- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #54.241
Evet takipteyimPeşpeşeyiz desene![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet takipteyimPeşpeşeyiz desene![]()
Kizimi 4 saat once kucagima aldim.uyuyor simdi bense onu izlemekten uyuyamiyorum. 4kg ve 40 haftayi gectigi icin sezaryene karar verdik. Epidural+spinal anestezi ile oldu. Bebegim cikana kadar (ki 5 dk falan surdu) baya korktum herseyin farkinda olmak biraz korkuttu ama bebegimi gormek cok guzeldi. O andan sonra hicbir korku kalmadi zaten. Su anda agrim yok, sutum de geldi. Hersey iyi gidiyor gibi.
Cnm bu süre zarfında yürü bol bol haraket et. Benm alintim geldi pazartesi kayinvalidem nisan olabilir dedi . Ben plates yaptım 1 saat evde haraket ettim kahvaltı yaptım tekrar topun üzerinde haraket ettim az zıpladım filan. 3 cm açıklıkla gittim.keske geç gitseydim 4 cm olurdu belki. 10 cm e kadar bekledim hastanede çok şükür. Suyum geldi hastenedeBugun ic çamaşırım sırılsıklam oldugu icin suyum mu geldi acaba diye düşünerek hastaneye gittim. Nstde bisey çıkmadı. Aşağıdan kontrol etti. 1 cm açıklık varmis. Ama sancı falan yok tabi. Sonra ultrasonla baktılar bebeğin suyu iyiymiş. Bir sıkıntı yok diye geri gönderdiler :) artık sabırsızlıkla bekliyorum tabi. Neden bu kadar islandi çamaşırım anlamadım. Doktor akıntıların çoğaldı o yüzdendir, normaldir dedi.. son günler geçmiyor :)
Arkadaslar dr um 9 aydir kullandigim clexane ignemi kestirtti ve ben ister istemez cok korkuyorum
Kizlar bende dün bebegimi cok sükür kucagima aldim cok güzel birsey:)) amelyatim iyidi ben sadece cok stres yaptim korktum igneden falan.. ignede hic kötü degil Bosuna o kadsr kendimi korkuttum sonra tansiyonum cikti amelyatta... ay kizlar söylemesi kolay biliyorum ama hic stres yapmayin sezeryandan bitip gidiyor... dün aksamdan beri bol bol yürüyom. Simdi evdeyiz biraz bebisimiz teceleri emmek istemiyo :)
Kizlar bende dün bebegimi cok sükür kucagima aldim cok güzel birsey:)) amelyatim iyidi ben sadece cok stres yaptim korktum igneden falan.. ignede hic kötü degil Bosuna o kadsr kendimi korkuttum sonra tansiyonum cikti amelyatta... ay kizlar söylemesi kolay biliyorum ama hic stres yapmayin sezeryandan bitip gidiyor... dün aksamdan beri bol bol yürüyom. Simdi evdeyiz biraz bebisimiz teceleri emmek istemiyo :)
Kızlar hepinize merhaba uzun süredir yazamıyorum ben 37. Haftada 17 nisanda oğlumu kucağıma aldım allaha şükür herşey yolunda :)şimdi geriye dönüp mesajları okucam kimler yapmış doğum diye umarım hepiniz iyisinizdir bebişler iyidir doğum yapmamış arkadaşlarda inşallah bir an önce sağlıkla bebişlerini alırlar kucaklarına allah kolay doğum nasip etsin hepinize:)
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün[/QUOT
Sağol canım teşekkür ederim sanırım senin 2 haftan var sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aman Allahim takvimde gitmis hahahha. Ay inanmiyorum ya gelmedi tembel.prenseslerimiz. hahahah. Biz her gun nst ye baglaniyrz canm kontrollere gidp geliyorzz. Sz napiyosunzz bakalm :))Asumnur canim gunaydin napiosun nasilsin :) takvimleride bitirdik aMa ne gelen vaR ne giden
bizim ninnaklar anlasilan daha bitiremedi :))))
Canım anlat anlat, spinal acıtmıyor değil mi :) Bana böyle şeylerle gelin yahu herkes kötü şeyler anlatmasın :)Kizlar bende dün bebegimi cok sükür kucagima aldim cok güzel birsey:)) amelyatim iyidi ben sadece cok stres yaptim korktum igneden falan.. ignede hic kötü degil Bosuna o kadsr kendimi korkuttum sonra tansiyonum cikti amelyatta... ay kizlar söylemesi kolay biliyorum ama hic stres yapmayin sezeryandan bitip gidiyor... dün aksamdan beri bol bol yürüyom. Simdi evdeyiz biraz bebisimiz teceleri emmek istemiyo :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu, ben de hiç sesi çıkmıyor diyordumKızlar hepinize merhaba uzun süredir yazamıyorum ben 37. Haftada 17 nisanda oğlumu kucağıma aldım allaha şükür herşey yolunda :)şimdi geriye dönüp mesajları okucam kimler yapmış doğum diye umarım hepiniz iyisinizdir bebişler iyidir doğum yapmamış arkadaşlarda inşallah bir an önce sağlıkla bebişlerini alırlar kucaklarına allah kolay doğum nasip etsin hepinize:)
eet bnde spinal oldum cnm sıfır acı. yalnız bnde çok kastım korktuğum için şmdi pişmanım. o doğum anının tadını çkar. bebeği bile doğru düzgün öpemedim o korku endişe haliyle. sanki çkarıp böbreklerimi alacaklarCanım anlat anlat, spinal acıtmıyor değil mi :) Bana böyle şeylerle gelin yahu herkes kötü şeyler anlatmasın :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu, ben de hiç sesi çıkmıyor diyordum![]()