- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.481
Yaaa valla benim oğlumda öyle..nerden duymuş yada nasıl o cümleyi kuruyo bilmiyorum ama diyoki anneee sen gülünce ben çok mutlu oluyorum ..ve hissediyorum ki gerçekten beni çok seviyo onemsiyo.Oğlum olmadığı için yorum yapamıycam:)ama kız çocuklarının sevgilerini daha çok belli ettiklerini ve kendilerini daha çok sevdirdiklerini söylerler.benim kızım sürekli seni çok seviyorum annecim der gün içinde sarılır öper çok tatlısın seni yerim yerim falan der.ben olmasaydım sen ne yapardın annecim diye sorar.en sinirli anında bile sevdirmeyi başarır kendini
Yaaa valla benim oğlumda öyle..nerden duymuş yada nasıl o cümleyi kuruyo bilmiyorum ama diyoki anneee sen gülünce ben çok mutlu oluyorum ..ve hissediyorum ki gerçekten beni çok seviyo onemsiyo.[/QU OTE]
Bi tanıdığımın oğlu var annesine diyomus ki anneciğim sen evde dur ben calısıyım :)) daha küçücük. Evde oyuncaklariyla oynarken mırıldanıyomus canıım annem biziim icin calisiyor diye :)) Ama evet kizlar sanki daha bir dilli oluyor :)
Aldığın kilolarla etkisi olabilir..ben daha 1 kilo aldım gobegim çıktı ama gerilmedi normal kremin dışında başlamadım dahagöğüslerimde bir iki tane çatlama belirtisi var kırmızı kırmızı. Yağ sürerken gevşek davranıyordum nede olsa daha erken diye ama görünce şok oldum hemen dün gece bugün sabah yağa buladım kendimi korkudan. Daha erken değil mi ya çatlamak için
Maaşallaj baya Bi alışveriş yapmışsın canım =)Alış verişler sorulmuş aslında almazdım ama 7. Haftamda falan Almanya seyahatimiz vardı ordan arabayı ,avent biberon ve sulukları,oyuncak,bir kaç tulum,çorap,çek çekli müzik aleti aldımtabi cinsiyeti bilmediğim için hepsi unisex
Ellerine sağlık canim. Çok güzel görünüyor :)) Masallah elin yatkın demekki. Bence çok başarılı :)Kızlar annemin çalışma odasına daldım ve kendime bir lohusa terliği yaptım :) galiba ilham geldi ya da bana öyle geldiii:))) sizce olmuş mu? :)) henüz yapıştırmadım bitmiş gibi görünse de. Aslında çiçekli böcekli şeyleri çok çok sevdiğimi söyleyemem.. Batıl inancım doğrultusunda geleneksel kırmızı kurdela lohusa tacı takacağım ama annelik hormonuyla bu modaya da uyasım geldi. :) Biliyorsunuz inşallah sağsalim aramıza katıldığında kızımın adı Kumsal olacak :)) burdaki 3 deniz yıldızı da babasını , beni ve minik Kumy'yi temsil eder diye düşündüm fikir annesi hem de doğuracak anne olarak :) Marine konsept esintileri + çiçek böcek. :) nasıl olmuuuş?
Ben beğendim en azından az da olsa kendi emeğim :) sizle de paylaşmak istedim.
Nekdr güzel el emeği canım ellerine sağlık..bence ileride kızın bu terliklerin resmini görünce ve annesinin el emeği olduğunu öğrenince çok sevinecekKızlar annemin çalışma odasına daldım ve kendime bir lohusa terliği yaptım :) galiba ilham geldi ya da bana öyle geldiii:))) sizce olmuş mu? :)) henüz yapıştırmadım bitmiş gibi görünse de. Aslında çiçekli böcekli şeyleri çok çok sevdiğimi söyleyemem.. Batıl inancım doğrultusunda geleneksel kırmızı kurdela lohusa tacı takacağım ama annelik hormonuyla bu modaya da uyasım geldi. :) Biliyorsunuz inşallah sağsalim aramıza katıldığında kızımın adı Kumsal olacak :)) burdaki 3 deniz yıldızı da babasını , beni ve minik Kumy'yi temsil eder diye düşündüm fikir annesi hem de doğuracak anne olarak :) Marine konsept esintileri + çiçek böcek. :) nasıl olmuuuş?
