2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına

kızlar bugün ara ara açık kahve akıntım geldi, afedersiniz sümüğümsü :/
geçen cuma sabahı kırmızı kanamam olmuştu, doktor kontrolde kanama durmuş ama kahverengi ara ara gelir dese de kendimi korkmaktan geri alamıyorum :/ progestan iğneye devam tabi ki...

Bu kez eklemek istemiyorum.iki kez ekledim ve silmek durumda kaldım :-(

Canım benim önceki acıların için çok geçmiş olsun bundan sonrası içinde yolun en zorlu kısmını halletmişsin sen inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer gider bebişini kucağına alırsın dualarım seninle,hepimizle

Canım hiç korkma kahverengi benim hala devam hiç geçmedi sürekli oluyo dr um 16 haftaya kadar olabilir dedi içini ferah tur

Kızlar hamisler Nasılsıniz ağrının sizin var mı kimse yazmaz oldu artık ben iyi sayılır çok şükür bulantım var hala çıkarmaya devam bugunde beline ağrıyor bel ağrısına ne iyi gelir bir fikriniz var mı suan dokuz haftayım bu bel ağrısı erken başladı sanırım bende sizde nasıl durumlar bebisler nasıl hepiniz sağlıkla kalın ins

Belini otururken yastıkları destekle biraz rahatlatıyor...

Günaydın hanımlar....
Bugünlerde durgunuz herkese güzel günler
Bende de ara sıra oluyor ayakta fazla kalmamaya çalışıyorum ağrı olunca sırt üstü yatıp ayaklarımı kaldırıyorum sıcak tutuyorum birde. Rahim genişledikçe baskı artacak malesef dikkat edicez artık

Merhaba kızlar aynen bikaç gündür durgunuz havaların soğumasından heralde.benim şuan bel ağrım yok ara ara kasık ağrısı ara ara kahverengi lekelenme devam.ama lekelenmelerim azaldı baya çok şükür.bulantımda hiç yok die nazar ettim galiba 2-3 gündür az bi bulantım ve yemeklere karşı bi isteksizlik var hele böyle etli bişey varsa direk bulanıyo.benim en büyük belirtim uyku hali hep yatsam hep uyusam ve çalışmakta çok zor oluyo bu durumda.rabbim hepimizin yardımcısı olsun günlerimiz güzelce geçsin

iyi akşamlar herkese,
dün biraz kahve lekem vardı bugün koyu krem akıntı halinde, herhalde normaldir bu.

sıcak su ile banyo yapmayı özledim, hala ılık su ile duş alıyorum :/
ve her an turşu-limon yeme isteğim var, aşermek psikolojik mi diye düşünüyordum ama insan engel olamıyormuş :)

Cnm limon turşu turu yine de sen fazla tüketme cnm kansulandirici özellikleri var ya dikkatli tuket cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…