Hic kilo almadim ben2.5 kg aldım 11 haftada.sizde durumlar nasıl???
Ben daha kilo almadim hatta -2 deyim2.5 kg aldım 11 haftada.sizde durumlar nasıl???
Benim bulantim aynı seyirde devam ediyor kusmadim ama midem hep huzursuz agizimin tadı hiç yokMide bulantilari az da olsa hafifleyenler var mi ? En azindan ceviz yiyebilmeye basladim galiba..
Cnm inşallah Allah sağlıkla yavrunu kucağına aldirsin güzel bir hamilelik gecirirsin inşallah bundan sonraHem de nasıl korku.rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımuza almayı nasip eder inşallah
Ikiz annesi olunca dogal canim, sizde hormon da fazla :))Benim bulantim aynı seyirde devam ediyor kusmadim ama midem hep huzursuz agizimin tadı hiç yok
Doğru belki ondan cnmIkiz annesi olunca dogal canim, sizde hormon da fazla :))
Bu kez eklemek istemiyorum.iki kez ekledim ve silmek durumda kaldım :-(whiterose00 canım merhaba.aklımdaydın.bu haftaya gelmişsin binlerce şükür.yüce rabbim kucağina almayı nasip etsın.lütfen pozitif ol ayetel kürsi en buyuk dayanağimiz..dualarım senınle..ben de perşembeyi beklıyorum usg ve 2li test için..son 1 hafta..gun sayıyorummm...gebelik takvımı ekle de moral olsun
Canım benim önceki acıların için çok geçmiş olsun bundan sonrası içinde yolun en zorlu kısmını halletmişsin sen inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer gider bebişini kucağına alırsın dualarım seninle,hepimizleBaştan beri sizleri hep takip ettim ama birçok olumsuzluklar yaşadığım için paylasimlarim olmadı. İlk bebegimi kalp atışı olmadığı için aldirdim ikinci 5 haftalikken düştü. Haziran da tekrar başladım ilaçlara bu kez iki tane konuldu. İkisi de tuttu ama 6.haftada kanamam başladı.keseler duruyordu,bir hafta hastanede yattim. Bebeğin birinin kalbi atıyordu cok sükûr 7.haftada, diğerinin gelişimi durmuştu. Ama kanama beni mahvetti. her gün kanama ve lekelenmem oldu. 11.haftaya kadar da devam etti. 12 haftaligiz suan am ultsoundq gore 11 cikti.Hep kaybetme korkusu içindeyim. Rabbim yasatmasin o acıyı kimseye. İki buçuk aydır yataktayim ve 6 kilo aldımDün ikili test için kan verdim. Burun kemiğine bakıldı ve ense kalınlığı ölçüldü. Cinsiyetimiz de net olmamakla birlikte kız gibi. Allah ım inşallah saglicakla kucağınıza almayı nasip eder hepimize.
Canım hiç korkma kahverengi benim hala devam hiç geçmedi sürekli oluyo dr um 16 haftaya kadar olabilir dedi içini ferah turkızlar bugün ara ara açık kahve akıntım geldi, afedersiniz sümüğümsü :/
geçen cuma sabahı kırmızı kanamam olmuştu, doktor kontrolde kanama durmuş ama kahverengi ara ara gelir dese de kendimi korkmaktan geri alamıyorum :/ progestan iğneye devam tabi ki...
Belini otururken yastıkları destekle biraz rahatlatıyor...Kızlar hamisler Nasılsıniz ağrının sizin var mı kimse yazmaz oldu artık ben iyi sayılır çok şükür bulantım var hala çıkarmaya devam bugunde beline ağrıyor bel ağrısına ne iyi gelir bir fikriniz var mı suan dokuz haftayım bu bel ağrısı erken başladı sanırım bende sizde nasıl durumlar bebisler nasıl hepiniz sağlıkla kalın ins
Bugünlerde durgunuz herkese güzel günlerGünaydın hanımlar....
Bende de ara sıra oluyor ayakta fazla kalmamaya çalışıyorum ağrı olunca sırt üstü yatıp ayaklarımı kaldırıyorum sıcak tutuyorum birde. Rahim genişledikçe baskı artacak malesef dikkat edicez artıkKızlar hamisler Nasılsıniz ağrının sizin var mı kimse yazmaz oldu artık ben iyi sayılır çok şükür bulantım var hala çıkarmaya devam bugunde beline ağrıyor bel ağrısına ne iyi gelir bir fikriniz var mı suan dokuz haftayım bu bel ağrısı erken başladı sanırım bende sizde nasıl durumlar bebisler nasıl hepiniz sağlıkla kalın ins
Cnm limon turşu turu yine de sen fazla tüketme cnm kansulandirici özellikleri var ya dikkatli tuket cnmiyi akşamlar herkese,
dün biraz kahve lekem vardı bugün koyu krem akıntı halinde, herhalde normaldir bu.
sıcak su ile banyo yapmayı özledim, hala ılık su ile duş alıyorum :/
ve her an turşu-limon yeme isteğim var, aşermek psikolojik mi diye düşünüyordum ama insan engel olamıyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?