emeginin karsiligini er yada gec alirsin sen allahin izniyle masallah sana azmine ve iradene hayranim senin
basiniz sagolsun canim sana guveniyorum canim yaparsin sen pes etmiycez
masallah pasana anne corbasi ne iyi gelmistir carcabuk iyilesir ins.Bu arada iki ogun derken iki ana ogun 3 ara ogun seklinde mi oluyor bu dedigin ?
masallah canim sana cok iyisin bi biz inemedik yaa off off hayirlsii ile inseydik bi 70 e sonrasi gelecekte ;(
nazcim bu ders olsun bize bak ben on gunluk program hazirladim kendime sana bahsetmistim burda bir ay gozume buyumesin diye 10 ar gun 10 ar gun dikkkat edecgim en az 7 gunu yuruyus yapacagim allah izin verirse sende katil bizden sporsuz gitmez bu melet yaglar daha dogrusu kimseden bak az kaldi su 7 li rakamlari gorseydik bi gerisi gelicek insallah araya hep biseyler giriyor iste ama birz da bizde var galiba bahane bulmamak lazim dimi bak bugun hasta halimle leslie yaptim valla yedikce insan daha mutsuz oliyo cunku ben oyle oluyorum sahsim adima cok pisman cok mutsuz oluyorum ama dikkat edince spor yapinca bi mutlu oluyorum sorma gitsin bi biz eziyet ediyoz kendimize burda bak herkes nasil veriyor tikir tikir bizim ne eksigimiz var kiz aksine fazlalagimiz var
evet kesinlikle canim