Ben de beğendim:) kumsal ismi için marine konsept çok uyumlu olmuş benceKızlar annemin çalışma odasına daldım ve kendime bir lohusa terliği yaptım :) galiba ilham geldi ya da bana öyle geldiii:))) sizce olmuş mu? :)) henüz yapıştırmadım bitmiş gibi görünse de. Aslında çiçekli böcekli şeyleri çok çok sevdiğimi söyleyemem.. Batıl inancım doğrultusunda geleneksel kırmızı kurdela lohusa tacı takacağım ama annelik hormonuyla bu modaya da uyasım geldi. :) Biliyorsunuz inşallah sağsalim aramıza katıldığında kızımın adı Kumsal olacak :)) burdaki 3 deniz yıldızı da babasını , beni ve minik Kumy'yi temsil eder diye düşündüm fikir annesi hem de doğuracak anne olarak :) Marine konsept esintileri + çiçek böcek. :) nasıl olmuuuş?
Bana da solgara hayir dedi doktorum.Ferro sanol diye bir ilaçla değiştirdi canım ben daha önce solgarın demir ilacını kullanmıştım onu sordum olmaz dedi
Bana da solgara hayir dedi doktorum.Ferro sanol diye bir ilaçla değiştirdi canım ben daha önce solgarın demir ilacını kullanmıştım onu sordum olmaz dedi
Cnm duphalac sut sekeri sanirim gebelikte seker problemi olan kadinlarin kullanmasinda risk olabilir diye duymustum. Hatay hurmasi az tatli ve lifli oneririm.@hilelf @kardelen-89 @uconn kızlar alıntı yapamadım. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Malesef kabızlığımın sebebini bilmiyorum ben kendimi bildim bileli haftada bir bazen 10 günde bir wc ye çıkan biriyim. Bunu doktora söylediğimde resmen şoka girmişti adam.
İlaçla ilgili olumsuzluk duymadım doktorda söylemedi ama bağırsak tembelliği yaparmı yapmazmı beni kararsız yapan bu düşünce. Gerçi bağırsaklarım zaten tembelsıkıntı olmaz herhalde
Haftaya cuma kadın Doğumda randevum var birde ona danışayım en iyisi yoksa geçmeyecek bu aylar resmen wc gitmeye korkuyorum bazen. Kasıldıkça bebeğe zarar vericem diye de korkuyorum. Bebeğe zararı gerçekten yoksa hergün de içebilirim sanırım
Cok seker olmus, cok yaraticisin. Kumy kisaltmasina da bayildim. Eline saglik...Kızlar annemin çalışma odasına daldım ve kendime bir lohusa terliği yaptım :) galiba ilham geldi ya da bana öyle geldiii:))) sizce olmuş mu? :)) henüz yapıştırmadım bitmiş gibi görünse de. Aslında çiçekli böcekli şeyleri çok çok sevdiğimi söyleyemem.. Batıl inancım doğrultusunda geleneksel kırmızı kurdela lohusa tacı takacağım ama annelik hormonuyla bu modaya da uyasım geldi. :) Biliyorsunuz inşallah sağsalim aramıza katıldığında kızımın adı Kumsal olacak :)) burdaki 3 deniz yıldızı da babasını , beni ve minik Kumy'yi temsil eder diye düşündüm fikir annesi hem de doğuracak anne olarak :) Marine konsept esintileri + çiçek böcek. :) nasıl olmuuuş?
Orası uygun ve kaliteli fırsatı değerlendirdikMaaşallaj baya Bi alışveriş yapmışsın canım =)
BAYILDIM hem ismi ile de uyumlu canım güle güle giymek nasip olsun ,ben de kırmızı takacağım o klasik kırmızı kurdela ve kucakta bebiş çok hoş duruyorKızlar annemin çalışma odasına daldım ve kendime bir lohusa terliği yaptım :) galiba ilham geldi ya da bana öyle geldiii:))) sizce olmuş mu? :)) henüz yapıştırmadım bitmiş gibi görünse de. Aslında çiçekli böcekli şeyleri çok çok sevdiğimi söyleyemem.. Batıl inancım doğrultusunda geleneksel kırmızı kurdela lohusa tacı takacağım ama annelik hormonuyla bu modaya da uyasım geldi. :) Biliyorsunuz inşallah sağsalim aramıza katıldığında kızımın adı Kumsal olacak :)) burdaki 3 deniz yıldızı da babasını , beni ve minik Kumy'yi temsil eder diye düşündüm fikir annesi hem de doğuracak anne olarak :) Marine konsept esintileri + çiçek böcek. :) nasıl olmuuuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?