• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Veeeee gelelim benim menüme
Kahvaltı
Birazcık sucuklu yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Salatalık
1dilim ekmek

Ara
Boza

Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık gevrek

Ara
Sade kahve
2parça bitter

Akşam
Hamsi salata
Bir lokma ekmek

1mandalina

Spor 20dkk yürüyüş 10dkk dans....
Menun iyi cnm afiyet olsun

Ben bugün neler yaptım;
20 dk zumba
100 ip atlama

2 lt su
1 maden suyu
1 kesme şekerli türk kahvesi
1 kase tavuk çorba
Bol yeşillik
3 kaşık bulgur pilavı
1 patatesin kızartması
1 kase yoğurt çorbası

Bugün 1 patates in kızartmasını yediğim için hiç meyve yemicem. cezalıyım kendimce:duduk:
Patates kizartmasi disinda iyi cnm eger bide sabah ogle aksam ictigin su ne kadr onuda azyri ayri yazarsan sevinirim cnm;)

Menun hafif ama akşam yemek yememissin ilerleyen saatlerde acikabilirsin canım.ip atlamak bana da çok keyifli geliyor ben 150 yi gecemefim daha . yalnız sen bebek dusunuyorsan sakıncalı sanki riske atma derim tedbiri al takdiri Allaha bırak değil mi:KK66:
Çok guzel demissin sagol canım ip atlama işini ertelesem iyi olacak halbuki hic yorulmadan atliyorum zayiflamam da etkili olurdu . ama eşim bebek istiyo bende oyle o yüzden tedbirli olmak lazim .akşam acıkmıyorum canım yatmadan önce biraz midem kazıniyo zaten o sırada uykum geliyo sabah yerim diyorum yatiyorum :uykucu::KK39:

Günaydın canım evet niyeyse son 5 kiloyu vermek o kadar zorki anlayamıyorum neden öyle oluyor.ama iki haftadır yemeyi içmeyi düzene koyduğum için artık hiç kacamagim olmuyor.sporu yapmak istediğim an yapıyorum.başta öyle değildi ,kim şimdi yapıcak o kadar sporu diye tembellik yspiyordum.bugün çok erken uyandım sporla başladı günüm..3 bardak suda icirtti spor..cumayı merak ediyorum..hedefim 65 i görmek nasip tabii..
Sabah uyanır uyanmaz bende spor yapmak istiyorum ama gerçekten çok tembelim....

Ah canım kestane neyse de çikolata yemeseydin keşke artık bugün telâfi edersin :KK66:
İnşallah canım yedikten sonra yaaa Of yemem gerekti dedim eşim alaycı bi tavırla ben karımı biliyorum dedi :KK42:
Buradan hiç kopmayacam diz bana çok iyi geliyorsunuz ve bu kilolar gidecek en azından 2ayda bile 80e insem kar kardır almaktansa yoksa ben yer yer alırım:KK72::KK67:

Kızlar canım çok fena çikolata istiyo sanırım artık adetim olacak geçen kan tahlili yaptırdım bişey Yok sanırım kullandığım ilaçtan kaynaklandı...

Çok guzel demissin sagol canım ip atlama işini ertelesem iyi olacak halbuki hic yorulmadan atliyorum zayiflamam da etkili olurdu . ama eşim bebek istiyo bende oyle o yüzden tedbirli olmak lazim .akşam acıkmıyorum canım yatmadan önce biraz midem kazıniyo zaten o sırada uykum geliyo sabah yerim diyorum yatiyorum :uykucu::KK39:
Çok iyi yapıyorsun canım Benim eşimde saat 9/10 gibi çay çerez ister :KK34:
Kendimi hep frenlemem gerek :KK31:

Günaydın cnm kestanenin 1 tanesi 50 kalori diye biliyorum ama...tabii sporunu yaparsan niye arti çıksınki sürekli yersen sorun olabilir bence..yoksa çok faydalı bişey ..vücudumuzun arasıra böyle şeylerede ihtiyaci olduğunu düşünüyorum.ama çikolataya bişey diyemem.çünkü onun bi faydası yok.sadece yağ yapar o kadar...bidaha yemeeeeeee :KK20::sopa:yiyorsan bitter ye canim
Gece yediğim için artıdayım canım:KK43:
Ama bugün çok dikkat edeceğim söz...
Kestane ve çikolata saat 10gibi yenirse olacağı buyduo_O

Günaydııınnnn kızlarrr döndümm sanırım daha iyiyim. Bademcikler inmiş çok az kalmış. Hafif nezle gibi bişi başladı halsizlik azaldı. Dün akşam bende kaçırdım eşim kestane almış gelmiş. Ama doğru düzgün yemek yememiştim. He bide hastayım diye sanırım ... çıkarttım cips yedim :olamaz::KK17: :(

