GÖÖÖnaydın bugünde işe giden yorgun kadınlar
günaydın senelik izni için başvuru yapanlar (ben ben ben ben)
Günaydın uyku sersemi kahvesine şeker yerine tuz atanlar "buda ben :/, sabahları nadirde olsa türk kahvesi çeker canım, normalde sade içerim, ilk defa az önce bol şekerli şöyle höpürdeterek içeyim dedim kızlar. bir güzel yaptım kahvemi bi fokurdu bi fokurdu anlatamam. sanırsın capicuno yapıyorum öyle bir güzel köpürdü. oh be dedim. geçtim masama, oturdum bir yudum aldım ve ----->

"
Kısaca günaydın
menüm berbat ötesi öğk böyk yani.
sabah: çavdar ekmeğine tost, kk beyaz peynir, siyah zeytin, çay
ara: içilemeyen tuzlu kahveden 1 yudum. yeşil çay, salatalık
öğlen: haşlama kabak ve tavuk
ara: valla bişi yok anacım.
akşam: haşlama kabak ve tavuk
sonrada spor.
dün geç çıktım işten, yorgundum ne sebze haşlayabildim ne bişi. biraz kabak vardı kalan. neyse bu akşam umarım spordan sonra yapmaya mecalim kalır.
günaydın senelik izni için başvuru yapanlar (ben ben ben ben)
Günaydın uyku sersemi kahvesine şeker yerine tuz atanlar "buda ben :/, sabahları nadirde olsa türk kahvesi çeker canım, normalde sade içerim, ilk defa az önce bol şekerli şöyle höpürdeterek içeyim dedim kızlar. bir güzel yaptım kahvemi bi fokurdu bi fokurdu anlatamam. sanırsın capicuno yapıyorum öyle bir güzel köpürdü. oh be dedim. geçtim masama, oturdum bir yudum aldım ve ----->

"Kısaca günaydın

menüm berbat ötesi öğk böyk yani.
sabah: çavdar ekmeğine tost, kk beyaz peynir, siyah zeytin, çay
ara: içilemeyen tuzlu kahveden 1 yudum. yeşil çay, salatalık
öğlen: haşlama kabak ve tavuk
ara: valla bişi yok anacım.
akşam: haşlama kabak ve tavuk
sonrada spor.
dün geç çıktım işten, yorgundum ne sebze haşlayabildim ne bişi. biraz kabak vardı kalan. neyse bu akşam umarım spordan sonra yapmaya mecalim kalır.

anali kizli yatiyoz oyle heryerim agriyor dayk yemis gibiyim kizmnda hic hali yok oyle yatiyo insallh tez zmnda iyilesiriz ... Niye boyle oluyoruz anlamadm ya ;(