2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İ

İşte insanlığına pek güvenemedim ama bakalım. Hemogram ve tokluk kan şekeri ve bir kaç tane daha vardı ama onları bilemiyorum
Sorarsın onları şekere falan bakacak misiniz diye, bu arada benim doktorum şeker yüklemesi testi yapmayacak bana, ailede şeker öyküsü varsa öyle yapıyoruz dedi

Bu testlerin ne olduğunu bilen var mı? Sadece hemogramı anlıyorum ben

Eklentiler

• IMG_0071.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 62
Sorarsın onları şekere falan bakacak misiniz diye, bu arada benim doktorum şeker yüklemesi testi yapmayacak bana, ailede şeker öyküsü varsa öyle yapıyoruz dedi
Ben de istemiyorum deyince tokluk kan şekerini göreyim o zaman dedi. Ailede şeker yok bizim de ama ben çok korkuyorum bu gebelik şekerinden

Çok normal canım ben 10 dakkalık çorbayı yaparken belim ağrıyor azcık ayaklarını uzat geçer :)

Çok normal canım ben 10 dakkalık çorbayı yaparken belim ağrıyor azcık ayaklarını uzat geçer :)
Geçti şükür :) kızdım kendime bende neden yaptim ki diye.. Ama normalmis sanırım. Bugün yorulduk biraz bebis pek hareket etmiyor. Ben mutlu olunca kıpır kıpır oluyor :)

Bende 36 yaşındayım (35.5 diyelim) doktoruma sordum gebelik riskim var mı yaş itibariyle diye bana yok dedi onun için size sordum. buradakiler baya gençler çünkü sizi de öyle zannettim.
Kızım 36 da doğdu şükürler olsun maaşallah çok sağlıklı
Şimdi 39 um inşallah Allahım sağlıklı bir bebek verir bize

Benim de bugün kasığım ağrıyor, eğilip dosya aradım 15 20 dk, doğrulduğumdan beri ağrı geçmedi eve gidince dinlenirsem geçer sanrm. ah bu ağrılar bizi yoruyor ne yazıkki
İ

İşte insanlığına pek güvenemedim ama bakalım. Hemogram ve tokluk kan şekeri ve bir kaç tane daha vardı ama onları bilemiyorum
Canım kadın doğuma gitmene gerek yok, dahiliyeden de isteyebilirsin tahlillerini

kızlar selam nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl park yatak konusu açılmış okuyabildiğim kadarıyla valla dün işyerinde arkadaş dedi mobilya beşik alma park yataklar çok pratik benimki hep onda yattı 2 yaşına kadar dedi.hem sallandığı için rahat uyuyormuş. bide mobilya yataklar fazla sallamıyor dedi. herkes farklı diyor tabi. benimde ilk bebek şimdi mobilya yataklarda hoşuma gidiyor zaten dolap falan alamıcam evimde yer yok maalesef. bi karyola alıcam o kadar. 50 cm lik çocuğa yer mi bulamıcaz

Kızım 36 da doğdu şükürler olsun maaşallah çok sağlıklı
Şimdi 39 um inşallah Allahım sağlıklı bir bebek verir bize
Üçüncü bebegi düşünmem için bana harika bir moral verdin. bu bebeğimi de sağ salim alayım inşallah kucağıma, size de sağlıklı bir hamilelik diliyorum teşekkürler

kızlarrrrr aile hekimliğine kayıt yaptınız mı ?
Evet ilk detayli tahlillerim orda yapıldı. Haftaya da kontrolum var. 20.haftadan sonra istediğimiz zaman gidip kalp atimini orda ücretsiz duyabiliyoruz kızlar hatirlatayim dedim

mnt bende hiç aile hekimime gitmedim.2 hafta önce aradılar.Kan tahlili yapalım gelin dediler.Ben tüm tahlilerimi yaptırdığımı ,çalışığım için sürekli gelemeyeceğimi söyledim.Telefondan gebelik bilgilerimi alıp kayıt açtılar.Tetanoz aşısı zamanı gelince arayıp çağırırız dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…