2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yaaa valla benim oğlumda öyle..nerden duymuş yada nasıl o cümleyi kuruyo bilmiyorum ama diyoki anneee sen gülünce ben çok mutlu oluyorum ..ve hissediyorum ki gerçekten beni çok seviyo onemsiyo.

Aldığın kilolarla etkisi olabilir..ben daha 1 kilo aldım gobegim çıktı ama gerilmedi normal kremin dışında başlamadım daha

Maaşallaj baya Bi alışveriş yapmışsın canım =)

B blossom- Yaaa evet benimkide hoverboard istiyo yanlış yazdıysam affola bende oğlumdan duydum ismini 4 yaşında daha şu ayakta tekerlekle gezilen varya tutmasız çokta pahalı bişiy ama babasıda dediki belki kardeşin gelirken getirir oda yaaa baba kardeşim nerden bulsun annemin karnından sanki annem oyuncak mı yuttu dedi o daha konuşmayı bilmiyo..eşimde garibim ne bilsin bizi böyle kandırmışlardı diyo artık yeni nesil yutmuyo bu numaraları

Kızlar annemin çalışma odasına daldım ve kendime bir lohusa terliği yaptım :) galiba ilham geldi ya da bana öyle geldiii:))) sizce olmuş mu? :)) henüz yapıştırmadım bitmiş gibi görünse de. Aslında çiçekli böcekli şeyleri çok çok sevdiğimi söyleyemem.. Batıl inancım doğrultusunda geleneksel kırmızı kurdela lohusa tacı takacağım ama annelik hormonuyla bu modaya da uyasım geldi. :) Biliyorsunuz inşallah sağsalim aramıza katıldığında kızımın adı Kumsal olacak :)) burdaki 3 deniz yıldızı da babasını , beni ve minik Kumy'yi temsil eder diye düşündüm fikir annesi hem de doğuracak anne olarak :) Marine konsept esintileri + çiçek böcek. :) nasıl olmuuuş?
Ben beğendim en azından az da olsa kendi emeğim :) sizle de paylaşmak istedim.

Eklentiler

• image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 95
Ellerine sağlık canim. Çok güzel görünüyor :)) Masallah elin yatkın demekki. Bence çok başarılı :)

Nekdr güzel el emeği canım ellerine sağlık..bence ileride kızın bu terliklerin resmini görünce ve annesinin el emeği olduğunu öğrenince çok sevinecek

Ay gerçekten mi yaaa :) B blossom- supremee teşekkürler kızlar beğenmenize çok çok sevindim. Benim ortaokulda bile resmim 3 gelirdi karnemde , sanatsal yetenek el işi filan sıfırdır bunda da hazır şeyleri bir araya getirince kolay oldu. Ama olsun Kızım için kendimi aştım :)) tekrar teşekkür ettim

Ben de beğendim:) kumsal ismi için marine konsept çok uyumlu olmuş bence

Ferro sanol diye bir ilaçla değiştirdi canım ben daha önce solgarın demir ilacını kullanmıştım onu sordum olmaz dedi
Bana da solgara hayir dedi doktorum.
Cnm duphalac sut sekeri sanirim gebelikte seker problemi olan kadinlarin kullanmasinda risk olabilir diye duymustum. Hatay hurmasi az tatli ve lifli oneririm.

Cok seker olmus, cok yaraticisin. Kumy kisaltmasina da bayildim. Eline saglik...

BAYILDIM hem ismi ile de uyumlu canım güle güle giymek nasip olsun ,ben de kırmızı takacağım o klasik kırmızı kurdela ve kucakta bebiş çok hoş duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…