• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaslar burdan isim nasıl etiketleniyor bilmiyorum ama günü geçipte dogum yapamayan arkadaslara bir tavsiyede bulunayım catı muayenesi dogumu tetikliyor aksam catı muayenesi oldugumda ondan sonraki gün sabah sancılanıp öğlen dogum yaptım
Evet ben de bunu bir arkadasimdan duymustum. Vakti gelenlere bilerek yapiyorlarmis. Uyarip dogumu tetiklemek icin demisti. Kulaktan dolma bir bilgi benimki. Bilimsel gercekligi nedir bilmiyorum ;)

Bende oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz.güzel geçti ameliyatım da birazdan yürümek için kaldıracaklar darısı bekleyenlere inş. Eşsiz bir duygu. Sezaryen olacaklar rahat olun her anın tadını çıkarın,sonrasında biraz ağrınız olacak ama ağrı kesiciler çok iyi geliyor tabi en güzel ağrı kesici mis kokulu yavrunuz olacak
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşallah
Evet ben de bunu bir arkadasimdan duymustum. Vakti gelenlere bilerek yapiyorlarmis. Uyarip dogumu tetiklemek icin demisti. Kulaktan dolma bir bilgi benimki. Bilimsel gercekligi nedir bilmiyorum :KK66:
Bana da yaptılar günüm geçince ama bizimki hiçbir şeyden etkilenmiyor :işsiz:

Arkadaslar burdan isim nasıl etiketleniyor bilmiyorum ama günü geçipte dogum yapamayan arkadaslara bir tavsiyede bulunayım catı muayenesi dogumu tetikliyor aksam catı muayenesi oldugumda ondan sonraki gün sabah sancılanıp öğlen dogum yaptım

Valla ben bir haftadan fazla oldu çatı muayenesi olalı bende öyle bi şey olmadı :) denk gelmiş bence

ay kizlar ben su an evdehim ama sancilarim 5,6 dk a ya bir dustu. insallah acilirim guzel guzel.de suni sanciya gerek kalmaz .siklasirsa sabaha beklemeden gidicem hastaneye
Aaa hadi bakalim ne guzel mubarek gece de. Ben dedim ogluma, sana sans veriirum, bu gece gelirsen berat olacak adin dedim ama peh tik yok :) sancinin araligi baya azalmis. Bence cok bekletmeyecek annesi seni :) bir avazda bol dua ile insallah :)

Bende oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz.güzel geçti ameliyatım da birazdan yürümek için kaldıracaklar darısı bekleyenlere inş. Eşsiz bir duygu. Sezaryen olacaklar rahat olun her anın tadını çıkarın,sonrasında biraz ağrınız olacak ama ağrı kesiciler çok iyi geliyor tabi en güzel ağrı kesici mis kokulu yavrunuz olacak
Canm gozunaydn bol sutlu gunleriniz olsun Allah anali babali buyuysun insallh

Mayıs anneleri bebişlrni kucağına alan kardeşler. Yada tecrübeli anneler. Son üç gündür kızımın gözünden Çapak eksik olmuyor ya neden sizce. Annem ilk gün gözüne şampuan kaçmıştır olur falan dedi ama. Geçmiyor yaa doktora gidip damla falan almak da istemiyorum yazık el kadar çocuk belki evde yapabileceğim bişey vardır

Maşallah canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün benımde persembe günü spınal +epidural yapacak doktorum Doğumda agrı hissettım mi yada sonrası nasıl herkes ya spinAl oluyor yada epidural bize niye ikisini yapıyorlar acaba
Neden ikisini birlikte yaptilar bilmiyorum bana sormadilar doktoruma guveniyordum sorgulamadim. Cok hizli oldu hersey ben bu kadar korkup gerilecegimi dusunmemistim ama hersey yolunda gitti zaten hersey katater takilana kadar. Ilac yapiyorlar ayaklarini hissetmemeye kaldiramamaya basliyosun sonda takiyorlar, sonrasi 5 dk falan bebek cikarken bi baski hissediyorsun ama agri degil, sonrasi herkeste ayni mi bilmiyorum bebegimi gordukten sonra dikisler atilirken uyumusum , uyandigimda 5 dk lik is kalmisti 20 dk falan uyumusum. Sonrasinda bende agri olmadi cok ama arkadaslarimin epey agrisi olmustu

Canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün yavrun :KK200: Böyle güzel hikayeleri duydukça rahatlıyorum:dua: Allah hepimize sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:dua:

Arkadaşlar planlı sezaryen olacaklara soruyorum, doktorunuz kullandığınız vitaminleri doğum öncesi kesin dedi mi?

