• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum.artık çok az bir kilom kaldı.onu da 2 ayda yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.menü yazmak biraz sıktı beni.zaten buraya pek uğrayan da olmuyor.motive edici etkisi yitirdi grup benim için.buraya geldiğimde 70.7 kiloydum yaklaşık 9 kiloyu sizinle verdim :KK66: her şey için sağolun.hakkınızı helal edin.umarım sizde dilediğiniz kilolara ulaşırsınız.yolunuz açık olsun Mislisse Mislisse kaptan sende hakkını helal et.kendine iyi bak!
Canım çok çok tebrikler valla helal olsun sana süper gittin gideceksinde senden gaza gelip bir gün spora tam başlıcam bırakmıcam ama bakalım ne zaman. Azmi'ne hayranım. Tekrar tebrikler. Uğra arada olur mu :)
gunaydin kizlar nasilsiniz ? bu sayfanin artik gercekten kendisine bi yarari kalmadigini dusunen arkadaslarimiz varsa grubu kapatabiliriz isterseniz.Haklisiniz menu vermek te bi yere kadar sıkıyor hergun girip paylasim yapmak isterseniz biraz ara verebiliriz ne dersiniz...

Ben pes etmiyorum sakin yanlis anlasilmasin dikkat ediyorum yedigime ictigime ki beni gorenler cok kg vermissin diyor devam et diyorlar ve biraz sıkı oldugum icin midir nedir kimse 80 kg gibi durmuyosun diyor 70 gibi duruyormusum 70e insem 60 gibi goruncem 70 kg olmaya sadece 8kg kaldi zaten :KK66: ve yaza girecegimiz bu aylarda bu isin pesini birakmayi hic dusunmuyorum aksine havalar guzellestikce daha bi zayiflama istegim artiyor eminim sizde oylesinizdir neyse ksisacasi kglar gidecek yani oyle yada boyle :KK66:

ben arada sirada yazacagim kizlar kapatmiyorum :KK66:
Hayır hayır asla kapatma. Hatta ben en son +1 i gördüm müsait bi vakit tekrar tartılıcam kabul edersen ve sizde devam ederseniz menü vermeye başlıcam son 3kiloyu da vermek istiyorum.
Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara sağlıkla ulaşırız ve buradan güzel haberler paylaşırız.
Gitmiyorsun değil mi?
Ne yazayım canım inşallah başarınca yazacağım :KK66:
Kapatma sakın sayfayı kaptan herkesi merak ederiz yine bazen yazarız:KK66:
Hayır ya kaybolmak yok. Gelelim hergün yine. Misafir vardı peş peşe dün de kardeşim geldi pert oldum okudum ama yazamadım. Yarın da hastaneye kontrole gidiyoruz ailecek :) göz kontrolüne. En kısa zamanda dönücem inşallah. Şimdilik kaçıyor ve öpüyorum kocaman kocaman hepinizi :KK36::KK36::KK36:

Canım çok çok tebrikler valla helal olsun sana süper gittin gideceksinde senden gaza gelip bir gün spora tam başlıcam bırakmıcam ama bakalım ne zaman. Azmi'ne hayranım. Tekrar tebrikler. Uğra arada olur mu :)

Hayır hayır asla kapatma. Hatta ben en son +1 i gördüm müsait bi vakit tekrar tartılıcam kabul edersen ve sizde devam ederseniz menü vermeye başlıcam son 3kiloyu da vermek istiyorum.

Gitmiyorsun değil mi?

Hayır ya kaybolmak yok. Gelelim hergün yine. Misafir vardı peş peşe dün de kardeşim geldi pert oldum okudum ama yazamadım. Yarın da hastaneye kontrole gidiyoruz ailecek :) göz kontrolüne. En kısa zamanda dönücem inşallah. Şimdilik kaçıyor ve öpüyorum kocaman kocaman hepinizi :KK36::KK36::KK36:

Buaralardayım :)

bende elimden geldiği kadar yazmaya çalışacağım :)

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

IMG_4930.webp
Kızlaaaaarrrrr

Back
X