- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.641
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın. Maşallah bebeğine.Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Oglum iyi sukur 2800 kilo 48 cm boyu. Su an saglikli cok kivezde kalmayacak gibi. Insallah herkes saglikla kucagina alir yavrusunu. Cok guzel o kokisu, teni
sagol canim benim tesekkur ederim. Dun gece moral olarak cok kotuydum daha erkwn diyordum simdi sukrediyorum kavustugumuza. Insallah sizler de saglikla kucaginiza alirsinizAllah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın. Maşallah bebeğine.
Sağlıkla gelmiş bebeğin şükürler olsun ki, kilosu boyu yerinde maşallah. Cektiğin acılar bitti artık.sagol canim benim tesekkur ederim. Dun gece moral olarak cok kotuydum daha erkwn diyordum simdi sukrediyorum kavustugumuza. Insallah sizler de saglikla kucaginiza alirsiniz
Hayırlı uğurlu olsun cnm. Ne Mutlu sana. Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Oglum iyi sukur 2800 kilo 48 cm boyu. Su an saglikli cok kivezde kalmayacak gibi. Insallah herkes saglikla kucagina alir yavrusunu. Cok guzel o kokisu, teni
aynisi bende de gecerliydi canim cantaya koymasi kalmisti
Esim gitti eve ne alcagini sasirms liste yapmama ragmen artik resmini gonderdi kiuafetlwrin falan ben eksikleriini soyledim oyle anlastik
amim canim insallah
Darisi sizlerin basina insallah
aynen zamaninda dogsa tam tosun olacakti sipa. Arayi bolca emiserek kapatiriz insallah :) kuvoze son anda koydular cunku idrarimda lokosit 500tu. Bebegi gozlem altinda tutmak istediler
Benim icim rahat. Yanimda olsa doya doya koklasam daha iyoydi amabuna sukur saglikli ya onu bilmek yetiyo
biraz sagdim damla damla da olsa ilk seferde geldi cok aevindim ve sasirdim
Hem erken dogdu hem sezeryan ona ragmen geldi
Ebe de baya sasirdi :)
az önceki msjı yanlış okumuşum pardon.olsun canım tedbir amaçlı almışlar küveze.kilosu boyu çok iyi kısa sürede çıkarırlar inşallah.aynisi bende de gecerliydi canim cantaya koymasi kalmisti
Esim gitti eve ne alcagini sasirms liste yapmama ragmen artik resmini gonderdi kiuafetlwrin falan ben eksikleriini soyledim oyle anlastik
amim canim insallah
Darisi sizlerin basina insallah
aynen zamaninda dogsa tam tosun olacakti sipa. Arayi bolca emiserek kapatiriz insallah :) kuvoze son anda koydular cunku idrarimda lokosit 500tu. Bebegi gozlem altinda tutmak istediler
Benim icim rahat. Yanimda olsa doya doya koklasam daha iyoydi amabuna sukur saglikli ya onu bilmek yetiyo
biraz sagdim damla damla da olsa ilk seferde geldi cok aevindim ve sasirdim
Hem erken dogdu hem sezeryan ona ragmen geldi
Ebe de baya sasirdi :)
Hayırlı olsun canım geçmiş olsun sağlıkla huzurla büyüsün insallahKizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Canım hayırlı uğurlu olsun . Allah sağlıklı mutlukla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Söylediklerini dikkate alacağım. Darısı hayırlısıyla bizim başımıza.Kizlar nacizane tavsiylerimi paylasmak istiyorum sizinle
1. Kesinlikle hastanede gecelik giyin ozellikle ilk gun. Ben yarin dagecelik.giymeyi dusunuyorum pijamami evde giycem
2.depend kesinlikle alin cok pratik
Hasta pedleri kayiyo ve cok rahatsiz.bu kulot gibi yanlari esnek. Cok kullanisli
3. Doguma girerken ya fotografci tutun benim ona vaktim olmadi ya da telefo u ebelerw verip rica edin. Hatira resminiz olsun
