun insallah prensesin :KK200:

Kizimi 4 saat once kucagima aldim.uyuyor simdi bense onu izlemekten uyuyamiyorum. 4kg ve 40 haftayi gectigi icin sezaryene karar verdik. Epidural+spinal anestezi ile oldu. Bebegim cikana kadar (ki 5 dk falan surdu) baya korktum herseyin farkinda olmak biraz korkuttu ama bebegimi gormek cok guzeldi. O andan sonra hicbir korku kalmadi zaten. Su anda agrim yok, sutum de geldi. Hersey iyi gidiyor gibi.

Kizimi 4 saat once kucagima aldim.uyuyor simdi bense onu izlemekten uyuyamiyorum. 4kg ve 40 haftayi gectigi icin sezaryene karar verdik. Epidural+spinal anestezi ile oldu. Bebegim cikana kadar (ki 5 dk falan surdu) baya korktum herseyin farkinda olmak biraz korkuttu ama bebegimi gormek cok guzeldi. O andan sonra hicbir korku kalmadi zaten. Su anda agrim yok, sutum de geldi. Hersey iyi gidiyor gibi.
gozun aydin canim darisi basimiza artik insallah :KK51:bizimde yarin netlesecek sezeryan gunu :)

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin.allah anali babali büyütmeyi nasip etsin
Benim de 2 gun once nisanim geldi ama hala sanci yok.beklemedeyim..bugun 10da kontrolum var bakalim.sanci veya aciklik cikacak mi

Sağlıkla huzurla büyüsün, gözünüz aydın. Bebişin gerçek kilosu nasıl çıktı peki?

Off benimki de kestirdi aynı duygular içindeyim :KK43:
Canım sen nasılsın? Ne zaman geliyo kuzucuklar?
Dr un ilaç kestiyse günü belli olmuştur artık :emir_bebek:

Maşallah canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün benımde persembe günü spınal +epidural yapacak doktorum Doğumda agrı hissettım mi yada sonrası nasıl herkes ya spinAl oluyor yada epidural bize niye ikisini yapıyorlar acaba

Kızlar herkese günaydın , forumda çok yazamadım ama doğumumu paylaşmak istedim Dün rutin kontrolüme gittim 4 cm açıklıkla doktorum yatış yapalım dedi ben de evde biraz sancımı çekmek ve eşyalarımı toparlamak istedim ancak eve gelmemizle kanamam başladı ve hastaneye döndük 12 de yatışım oldu başta çok sancım olmadı ama doktorum keseyi açtıktan sonra ciddi sancılarım başladı 3 dakikada bir gelen 15:30 da tam açıklık oluştu ve 16:15 de yavrumu kucağıma aldım çok şükür ikimiz de iyiyiz 3.580 gr 53 cm doğdu kuzum sütüm de az da olsa geliyor alışmaya çalışıyoruz inşallah artacak hepinize Rabbim kolay doğumlar nasib etsin ister normal ister sezaryen çok başka çok muhteşem bi duygu yavrunu kucağına alıp yüzüne bakmak bütün acılara sıkıntılara bedel gerçekten

Maşallah canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün benımde persembe günü spınal +epidural yapacak doktorum Doğumda agrı hissettım mi yada sonrası nasıl herkes ya spinAl oluyor yada epidural bize niye ikisini yapıyorlar acaba
Spinalde belden uyuşturuyorlar. Epidural için bir de aparat takılıyor. Doğum sonrası da ağrı olursa serumla veya iğneyle vereceklerine o aparattan veriyorlar diye biliyorum. Ben de öyle olmayı düşünüyordum ama en son spinale karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Günaydın kızlar, dün akşam saatlerinde doğdu kuzum:) suni sancı ile gelmesini bekledik ama olmadı, kalp atışları hep ters tepki verd.i. epidural anestezi ile aldı doktor. Ağrım var, sütüm az da olsa geliyor. Darısı bekleyenlerin başına..
Gözünüz aydın canım darısı bizlerin başına :halay:

Spinalde belden uyuşturuyorlar. Epidural için bir de aparat takılıyor. Doğum sonrası da ağrı olursa serumla veya iğneyle vereceklerine o aparattan veriyorlar diye biliyorum. Ben de öyle olmayı düşünüyordum ama en son spinale karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben de spinal olacağım bakalım ;)

Back
X