Günaydın canım evet niyeyse son 5 kiloyu vermek o kadar zorki anlayamıyorum neden öyle oluyor.ama iki haftadır yemeyi içmeyi düzene koyduğum için artık hiç kacamagim olmuyor.sporu yapmak istediğim an yapıyorum.başta öyle değildi ,kim şimdi yapıcak o kadar sporu diye tembellik yspiyordum.bugün çok erken uyandım sporla başladı günüm..3 bardak suda icirtti spor..cumayı merak ediyorum..hedefim 65 i görmek nasip tabii..
Supersin kuzum maşallah bu Azime 65 in kaçarı yok ;)
Herkese gunaydin arkadaslr kusura bakmayin dun misafirlikteydik eve 11 gibi gelip spor yaptim :KK49:sonra mesajlarinizi okurken yorulmusum ki uyuya kalmisim gelelm dunku menuye

Kalkinca 1 gece bekletilmis kayisili su

Sabah 10: 2 has yumu./kk peynir/ zeytin/ cay/ 2 dlm ekmek /1 tatli kasigi bal

Ogle 14: 1 corba kase makarna/ 1 kase kisir /yesillik /ayran

Saat 17: 2 ceviz/ 1 fincan cikolatali kahve

Saat 19: 3 adet dolma bi kase brokoli corba bol salata 1 dlm ekmek

1 lt su

50 dk spor + basen calisildi:KK52:
Kuzum makarna ile kısır yanyana olmamış. Akşam da dolma ile ekmek :( suyun da az bugün daha güzel bir menü olur inşallah canım ;)

Herkese gunaydin arkadaslr kusura bakmayin dun misafirlikteydik eve 11 gibi gelip spor yaptim :KK49:sonra mesajlarinizi okurken yorulmusum ki uyuya kalmisim gelelm dunku menuye

Kalkinca 1 gece bekletilmis kayisili su

Sabah 10: 2 has yumu./kk peynir/ zeytin/ cay/ 2 dlm ekmek /1 tatli kasigi bal

Ogle 14: 1 corba kase makarna/ 1 kase kisir /yesillik /ayran

Saat 17: 2 ceviz/ 1 fincan cikolatali kahve

Saat 19: 3 adet dolma bi kase brokoli corba bol salata 1 dlm ekmek

1 lt su

50 dk spor + basen calisildi:KK52:
:skandal:kiz naptın böyle kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta yeterdi bence 2dilim ekmek çok gibi birde uzerine makarna kısır çikolata lı kahve bir dilim daha ekmek:sinirli:

kesinlikle yedirebilirsin ama 1 tane yedir çünkü protein olarak değeri çok yüksek ağır gelmesin.yoksa ben yediyorum ufakliga..bi sıkıntı olmadı.senin gittiğin markette Tavas marka yumurta varsa kahverengi olanını tavsiye ederim koy yumurtasindan çok çok daha lezzetli,bu dediğim büyük yumurta.
Tamam canım bakarım:KK66:

Kolay gelsin kiz :) sizin ne cok ikram gununz var napcaz boyle? valla gecen misafir geldi duzenm bizulmustu zor toparladim kabul etmicem bidaha ya nisana kadar ;(
Aynen canım haftanın iki günü sohbet yemekli gitmezsem olmaz her gidisimde yeni bir şeyler öğreniyorum namaza daha sıkı sariliyorm çok şükür:dua:yarin arkadaşlar gelecek yine kurandan :KK200:onemli olan irademe sahip olmam değil mi:KK66:

Günaydııınnnn kızlarrr döndümm sanırım daha iyiyim. Bademcikler inmiş çok az kalmış. Hafif nezle gibi bişi başladı halsizlik azaldı. Dün akşam bende kaçırdım eşim kestane almış gelmiş. Ama doğru düzgün yemek yememiştim. He bide hastayım diye sanırım ... çıkarttım cips yedim :olamaz::KK17: :KK43:
Sende bu cipsi pek seviyosun benim tatlı zaafim gibi :KK43:

Kızlar bu kaçamakları ne zaman bırakıcaz bende dahil hepimiz yapıyoruz. Biz napıyoruz ya nasıl diyet yapıyoruz nasıl eriticez bu yağları. Bi dur dememiz lazım artık.
Canım bence herşey den yenmeli ama kararınca daha öncede yazmıştım 10kilo verdim hemde tatlı yiyerek sadece daha az ve sütlü yedim yani sevdiğimiz şeylerden vazgecmeyelim ben böyle düşünüyorum

Back
X