4.hastane cantaniza varsa tasinabilir sarj, yoksa normal telefon sarji koyun
5. Bizim hastane cok sicak kisa kollu giyiyorum
Uzun kollu almadigima cok sevindim
Hastane odalarini gezin sicakliga bakip ona gore pijama koyun
6.bezi bol tutun nolur nolmaz
7.kendinizi dogum sonrasi garip hissetmeue hazir olun. Bu benden mi cikti nasil ua dedim resmen:) tabii sonrasinda bi bosluk oldu karnimda tekme yok hickirik yok hareket yok
8. Mucizenizi dolu dolu yasayin. Benim oglum cok agliyordu aldiklarinda. Sonra yanima getirdiler hemen optum kokladim tenimi hissetmesiyle susmasi bir oldu :) cok duygulandim
Çok duygulandım teninde susmasına. Allah ayırmasın tüm bebekleri ve annelerini.. misler gibi kokla... tavsiyelerine uyacağım canım teşekkürlerKizlar nacizane tavsiylerimi paylasmak istiyorum sizinle
1. Kesinlikle hastanede gecelik giyin ozellikle ilk gun. Ben yarin dagecelik.giymeyi dusunuyorum pijamami evde giycem
2.depend kesinlikle alin cok pratik
Hasta pedleri kayiyo ve cok rahatsiz.bu kulot gibi yanlari esnek. Cok kullanisli
3. Doguma girerken ya fotografci tutun benim ona vaktim olmadi ya da telefo u ebelerw verip rica edin. Hatira resminiz olsun
4.hastane cantaniza varsa tasinabilir sarj, yoksa normal telefon sarji koyun
5. Bizim hastane cok sicak kisa kollu giyiyorum
Uzun kollu almadigima cok sevindim
Hastane odalarini gezin sicakliga bakip ona gore pijama koyun
6.bezi bol tutun nolur nolmaz
7.kendinizi dogum sonrasi garip hissetmeue hazir olun. Bu benden mi cikti nasil ua dedim resmen:) tabii sonrasinda bi bosluk oldu karnimda tekme yok hickirik yok hareket yok
8. Mucizenizi dolu dolu yasayin. Benim oglum cok agliyordu aldiklarinda. Sonra yanima getirdiler hemen optum kokladim tenimi hissetmesiyle susmasi bir oldu :) cok duygulandim
Kizlar merhaba ultrasonda bebegin yuzunu rahat rahat gore biliyormusunu? Ben en son goremedim doktor bu haftalarda goruntu kalitesi iyi olmaz dedi. Anlamadim doktor mu iyi bakmadi. Nasil
Gorunmez 33 haftalik bebek. Yuzunu gormek istiyorum cok
Uzuldum
ben dr a gorebilir miyim dedim ben zor goruyorum dediKizlar merhaba ultrasonda bebegin yuzunu rahat rahat gore biliyormusunu? Ben en son goremedim doktor bu haftalarda goruntu kalitesi iyi olmaz dedi. Anlamadim doktor mu iyi bakmadi. Nasil
Gorunmez 33 haftalik bebek. Yuzunu gormek istiyorum cok
Uzuldum
Hayırlı olsun yavrunun ömrü bereketli sağlıklı olsun inşallah :)Kizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur dinlendikçe geçer.ama lütfen son aylarımız çok dikkatli olalım işler aksasın :)Merhaba nisan anneleri nasilsiniz?ben iyiydim ama ilkbahar temizligi yapiyorduk kayinvalidemle ve ben galiba bacagimi incitdim sandelyeye inip cikarken.4gundur bacagim aksiyo ve fena agriyo.sag bacagimin ust tarafi.boyle bi durumla karsilasan varmi?doguma kadar gecermi acaba?eger gecmezse benim isimi zorlastirirmi?
kızlar son aylarda kendinizi yormaya başladınız az uslu olun yormayın :) tabi iş yapın ama bedeninizi bu kadar da hırpalamayın:) iki kişi birlikte iş yapmak kolay mı :)Günaydın anneler ve tatlı bebişler
Allah şükür sağlıkla bir haftaya daha başladık hafta sonu kızımın odasını temizleyip düzenledik çantamızda bitti gibi artık her an Süpriz olabilirbaksanıza yaramazlara üçüncü bebişimiz geldi maşallah
Hafta sonu yordum galiba kendimi akşam yatakta dönemedim ağrılardan hala bacaklarımın etleri ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?