2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
gerçekten şu an ben şakır şakır terlerken yaza son zamanları denk gelenlere Allah yar ve yardımcısı olsun

Kizlar tek twk alinti yapamadim kusura bakmayin hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Su anda yine hastanedeyim. Son eksikleri alalim diye carsidaydik ara sira cis kaciriyorum diye orkid koymustum. Sonra bi farkettim ki pantolonum bile islaNmis. Cis mi su mu anlamadim doktoru aradim hastaneye gel dedi. Ebe muayne etti suymus. Nstde sancilarim cikti 50 civarinda
Su anda da ped testi yapiyoruz sonuc ne olur bilemem. 7 saat once bobrege tel takilma olayini dusunurken su anda erken mi dogurcam diye dusunuyorum

Şimdi doktorumla konuştum. Progetana gerek yok dedi. Artarsa yeniden konuşalım dedi. Doktoruma güvenmekten başka çarem yok

Allahım yardımcın olsun şifa versin inşallah

Benimde öyle canım.hatta ben biraz fazla ayakta kaldığımda kalbim bile çarpıntı yapmaya başlıyor.
Biz niye böyle olduk yaa.. o bazen bende de oluyor ama ben en çok ayakta kalınca oluşan ağrı ve baskıdan müzdaribim..eğer inat edeyim biraz daha fazla kalayım ayakta bel ağrısından ölüyorum.. son haftalar olduğu için mi böyle..

Çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı inşAllah

Allah yardimcin olsun insallah beklersiniz biraz daha.iyi haberler ini bekliyoruz

güya son ay her gun yururum sürekli diyordum ama oturunca bile yoruluyorum hep bir uzanma ihtiyacı hissediyorum son iki hafta nasıl olucam bilmiyorum ama egzersiz ve merdiven in çık yapicam bakalim artik... daha napayim kizlar ?

güya son ay her gun yururum sürekli diyordum ama oturunca bile yoruluyorum hep bir uzanma ihtiyacı hissediyorum son iki hafta nasıl olucam bilmiyorum ama egzersiz ve merdiven in çık yapicam bakalim artik... daha napayim kizlar ?
Nefes alabilsek yürüyrcez canım ben nefes alırken yorulur oldum son zamanlar dayanacaz artık

Nefes alabilsek yürüyrcez canım ben nefes alırken yorulur oldum son zamanlar dayanacaz artık
aynen neslimcim ben de bu aralar bebisime kitap okuyorum sesli okuyorum ve nefesim kesiliyor durakliya durakliya okuyorum özellikle akşamları nefes almak cok güçleşiyor

Evet son haftalar böyle oluyor ne yazık ki.doğurunca bişey kalmayacak ama emin ol.son zamanlarımız.az kaldı az.

Allah hayırlısını versin.baya olmuş yazalı.son durumun iyidir inşallah.

Allah hayırlısını versin.baya olmuş yazalı.son durumun iyidir inşallah.

canim yatisim yapilcak azar azar suyum geliyormis sancim da basladi
Ciger gelistirici vs yapcaklar . Sonrasi nasil olcak hic bilmiyorum
inşallah bebis biraz daha bekler karnında canım hakkında yinede her şeyin hayırlısı olsun dualarimiz seninle

Kızlar selam. Benim de dün gece bel Ağrı'm uyutmadı, sabaha geçer dedim geçmedi, üzerine biraz kasık ağrısı eklenince doktoru aradım, hastaneye gittik. Nst de sancılar çıktı ama rahim ağzım kapalıymış. Sonra bir serum bağlayıp tekrar baktılar sancım geçiyor mu diye; geçmedi. Sonra eve gönderdi doktorum, artarsa, su veya kan gelirse gel diyerek. Belki tamamen geçebilir de dedi. Şimdi adet ağrısı gibi ağrılarım var hafif hafif. Yarın da baby shower partimiz var. İnşallah biraz daha bekler bebişim

bu yazıyı eşime okuyunca yoksa dün seninde mi sancin geldi diyor yok dedim yaw bu erkekler bizden daha evhamli :))
inşallah daha gelmez bebisin canım kendini yorucu şeylerden uzak dur iki uc hafta daha dayansın bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…