Aynen valla anneme diorm bu kiz iyice heycanimi kursagmda koydu umudumu kesiom ben bunun gelecegi yok diye :KK70: beklentim azalio gibi ama dedign gbi korkuda geldikce gelio nasil olcak diye :/
Ya sorma bende o moda giriyorum cikiyorum. Hic bsye adapte olamiyorum. Bazrn canm skiliyo üzülüyorum. Duygular karman corman bu 9 mayosya bide bizim kizlarda bsy var ama.ne :)))))

Selam kizlar. Bugun kontrolum vardi. Oglum 3 kilo olmus. Doktorum SATa gore hareket edecegiz dedi. Ultrasonda 1 hafta geride.Sen ultrasonu bosver dedi. Yani su an 39 haftalik oluyorum sata gore. Nst de sancim cikti. Bu sanciyla alttan bakmadan gonderemem dedi. Alttan acilmama bakti. 1 cm acilmam varmis. Cati muayenesi dedikleri bu mu acaba? Eger buysa cok kolaymis. Ben hic anlamadim bile ne oldugunu. Hicbir sey hissetmedim.

Arkadaşlar planlı sezaryen olacaklara soruyorum, doktorunuz kullandığınız vitaminleri doğum öncesi kesin dedi mi?
Tam aksine elindeki ilaçları bitir demişti doktorum bana. Hatta bu da 40 ımız çıkmasına denk geliyor. Demir ilacı zaten yazıyordu. Ben de sormuştum Demir ilacı elimde var diğer ilaçlarımdan da var kullanayım mı diye. Emzirirken her türlü vitamine ihtiyacın olacak bitir elindekileri demişti

Ayy maşallah sezeryan oldu anlaşılan, planlı bir sezeryan miydi, birde bebis kaç hafta kaç günlük boyu posu son ultrason ile uyumlu mu?
canim boyunu hic dememisti ama kilo bi hafta önce 3080 görünüyordu ve 3120 gr dogdu yani hemen hemen ayni boyuda 49 cm cok kücügüz :D

Canım anlat anlat, spinal acıtmıyor değil mi :) Bana böyle şeylerle gelin yahu herkes kötü şeyler anlatmasın :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu, ben de hiç sesi çıkmıyor diyordum :KK66:
o kadar cok korkacak bise yok anestezi doktoru o igneyi vururken zaten diyer doktor seni tutuyor ki ani hareket yapmiyasin hafif bir baski hissediyosun ve saniyelik bir olay yani... kendimi o kadar yiprattim ki igne olcam diye tamsiyonum düstü sonra Rahat ol inan heryerin uyustuktan sonra dahada rahatliyon ve bebisin ilk bagirisini duyuyorsun harika

Kizlar bebegim 3120 gr dogdu ve 49 cm.. 2 gündür mama takviyesiyle besleniyoruz tabi bende bol bol emziriyorum bizimki tembel cikit zora gelemiyor cekmeye üseniyor :) memeyi becerse cok rahatliycam simdi basinda bekliyorum cok acikinca kan sekeri düsmesin diye emzirmeye calisiyorum anliycaginiz dogumdan beri güzel bir uyku uyumadim :D baslasin uykusuz geceler :)

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah..
genel anestezi mi spinal mi epidural mi? benim de haftaya belirlenecek hala kararsızım..
sezaryen olup da güzel geçenleri okudukça rahatlıyorum..bize de kolay doğum nasip olur inşallah

Canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün yavrun :KK200: Böyle güzel hikayeleri duydukça rahatlıyorum:dua: Allah hepimize sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:dua:
Çok teşekkür ederim kızlar.spinal anestezi oldum,kesinlikle spinal anestezi tavsiye ederim bebeğinin görebiliyorsun doğar doğmaz.Yürüdüm haliyle ağrım var biraz ama herşeye değer onun mis kokusu.Rahat olun sadece bebeğinize odaklanın :KK200::KK200::KK200:

Back
X