- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.601
Allah yardımcın olsun.inşallah bekler.artık beklemesede bu saatten sonra bişey olmaz inşallah.canim yatisim yapilcak azar azar suyum geliyormis sancim da basladi
Ciger gelistirici vs yapcaklar . Sonrasi nasil olcak hic bilmiyorum
Allah yardımcın olsun.inşallah bekler.artık beklemesede bu saatten sonra bişey olmaz inşallah.canim yatisim yapilcak azar azar suyum geliyormis sancim da basladi
Ciger gelistirici vs yapcaklar . Sonrasi nasil olcak hic bilmiyorum
Aaa keşke az daha erken yapsaydın partinizi.beklese bari yaramaz biraz daha.Kızlar selam. Benim de dün gece bel Ağrı'm uyutmadı, sabaha geçer dedim geçmedi, üzerine biraz kasık ağrısı eklenince doktoru aradım, hastaneye gittik. Nst de sancılar çıktı ama rahim ağzım kapalıymış. Sonra bir serum bağlayıp tekrar baktılar sancım geçiyor mu diye; geçmedi. Sonra eve gönderdi doktorum, artarsa, su veya kan gelirse gel diyerek. Belki tamamen geçebilir de dedi. Şimdi adet ağrısı gibi ağrılarım var hafif hafif. Yarın da baby shower partimiz var. İnşallah biraz daha bekler bebişim
Bende merak ediyorum ama küçücük bebişleri var zamanları olmuyordur diyendüşünüyorumKızlar bu arada doğuran arkadaşlar ayrıntı yazmıyor.ben çok merak ediyorum kaç gr kaç cm doğdu bu haftalarda.küvezde kaldı mı kalmadı mı?lütfen doğuma gidenler buraya 2 satır bişeyler yazsın.
Tekrar geçmiş olsun canım inşAllah sağlıkla çıkar küvezden doya doya seversin kucaklarsın bebişiniKizlarrr ilk bn dogurdum nasil dogurdm bilmiorum hala elimi karnima koyamiorum,aksam o bi iki dmla kani gorunce basimdan asagi su dokuldu..hala toparlanamadim.hatta brz uzn oluck ama sunu anlatm.internettn lohusa takimi istetmistm esimi oan travmayla aradim iptal et yetismick demism esimde sagolsn ark.i aramis eminonunde lohusa sepetinin yeri varmis gdip elden teslim almis,odayi susletmis yaaa tac bile almis,bn genelanestezi ameliyata girdim.ama bn cok kotuym hic toparlanamiorm bebism hala kuvozde cok sukur cok sukur ii ama hasta bebekleri gorunce dayanamiorm o kucucuk bebeklerigorunce dayanamiorm.ordaki dr.kizdi artk senin haftan ii sukur et die ama hep bi korkulardaim artk gderkn degil hastane cikisi agliorm26haftalik dogum yapanmi dersinjz,gununde dogurup 9ay kuvozde kalan mi Allahim hepsine saglik versin.bebisim masallah cok tatli kucagima veriolar bu hafta verickler insallah ama bgn sutum gazli geldiindn kusmus insallah anlik bi sorundr..Allahim herkesin bebisine saglik sihat versin.bu saatten snr korkmain bundan snr cddi bise olmadkca kuvoze girmez ama bi gun bi gundur 37den once hic depresmein
gözlerim dolu dolu okudum Allah im ikinize de kolaylıklar ve güzellikler versin inşallah. Hayirli olsunKizlarrr ilk bn dogurdum nasil dogurdm bilmiorum hala elimi karnima koyamiorum,aksam o bi iki dmla kani gorunce basimdan asagi su dokuldu..hala toparlanamadim.hatta brz uzn oluck ama sunu anlatm.internettn lohusa takimi istetmistm esimi oan travmayla aradim iptal et yetismick demism esimde sagolsn ark.i aramis eminonunde lohusa sepetinin yeri varmis gdip elden teslim almis,odayi susletmis yaaa tac bile almis,bn genelanestezi ameliyata girdim.ama bn cok kotuym hic toparlanamiorm bebism hala kuvozde cok sukur cok sukur ii ama hasta bebekleri gorunce dayanamiorm o kucucuk bebeklerigorunce dayanamiorm.ordaki dr.kizdi artk senin haftan ii sukur et die ama hep bi korkulardaim artk gderkn degil hastane cikisi agliorm26haftalik dogum yapanmi dersinjz,gununde dogurup 9ay kuvozde kalan mi Allahim hepsine saglik versin.bebisim masallah cok tatli kucagima veriolar bu hafta verickler insallah ama bgn sutum gazli geldiindn kusmus insallah anlik bi sorundr..Allahim herkesin bebisine saglik sihat versin.bu saatten snr korkmain bundan snr cddi bise olmadkca kuvoze girmez ama bi gun bi gundur 37den once hic depresmein
Amiiin saglikla,sihatle ciksinda hap gbi yiycm onu ztnTekrar geçmiş olsun canım inşAllah sağlıkla çıkar küvezden doya doya seversin kucaklarsın bebişini
cok saol cnm inan bnde bu msji yazarkn bilegözlerim dolu dolu okudum Allah im ikinize de kolaylıklar ve güzellikler versin inşallah. Hayirli olsun
