2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın. Maşallah bebeğine.

sagol canim benim tesekkur ederim. Dun gece moral olarak cok kotuydum daha erkwn diyordum simdi sukrediyorum kavustugumuza. Insallah sizler de saglikla kucaginiza alirsiniz
Sağlıkla gelmiş bebeğin şükürler olsun ki, kilosu boyu yerinde maşallah. Cektiğin acılar bitti artık.
Amin canım inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun cnm. Ne Mutlu sana. Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...

Evde herkes hasta idi iyi atlattim dedim gecen kontrol icin hastaneye gittim.maske de unuttum.bugun bas agrisi bogaz agrisi 1 haftadir nefes de zor aliyorduk zaten ...kendi kendime nazar verdim yaw.yukleneyim vitamine biraz daha
Dun annem utumu yapti.bugun bebisin cantasina kiyafetlerini koydum.yarin ins kendi kiyafetlerimi koyayim diyorum.dusune dusune canta hazirladkm.saglikla kucagimiza alalim ins.ikinci gebeligim ama ilk zor gectigind3n mi nedir stresim fazla kendimi sakinlestirmeye calisiyorum.az kaldi sabret diye ...
Sizleri de hep takip ediyorum.hep birlikte bebislerimizle.mutlu gunler ins

az önceki msjı yanlış okumuşum pardon.olsun canım tedbir amaçlı almışlar küveze.kilosu boyu çok iyi kısa sürede çıkarırlar inşallah.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım geçmiş olsun sağlıkla huzurla büyüsün insallah

Kizlar merhaba ultrasonda bebegin yuzunu rahat rahat gore biliyormusunu? Ben en son goremedim doktor bu haftalarda goruntu kalitesi iyi olmaz dedi. Anlamadim doktor mu iyi bakmadi. Nasil
Gorunmez 33 haftalik bebek. Yuzunu gormek istiyorum cok
Uzuldum

Reactions: mnt
Canım hayırlı uğurlu olsun . Allah sağlıklı mutlukla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Söylediklerini dikkate alacağım. Darısı hayırlısıyla bizim başımıza.

Çok duygulandım teninde susmasına. Allah ayırmasın tüm bebekleri ve annelerini.. misler gibi kokla... tavsiyelerine uyacağım canım teşekkürler

Başı aşağıda ise göremiyorlar artık. Bir de yüzü senin sırtına bakıyorsa hiç goremiyor

ben dr a gorebilir miyim dedim ben zor goruyorum dedi

Gunaydin kizlar...sabah uyandim ne mumkun geri yatmak..kahvalti ettik kizimla.sonra abimizi okula goturcez ins.
Sizlere de rabbim saglikli mutlu tekmeli dogmus bebeler icin gazsiz bol bol emzirmeli gunler olsun ins

Hayırlı olsun yavrunun ömrü bereketli sağlıklı olsun inşallah :)

Merhaba nisan anneleri nasilsiniz?ben iyiydim ama ilkbahar temizligi yapiyorduk kayinvalidemle ve ben galiba bacagimi incitdim sandelyeye inip cikarken.4gundur bacagim aksiyo ve fena agriyo.sag bacagimin ust tarafi.boyle bi durumla karsilasan varmi?doguma kadar gecermi acaba?eger gecmezse benim isimi zorlastirirmi?

Günaydın anneler ve tatlı bebişler
Allah şükür sağlıkla bir haftaya daha başladık hafta sonu kızımın odasını temizleyip düzenledik çantamızda bitti gibi artık her an Süpriz olabilir baksanıza yaramazlara üçüncü bebişimiz geldi maşallah
Hafta sonu yordum galiba kendimi akşam yatakta dönemedim ağrılardan hala bacaklarımın etleri ağrıyo

geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur dinlendikçe geçer.ama lütfen son aylarımız çok dikkatli olalım işler aksasın :)

kızlar son aylarda kendinizi yormaya başladınız az uslu olun yormayın :) tabi iş yapın ama bedeninizi bu kadar da hırpalamayın:) iki kişi birlikte iş yapmak kolay mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…