2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Hanimlar gunaydin ben mayista anne olucm Rabbin izin verirse. Benim bi sorum olucak lutfen yardim edin pzrtesi ultrasona girdim keseyi gordm sukur.doktor kalan yumurtalarin buyudugunu soyledi onlar agri yapiyor biraz ama iki gundur belim ve kasigim agirlik cokmus gbi agriyo lekelenme yok sukur.bu riskli bisey olabilirmi.dun gece bi kramp girdi kasigima azaldi ama tamamen gecmedi sabahta siddetli bi anlik krampla uyandim sizlerde boyle bisey yasadinizmi cok korkuyorum buarada 5+3 gunlgum

Mrb arkadaslar bişey sormak ıstıyorum ..gebelıkte tıroıdlerınıze baktırdınız mı.. ben baktırdım tsh degerlerım düşük cıktı.. doktoruma sordum sorun yok dedı ama sızlere de sormak ıstedım..tsh degerı düşük cıkan arkadaslar doktor yorumunuz ne oldu..

Canım merak etme bendede oldu ama 4 gün geriydi sonra 2 gün öne geçti takma kafana hiç olabiliyormuş böyle eminim bi sonra gittiğinde önde bile olur

Canım yazdım ama mesajın içine yazmışım. Ben de hala o ağrılar var zamanla geçer dedi Dr bebek büyüdükçe baskı yapıyor

Canım tıroıd cok onemlı ama düşük olması cok güzel. Ben normaldede tıroıd hastasıyım ve devamlı ılac kullanıyorum ve uzun zamandır aynı sevıyede devam edıyodu fakat hamıle kalkınca birden yukseldı süleyman beyde endokrıne görün. Dedı salı gunüne randevu almıştım pazartesı düşük oldu. Kesın olmamakla bırbırlıkte muhtemelen tsh tetıkledı. Oyuzden her aya düzenli baktır canım ama düşük olması cok güzel çalışıyo anlamına gelır

Canım korkma hepimizde oldu o ağrılar yerleşme ağrısı oluyo bide kalan yumurtalarda ağrı yapıyo zamanla geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…