• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

günaydın hanımlarrr.. pazartesimiz hayırlı olsun :) bu yağmurda birinin arabama çarpmasılyla bu haftaya melaaabaaa diyebilim :) bendede arabamdada birşy yok. vuranın tampon düştü ama garip :KK70: arabam canım arabam sağlam arabam benim :KK70:
Günaydın canım çok geçmiş olsun..

günaydın hanımlarrr.. pazartesimiz hayırlı olsun :) bu yağmurda birinin arabama çarpmasılyla bu haftaya melaaabaaa diyebilim :) bendede arabamdada birşy yok. vuranın tampon düştü ama garip :KK70: arabam canım arabam sağlam arabam benim :KK70:
Geçmiş olsun canım benimde kızım rahatsızlandı hastaneye bi çıktım tekerin havası inmiş yağmurlu havada allahtan eşim geldi imdadıma yetişti :KK200::KK200::anne:

Kızlar dün dikkat liydim bugün hâlâ +200deyim spor yapamıyorum oyuxdenmi yerimde sayıyorum :kızgın:aslinda bugün bir dilim bile yemicektim ama tartiyi görünce motive sıfır landi 1.5pogaca yedim :KK61:az sonrada sohbete gidiyorum yine nefis mücadelesi:KK34:
Cumaya çok var canım moralini bozup yiyeceklere bakma lütfen :sinirli:

Kızlar dün dikkat liydim bugün hâlâ +200deyim spor yapamıyorum oyuxdenmi yerimde sayıyorum :kızgın:aslinda bugün bir dilim bile yemicektim ama tartiyi görünce motive sıfır landi 1.5pogaca yedim :KK61:az sonrada sohbete gidiyorum yine nefis mücadelesi:KK34:
Canm ya bak her gun tartilma lutfen vermisimdir diye cikiyoruz tartiya hafif hissediyoruz sonra arti cikinca sisman o yuzden cok tartilmayin bu saaatten sonra tartida + ciktim diyip bozmak yok arkadaslar haftada sadece cuma gunu tartiliyosunuz boyle cumleler duymak istemiyoruz hic birimiz anlastik mi?

Çok sessizsiniz fıstıklar, bende yemek.işine giriseyim adı sani belli neyseki :KK48: bu arada akşam bebek görmeye gidecem motivem o kadar yüksek ki kaçamak yapmayı düşünmüyorum, çok hoşuma giden bir şey olursa bir iki çatal yiyebilirim :21:

Kizlar ben de simdi yiruyus yapayim hava kapali isigi actim bu arada leslienin miracle miles diye bi dvd seti var bunu duyan varmi acaba ? evdeki videolardan sıkıldım nerden satin alabilirim diye yazmistim mesaj yayinlanmamis :KK66: sporumu yaptim hemde 90 dk 60 dk yuruyus +15 dk zumba + 15 dk ( plie + basen hareketleri) kendimi super hissediyorum simdi yemk yapacagim

Çok sessizsiniz fıstıklar, bende yemek.işine giriseyim adı sani belli neyseki :KK48: bu arada akşam bebek görmeye gidecem motivem o kadar yüksek ki kaçamak yapmayı düşünmüyorum, çok hoşuma giden bir şey olursa bir iki çatal yiyebilirim :21:
Iyi bakalim kacamk yapmiyacgina eminim ama su kapali havalar motivemi dusuruyor en azindan kendi adima konusayim sizde de oylemi??

Back
X