- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.621
Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Oglum iyi sukur 2800 kilo 48 cm boyu. Su an saglikli cok kivezde kalmayacak gibi. Insallah herkes saglikla kucagina alir yavrusunu. Cok guzel o kokisu, teni
Cok sevindim iyi oldugunuza:) Allah anali babali buyutsun:)Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Oglum iyi sukur 2800 kilo 48 cm boyu. Su an saglikli cok kivezde kalmayacak gibi. Insallah herkes saglikla kucagina alir yavrusunu. Cok guzel o kokisu, teni
Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydın kilosu çok iyi küvezde çok kalmaz heralde. Lokal anestezi genel anesteziye göre toparlanması daha kolay diyorlar ama sen bize bilgi verirsin artık:)Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Hadi gözünz aydin canim:) hayirli ugurlu olsun.Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Cok sevindim iyi oldugunuza:) Allah anali babali buyutsun:)
Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydın kilosu çok iyi küvezde çok kalmaz heralde. Lokal anestezi genel anesteziye göre toparlanması daha kolay diyorlar ama sen bize bilgi verirsin artık:)
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun çok heyecanlanıyorum böyle sizleri görünce bol sütlü gazsız çook güzel günlerde büyütün inş
canim cok sevindim oglusuna da cok sevindim musmutlu hayati olur insallah
N Nasip_kismet cnm bn seni korkutmak istemedm ama tahmin etmistm,Hayirli ugurlu olsun korkma kuvozde kalmaz ikimizinde adi benzeyince sansida benzedi hic uzulme sdece brz dikkatli gdicksn erken geldigi icin normal bebekler gbi kimseleri yaklastrma ve sutun yoksa bile suan korkna gelicktir bnm 3.gun tam geldi.mama verin yoksa sarilik olmaya cok yatkinlar.Allahim butn guzellikleri onlara nasip eylesin.
Ben artk yeni dogan bebisleri kndi yawrusum gbi seviorum,cok masumlarr;(
Hadi gözünz aydin canim:) hayirli ugurlu olsun.saglikla huzurla büyütün insallah.
sagolun kizlar hepiniz. Bolca dinlenin. Eger durmadan cis kaciriyo gibi hissedwrseniz doktora gidin mutlaka
Ve kesinlikle cantaniz hazir olsun. Bizimki hazir degildi baya zor oldu bizim icin. Umarim herkes yavrusuna kavusir cok guzel bir duygu rabbim isteuen herkese nasip etsin
Oy maşallah kilosu boyu baya iyiymiş.zamanında doğsaymış tosuncuk olacakmış sanırım:)ne güzel küvezede girmemiş.gözünaydın canım.allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür versin yavruna inşallah.Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Maşallah bebişe sen stres yapma bolbol sağmaya çalış ki sütün gelsin sezeryan olanlar genelde 3 günden sonra süt akmaya başlıyor tam anlamıyla bebişini de hemencecik alırsın yanına inşallah bizim içinde bolbol koklaKizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
aynisi bende de gecerliydi canim cantaya koymasi kalmistiaminnnn. canta malzemeleei hazir yogunluk ve yorgunluktan firsat bulup cantaya yerlestiremiyorummm. ama bugun aksam artik mecbur yerlestiriririm cunku benim oglusta pek bir sabirsiz.
amim canim insallahH Hayirlisikismet , N Nasip_kismet Allah analı babalı büyütsün . Sağlıkla güzel koca bir ömür dilerim:) Sizleri görünce ben de heyecanlanıyorum . :)
aynen zamaninda dogsa tam tosun olacakti sipa. Arayi bolca emiserek kapatiriz insallah :) kuvoze son anda koydular cunku idrarimda lokosit 500tu. Bebegi gozlem altinda tutmak istedilerOy maşallah kilosu boyu baya iyiymiş.zamanında doğsaymış tosuncuk olacakmış sanırım:)ne güzel küvezede girmemiş.gözünaydın canım.allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür versin yavruna inşallah.
Maşallah bebişe sen stres yapma bolbol sağmaya çalış ki sütün gelsin sezeryan olanlar genelde 3 günden sonra süt akmaya başlıyor tam anlamıyla bebişini de hemencecik alırsın yanına inşallah bizim içinde bolbol kokla
Allahım bağışlasın canım çok geçmiş olsun kokla onu bizim içindeKizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
sagol ccanim benim tesekkurler. Darisi sizlerin basina saglikla insallahAllahım bağışlasın canım çok geçmiş olsun kokla onu bizim içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?