gozun aydin olsun canim rabbim saglikla.buyutsun.her lavobaya gittigimde ilk aylarda leke var mi baktigim gibi bakiyorim herhangi birsey var mi diye...bizlere de dua et canim zamaninda saglikla bebisleri kucaklarimiza alalim insKizlarrr ilk bn dogurdum nasil dogurdm bilmiorum hala elimi karnima koyamiorum,aksam o bi iki dmla kani gorunce basimdan asagi su dokuldu..hala toparlanamadim.hatta brz uzn oluck ama sunu anlatm.internettn lohusa takimi istetmistm esimi oan travmayla aradim iptal et yetismick demism esimde sagolsn ark.i aramis eminonunde lohusa sepetinin yeri varmis gdip elden teslim almis,odayi susletmis yaaa tac bile almis,bn genelanestezi ameliyata girdim.ama bn cok kotuym hic toparlanamiorm bebism hala kuvozde cok sukur cok sukur ii ama hasta bebekleri gorunce dayanamiorm o kucucuk bebeklerigorunce dayanamiorm.ordaki dr.kizdi artk senin haftan ii sukur et die ama hep bi korkulardaim artk gderkn degil hastane cikisi agliorm26haftalik dogum yapanmi dersinjz,gununde dogurup 9ay kuvozde kalan mi Allahim hepsine saglik versin.bebisim masallah cok tatli kucagima veriolar bu hafta verickler insallah ama bgn sutum gazli geldiindn kusmus insallah anlik bi sorundr..Allahim herkesin bebisine saglik sihat versin.bu saatten snr korkmain bundan snr cddi bise olmadkca kuvoze girmez ama bi gun bi gundur 37den once hic depresmein
Amin cnm bnm aslinda hemn vericklerdi ama sutum gaz yapmis bebekte,sanirim uzuntuden ole oldu uzuntulu sut vermein diolar ama gelde uzulmegünaydın kızlar ağrısız günler olur inşallah N Nasip_kismet sen moralimi yüksek tut biraz daha bekler bebiş inşallah hala hastanede misiniz
MMaya benimde ağrılarım çok resmen sanki kemiklerimi ayırıyorlar sende evde uzan bolbol mecbur kalmadıkça kalkma. Biraz daha dayansın bebeğin. Baby shower oyle yorma kendini tadını çıkar
H Hayirlisikismet moralimi yüksek tut sütün kesilmesin bebiş bak iyiyimiş.sağlıkla geldi sadece birazcık zamana ihtiyacı var bebişin o kadar Allah daha beterlerinden korusun
Rabbim yavruna da ordaki bebişlerede sıhhat versin sağlıcakla kavuşun yavrularınıza bunlar geçecek Allahın izni ile peki erken gelmesinin bir sebebi varmıymışKizlarrr ilk bn dogurdum nasil dogurdm bilmiorum hala elimi karnima koyamiorum,aksam o bi iki dmla kani gorunce basimdan asagi su dokuldu..hala toparlanamadim.hatta brz uzn oluck ama sunu anlatm.internettn lohusa takimi istetmistm esimi oan travmayla aradim iptal et yetismick demism esimde sagolsn ark.i aramis eminonunde lohusa sepetinin yeri varmis gdip elden teslim almis,odayi susletmis yaaa tac bile almis,bn genelanestezi ameliyata girdim.ama bn cok kotuym hic toparlanamiorm bebism hala kuvozde cok sukur cok sukur ii ama hasta bebekleri gorunce dayanamiorm o kucucuk bebeklerigorunce dayanamiorm.ordaki dr.kizdi artk senin haftan ii sukur et die ama hep bi korkulardaim artk gderkn degil hastane cikisi agliorm26haftalik dogum yapanmi dersinjz,gununde dogurup 9ay kuvozde kalan mi Allahim hepsine saglik versin.bebisim masallah cok tatli kucagima veriolar bu hafta verickler insallah ama bgn sutum gazli geldiindn kusmus insallah anlik bi sorundr..Allahim herkesin bebisine saglik sihat versin.bu saatten snr korkmain bundan snr cddi bise olmadkca kuvoze girmez ama bi gun bi gundur 37den once hic depresmein
Geniş olsun inşallah bekler bebişin 36 kadar son günlerde buraya yazdığım en sık kelime oldu geçmiş olsunGünaydın kızlar :)
Salı günü kontrolüm vardı ve ilk kez nstye girip rutin olarak girmeye devam edicektim.ilk nstem de sancım çıktı ve düzenliydi sanırım.bebeğim 33 haftalıktı doktorum yükselebilir bu sancılar dedi.2 lt serum verip tekrar ölçtürmemi istedi.2 serumdan sonra tekrar ölçüldü ve yine aynı şekilde sancı çıktı.bebeğimde uyuyodu ölçülürken kısa bi süre uyandı daha da yüksek görünüyodu sancılar.doktor karnımı da çok sert buldu.bu şekilde seni eve gönderemem diye yatış verdi.ciğer geliştirici vuruldum her ihtimale karşı.hemşirelerle de konuştum çok yüksek bi sancın yok ama önemsenmiycek gibi de değil dediler.gece ve sabah tekrar ölçtüler. Neyseki sancım düşmüştü çıkış yaptık.idrar enfeksiyon varsa diye tek dozluk bişey kullandım ve kasılmayı önlemek için bi hap kullanıyorum hergün.önümüzdeki salı tekrar kontrolüm var inşallah oğlum 36.ya kadar dayanır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?