2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlarben çalışabilir raporumu 15 şubatta aldım çalışamaz raporumu 22 sinde mi almam gerekiyor
çalışabilir raporunun belirli bir bitiş süresi var tekrar gidip rapor alman gerekmiyor diye söylemişti bana hastane çalışanı, benim raporumda 14 mart yazıyor o güne kadar çalışıcam bir sıkıntı olmazsa

Sağol cnm dün çok yordum kendimi diye oldu galiba bugün güzelce dinlendim çok şükür azaldı şimdi

Bayanlar 33 haftada ilac olarak bisey iciyormuydunuz kan ilaci vs bana doktor bisey demedi sormadimda simdi aradim cikmis doktorumda ozel iletismimz yok napmaliyim
Cnm ben kan ilacı ,decavit diye vitamin ,kalsiyum ve magnezyum şu suya atınca eriyenlerden kullanıyorum kan ilacı çok önemli özellikle doğumdan sonrada kullanacaksınız dedi doktor bana

doktorum sadece bir olasılık yarın tekrar tahlil vereceğim o zaman belli olacak sanırım.acaba idrarda protein çıkmasının başka sebepleri var mı illa zehirlenmede mi çıkar ?
Gebelikten kaynaklı yüksek çıkıyor bazen ama seninki yüksek değil sınırda, yarın belli olur canım netleşir artık. Magnezyuum kullanıyor musun tuzu olabildiğinde azalt

Bugün pek takip edemedim forumu inşallah hepimiz iyisinizdir. Bugün bizde taşınma işi vardı eve geldin yattım bellim resmen ikiye ayrılıyor gib i hissediyordum şimdi biraz daha iyiyim şükür birde bugün itibariyle dokuzuncu aya girdik

Bayanlar 33 haftada ilac olarak bisey iciyormuydunuz kan ilaci vs bana doktor bisey demedi sormadimda simdi aradim cikmis doktorumda ozel iletismimz yok napmaliyim
Kan değerlerine göre verir ki doktorun kan ilacını. Benimki degerlerim iyi diye vermedi mesela. Vitamin iciyomusun diye de sormuyo ben kendim aldım kullanıyorum vitamini hiç kesmedim

Hanımlar birkac gündür benim agzimin tadi degisti.hafif de bulaniyo arada.az yemeye dikkat ediyorum interntte olabiliyor son ayda normal diyor kizimda hic yasamamistim sizdr durumlar nasil?
bu haftalarda normal canım ben de öyleyim midem su an bile çok eksiyor

vitamin ilacını doğuran a kadar kullanacaksin canım ben d ecavit kullanıyorum hatta emzirirken bile üç ay kullanılacak.
kan ilacı da öyle ben maltofer kullanıyorum ve devam...

Kızlar bu emzirme sütyenlerinin numaraları normal sütyenlerden farklı mı acaba?bugün mağazada deneyerek bir sütyen aldım.hem çok yorgundum hemde acelem vardı.orda beğendim çıktım.normalde 85 beden kullanırdım.hamilelikle 90-95 civarı olmuştur dedim satıcı kadına.orda bana kaç beden verdi hiç bilmiyorum.eve geldim bir baktım 80 c yazıyor.yuh dedim bu ne.giydim sırtı baya sıktı en uçta olmasına rağmen.kadın yanlış mı koydu torbaya acaba yoksa normalden farklı mı ölçümleri.ben mi orda farketmedim.ay bakırköyden aldım.şimdi oraya kim gidecek değiştirmeye tekrardan.55 liraya aldım kom marka.ucuz olsa atçam bir kenara valla.

yanlış vermiştir canım ben normalden bir neden büyük aldım o bile şu an oluyor

Ben 1 aydır uyku nedir unuttum kızlar uyuyamıyorum bide şu tuvalet derdi var saten tam dalıyorum derken kalkıyorum

Ben de uyuyamıyorum son bir aydır falan.gece 2-3 gibi anca dalabiliyorum.milyon kerede uyanıyorum.sabaha kadar uyuduğumdan bişey anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…