2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar sırf protein olması adına et yapayım dedim. Normalde sadece etle beslenen ben şimdi mecburen yiyorum haftada 2 3 kez. Birkaç aydır yemedigim bişey yapayım dedim severek yemek için. 1 saati geçmiştir muhtemelen uğraştım şimdide belim ağrıyor. Keşke yapmasaydim dedim resmen. Çok yoruldugunuzda beliniz ağrıyor mu? Uzaniyorum suan gecer umarım.

Eki Görüntüle 1906811
Eki Görüntüle 1906809
Fikir olur belki sizlere de ben kız odası için kalpleri çok beğeniyorum Şifonyer ve etrafında gerekli eşyaların yeri de hoş durmuş bence
Çok güzel şeyler var cidden yeri olan insan için. Benim bebisim için çok yer olmayacak maalesef. Oda küçük zaten bide cekyat var orda. Onun karşısına bir beşik ve 2 li bir dolap anca sığar. Sifonyer vs bile koyacak yerim yok. Yatak odası takimimın sifonyerini çok kullanmıyorum. Ordaki ufak şeyleri başka yere taşıyıp onu bebisime sifonyer yapcam. Aslında ordaki cekyatı bi yere gonderebilsem yaparım inşallah ya :)

BENimde öyleydi dün yemekte bile yiyemedim zorlandım , biraz dinlendin mi geçer ayakta çok durunca illa oluyor

Benimde çocuk odasında bizim giyim dolabımız olucak mecbur bir duvar boş kalıyor o kısıma emzirme sandalyesi ve şifonyer düşünüyorum ama bilmiyorum nasıl olucak giyim dolabımızın yanına da Bebek için devamı şekilde ek yaptırıcam düşünceler böyle tasarımı mobilyacımla yapıyorum çok çılgın görüyor beni her seferin de bu sefer böyle şeyler düşünüp kim bilir neler çıkartırım başıma

yemek yapabiliyorum ben artık ama kendimi çok yorduğumda bel ağrısı oluyo canım benimde.sende uzun zamandır dinleniyosun kalkıp 1 saat uğraşınca yorulmuşsundur.endişelenme ama biraz dinlen geçer :)

B blossom- geçmiş olsun canım ayakta çok kaldıysan ağrıyor evet. dinlenince geçiyor ama benimde sağ kasığımda üç gündür ağrı var iğne gibi batıyor ara ara geçmedi daha

Başıma ilginç bir olay geldi. bu sabah her zamanki doktorum sehir disina ciktigindan dolayi ilaç yazdırmak için devlet hastanesinin kadın doğum doktoruna gittim. ayıp olmasın diye ilaç yazdırmak için geldim demedim gebe olduğumu ve kontrol için geldiğimi söyledim o da sağolsun beni muayene etti kendi doktorum gerek görmemesine rağmen 3. tarama testi için ölçüler aldı ve enteresan bir sekilde oğlumun cinsiyetine kız olabilir diye tahminde bulundu ve ben çok şaşırdım çünkü kendi doktorum 4 defa muayenede hep erkek dedi ve bize de cikintisini gösterdi. bu devletin ultrason aleti o kadar kötü ki anlatamam bebeğin baş ölçüsünü bile zar zor alırken cinsiyet tahmininde doğru olmuş olabilir mi acaba? değişik duygular içindeyim, doktor kafamı karıştırdı

Burada bir kısım İzmirli bir kısım İstanbullular mi var hiç antalya li yok mu? kendimi oralarda yaşıyor gibi hissettim konusulan hastaneler doktorlar bana o kadar yabancı ki, Antalya li ya da bu civarda yasayan arkadaşlar yok mu bilgi paylaşımı yapabileceğimiz?

canım doktorun kesin olarak erkek dediyse eğer takılma doğrudur.bende başka bi doktora muayene olmuştum bacak arasına bakmadı bile doğru düzgün kıza benziyo kesin değil demişti.2 gün sonra kendi doktorum kesin bi şekilde erkek diyip pipisini gösterdi :)

Daha kendi doktorum görmedi ama hayretler içinde kaldım erkek olarak kendimi alıştırmişim sanırım birde oğlumun bu habere canı sıkıldı ben asıl ona çok güldüm, oglum doktora dönüp ne kızı yaa demesin mi doktora ne diyeceğimi bilemedim sadece teşekkür ettim ayıp olmasın diye

merve100 kafein_ D DenizErenYaz ayakta değildim kızlar yemek masasına tüm malzemeleri getirdim burda hazırladım ama haklısınız uzun zaman yatmanın etkisi. Geçiyor gibi zaten.
Denizcim devlet hastanesi dediğin gibi ultrason eskidir karıstırmıstır doktor. Ozeller yeni oluyor detaylı goruyolar orda

Bebek odası seçenekleri ne kadar güzel maşaallah Yapabilecek olan arkadaşları tebrik ediyorum :) benim hiiiç yerim yok maalesef. Park yatak alıp yatak odasında yanıma almayı düşünüyorum. Onun için bile bir sürü düzenleme yapmam gerekecek. Bir de giysi dolabı alıp bizim çalışma odasına kitaplıkların arasına sıkıştırıcam artık. Biraz komik duracak ama napiim. Artık daha farkında olacağı zaman bir oda yapabilirim inşaallah

Kızlar bişey sorcam. Ben özel doktora gidiyorum. Bazı kan testleri istedi. Yeni taşındığım için henüz aile hekimim yok. Devlet hastanesine gidip şu kan testlerini rica etsem mi dicem napcam? Devletteki doktora da bir kere muayene olmuştum bu arada. Bir ay sonra gel demişti ama kendisinden hiç haz etmediğim için özel bir doktor bulup gitmiştim. Şimdi tekrar gidip test istemek zul geliyor. Ne yapayım dersiniz?

B blossom- evet canım uzun süredir yatınca heralde inanki öyle bir tembellik var ki üzerimde hiç kalkmak istemiyorum kalksam da zaten biryerlerim ağrıyor sürekli. benim kan ve kahve leke bitti şimdi koyu sarı bir akinti geliyor sende durumlar nasıl canım?

Ben öyle yaptırdım. zaten haftanı söyleyince gerekli olan şeyleri yapıyor, senden istenen tahliller neydi? onlarıda laf arasında sorarsın bakabilir miyiz diye belki yardımcı olur sana, ya doktorun insanlığına kalmış bir olay tamamen.

Canim benimde dünden beri gelmiyor diyebilirim. Arada leke,arada sarı akıntı. Yarın doktora senin içinde sorarım bakalım bu akıntının sarıya dönmesi ne oluyor.

İ

İşte insanlığına pek güvenemedim ama bakalım. Hemogram ve tokluk kan şekeri ve bir kaç tane daha vardı ama onları bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…