2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Üçüncü bebegi düşünmem için bana harika bir moral verdin. bu bebeğimi de sağ salim alayım inşallah kucağıma, size de sağlıklı bir hamilelik diliyorum teşekkürler
Ben ikinciyi düşünmüyordum açıkçası eşim ısrarcıydıbir kaç ay olmayınca umudunu kesmiş galiba haberi alınca şok oldu bakabilecekmiyiz triplerine girdi geçen diyo bi tane daha mı yapsak yok artık dedim iki tane yeter

benim hiç bilgim yoktu düşünün okumasam kimse demeyecekti çok şükür :)

Aynenn zaten doktorumuza gidiyoruz

Benim kızım 3 buçuk yaşında hala yatıyo sana yatak alıcam bebiş yatacak park yatakta diyorum olmass diyo ona sallanan beşik alacakmışım

Benim kızım 3 buçuk yaşında hala yatıyo sana yatak alıcam bebiş yatacak park yatakta diyorum olmass diyo ona sallanan beşik alacakmışım
Canim bi arkadaş park yatakla ilgili olumsuz konuşmuştu ama bana ama sen memnunsun sanırım. Onun dediğine göre bebeği park yatakta hem oynadığı hem uyuduğu için bi yerden sonra karıstırıyormus bebek. Oyun zamanı oyun uyku zamanı uyku olmuyor demişti park yatakta. Böyle bir sorunun oldu mu? Park yatak güzel aslında başka yerde uzun sure kalcaksan oraya da götürülür güzel olur ama öyle denince vazgecmistim bende.

Malesef üniversitede eşlerin alınmadığını duydum bende. Hatta doğumdan sonrada almıyorlarmış galiba. O yüzden pekde istemiyorum. Şuan bi özele gidiyorum ama doktorun mahkemesi varmış doğumla alakalı. Moralim bozuldu. Ozaman bende başliyim artık anadoluya. Artık belirli bi doktorum olsun istiyorum.dediğin gibi Allah göstermesin bi sorun olursa başka yere sevkederler. Çok sevindim ya gerçekten memnun olmana arkadaşlarınında gitmesine :)

Oyle canim eskisehir kadar soguk degil ama biraz sogumaya basladi millet soba yakuyo dusun :) eskisehir donuyormus annemden aldigim haberlere gore

Kizlaar yarına hicbisey kalmadı beni heyecan sardı :) oglusumla randevumuz var yarın.
Benim gibi hayırlı haberler almak isteyen kim varsa alır insallah. Ne olur yani yarın doktor kanama alanı bitmiş dese :)))
Bu arada aranızda iskembe çorbası içen var mi?
Herhangi bir zarari var mi?

O doktor kim merak ettim ckalede mi?bi dene bence cengiz beyi.cok güler yüzlü ve ilgili.arayinca filan ictenlikle cevap veriyor.arkadasim hamileyken ishal olmustu gece hastaneye gittiginde cengiz bey ondan once gelmiş onu bekliyormustu.o iki cocugunda da cengiz beye gitti onda dogurdu.ben de 3-4 yildan beri gidiyorum cengiz beye

selam canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. vallahi ben çok severim şimdiye kadar 3-4 kez içmişimdir annem yapıyor temiz bildik yerden alıyoruz. doktorlar çok önermiyor ama şükür şimdiye kadar bir aksilik olmadı

Amin canim. Ben cok severim işkembe corbasini. Dün 1-2 kaşık yedim dayanamayıp :) uzun sure canım istemez umarım bi daha ama tedbir amaçlı sorayım dedim. Annenin yaptığı işkembe çorbası candır :)))

Üçüncü bebegi düşünmem için bana harika bir moral verdin. bu bebeğimi de sağ salim alayım inşallah kucağıma, size de sağlıklı bir hamilelik diliyorum teşekkürler

Hanımlar benim yengem 2.cocugunu 41 yaşında doğurdu.. gayet de sağlıklı. İnşallah siz de saglikla kucaginiza alırsınız daha çıtır gençsiniz. .

benim hiç bilgim yoktu düşünün okumasam kimse demeyecekti çok şükür :)

Ama onlar arıyorlar. . Ben de kendim kayıt yaptırmadimki... Benim hastanem devlete gebelik olduğunu bildirmiş sanırım.. sistem öyle işliyor.
Sağlık ocağından aile hekiminin hemşiresi aradı. Hamileymissiniz şu şu hastaneye gidiyormussunuz dedi. 20.haftada asiniz var dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…