2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kafein_ canim sanada gecmis olsun.33 de bende risk yaşadim:) insallah en hayirli zamanda kolaycacik bir dogumla kavusuruz hepimiz.

Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.

Oglum iyi sukur 2800 kilo 48 cm boyu. Su an saglikli cok kivezde kalmayacak gibi. Insallah herkes saglikla kucagina alir yavrusunu. Cok guzel o kokisu, teni

Cok sevindim iyi oldugunuza:) Allah anali babali buyutsun:)

Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydın kilosu çok iyi küvezde çok kalmaz heralde. Lokal anestezi genel anesteziye göre toparlanması daha kolay diyorlar ama sen bize bilgi verirsin artık:)

N Nasip_kismet cnm bn seni korkutmak istemedm ama tahmin etmistm,Hayirli ugurlu olsun korkma kuvozde kalmaz ikimizinde adi benzeyince sansida benzedi hic uzulme sdece brz dikkatli gdicksn erken geldigi icin normal bebekler gbi kimseleri yaklastrma ve sutun yoksa bile suan korkna gelicktir bnm 3.gun tam geldi.mama verin yoksa sarilik olmaya cok yatkinlar.Allahim butn guzellikleri onlara nasip eylesin.
Ben artk yeni dogan bebisleri kndi yawrusum gbi seviorum,cok masumlarr;(

canim cok sevindim oglusuna da cok sevindim musmutlu hayati olur insallah

Hadi gözünz aydin canim:) hayirli ugurlu olsun.saglikla huzurla büyütün insallah.

Cok sevindim iyi oldugunuza:) Allah anali babali buyutsun:)

Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydın kilosu çok iyi küvezde çok kalmaz heralde. Lokal anestezi genel anesteziye göre toparlanması daha kolay diyorlar ama sen bize bilgi verirsin artık:)

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun çok heyecanlanıyorum böyle sizleri görünce bol sütlü gazsız çook güzel günlerde büyütün inş

canim cok sevindim oglusuna da cok sevindim musmutlu hayati olur insallah

sagolun kizlar hepiniz. Bolca dinlenin. Eger durmadan cis kaciriyo gibi hissedwrseniz doktora gidin mutlaka
Ve kesinlikle cantaniz hazir olsun. Bizimki hazir degildi baya zor oldu bizim icin. Umarim herkes yavrusuna kavusir cok guzel bir duygu rabbim isteuen herkese nasip etsin

sansimiza dun sut sagma makinesi almistik
Bugun denemeye baslicaz en azindan uyarilsim diye. Umarim kisa zamanda gelir sutum
Cok istiyorum onu kucavima alip emzirmeyi rabbim o gunleri de gostersin bize.

Hadi gözünz aydin canim:) hayirli ugurlu olsun.saglikla huzurla büyütün insallah.

sagol canim benim darisi basiniza insallah :)

Reactions: mnt

aminnnn. canta malzemeleei hazir yogunluk ve yorgunluktan firsat bulup cantaya yerlestiremiyorummm. ama bugun aksam artik mecbur yerlestiriririm cunku benim oglusta pek bir sabirsiz.

Oy maşallah kilosu boyu baya iyiymiş.zamanında doğsaymış tosuncuk olacakmış sanırım:)ne güzel küvezede girmemiş.gözünaydın canım.allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür versin yavruna inşallah.

Maşallah bebişe sen stres yapma bolbol sağmaya çalış ki sütün gelsin sezeryan olanlar genelde 3 günden sonra süt akmaya başlıyor tam anlamıyla bebişini de hemencecik alırsın yanına inşallah bizim içinde bolbol kokla

aminnnn. canta malzemeleei hazir yogunluk ve yorgunluktan firsat bulup cantaya yerlestiremiyorummm. ama bugun aksam artik mecbur yerlestiriririm cunku benim oglusta pek bir sabirsiz.
aynisi bende de gecerliydi canim cantaya koymasi kalmisti
Esim gitti eve ne alcagini sasirms liste yapmama ragmen artik resmini gonderdi kiuafetlwrin falan ben eksikleriini soyledim oyle anlastik

H Hayirlisikismet , N Nasip_kismet Allah analı babalı büyütsün . Sağlıkla güzel koca bir ömür dilerim:) Sizleri görünce ben de heyecanlanıyorum . :)
amim canim insallah
Darisi sizlerin basina insallah

aynen zamaninda dogsa tam tosun olacakti sipa. Arayi bolca emiserek kapatiriz insallah :) kuvoze son anda koydular cunku idrarimda lokosit 500tu. Bebegi gozlem altinda tutmak istediler
Benim icim rahat. Yanimda olsa doya doya koklasam daha iyoydi amabuna sukur saglikli ya onu bilmek yetiyo

biraz sagdim damla damla da olsa ilk seferde geldi cok aevindim ve sasirdim
Hem erken dogdu hem sezeryan ona ragmen geldi
Ebe de baya sasirdi :)

Allahım bağışlasın canım çok geçmiş olsun kokla onu bizim içinde

Kizlar nacizane tavsiylerimi paylasmak istiyorum sizinle

1. Kesinlikle hastanede gecelik giyin ozellikle ilk gun. Ben yarin dagecelik.giymeyi dusunuyorum pijamami evde giycem
2.depend kesinlikle alin cok pratik
Hasta pedleri kayiyo ve cok rahatsiz.bu kulot gibi yanlari esnek. Cok kullanisli
3. Doguma girerken ya fotografci tutun benim ona vaktim olmadi ya da telefo u ebelerw verip rica edin. Hatira resminiz olsun
4.hastane cantaniza varsa tasinabilir sarj, yoksa normal telefon sarji koyun
5. Bizim hastane cok sicak kisa kollu giyiyorum
Uzun kollu almadigima cok sevindim
Hastane odalarini gezin sicakliga bakip ona gore pijama koyun
6.bezi bol tutun nolur nolmaz
7.kendinizi dogum sonrasi garip hissetmeue hazir olun. Bu benden mi cikti nasil ua dedim resmen:) tabii sonrasinda bi bosluk oldu karnimda tekme yok hickirik yok hareket yok
8. Mucizenizi dolu dolu yasayin. Benim oglum cok agliyordu aldiklarinda. Sonra yanima getirdiler hemen optum kokladim tenimi hissetmesiyle susmasi bir oldu :) cok duygulandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…