• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

gunayddiiiiinnnnn canlarim:KK200:
teşekkür ederim geçmiş olsun msjlariniz için hepinizi öpüyorum..:KK68:
bugün iyiyim..sorun yok şükür...@pamik cnm sana ne olduu neyin var...:KK61:rahatsizsan cok geçmiş olsun cnm.
Mislisse Mislisse akşam atıştırmalık sormuşsun ya aklıma grissini kepekli olanindan birde eti form lifli biskuvuleri bir iki tane
yiyebilirsin.meyve Yemeni hiç tavsiye etmem aksamlari..meyve yi genelde gunduzleri ara öğün olarak yesen gün içerisinde sana enerji verir.atarsin vucuttan meyvenin şekerini...gece yiyince vücut hareketsiz kaldığı için sana yağ olarak donus yapabilir..birde yarım yağlı sütun içine tahil gevrek karisimlarindan 3 kaşık koyup yiyebilirsin.maksat midenin kazintisi olmasın hemde kilo aldirmasin cnm:KK3:

yok canım olur mu öyle şey zaten herşeyi biz biliyoruz desek burda ne işimiz var değil mi? haklısın aslında öyle deneyeceğim ama meyveyle sut nasıl olur ki ? hani meyve suyu içince yada meyve yiyince canım süt istemez diye diyorum :KK23:
Meyve suyu içme kız zaten doğal.olsa bile kendini ye :dondurma:

Arkadaşlar bir de aklıma dün bişey geldi listeye baktım da 11 kişiyiz iki gruba ayrılsak ve herkes kendi grubundakilerden sorumlu olsa menu yorumlama biribirimizi fişekleme tarzı ne dersiniz? yarışma da olabilir yani mesela 70 üstü ve 70 altı gibi?
Güzel fikir canım ;)

gunayddiiiiinnnnn canlarim:KK200:
teşekkür ederim geçmiş olsun msjlariniz için hepinizi öpüyorum..:KK68:
bugün iyiyim..sorun yok şükür...@pamik cnm sana ne olduu neyin var...:KK61:rahatsizsan cok geçmiş olsun cnm.
Mislisse Mislisse akşam atıştırmalık sormuşsun ya aklıma grissini kepekli olanindan birde eti form lifli biskuvuleri bir iki tane
yiyebilirsin.meyve Yemeni hiç tavsiye etmem aksamlari..meyve yi genelde gunduzleri ara öğün olarak yesen gün içerisinde sana enerji verir.atarsin vucuttan meyvenin şekerini...gece yiyince vücut hareketsiz kaldığı için sana yağ olarak donus yapabilir..birde yarım yağlı sütun içine tahil gevrek karisimlarindan 3 kaşık koyup yiyebilirsin.maksat midenin kazintisi olmasın hemde kilo aldirmasin cnm:KK3:
iyi olmana sevinidim cnm siz iyi olun tabi bizlerde :)kanal tedavisi çok mu zor bu arada ? diş işi çok zor ya of off ...birde önerin için teşekkür ederim tahıl gevrek dediğin hangisi oluyor?

herkese günaydınlar hanımlar her güzel şey sizinle olsun @pamik, selin_01 selin_01 nasılsınız bakalım bugün ? ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız?
Amin canım çok şükür iyiyim bugün uyuya kalmışım şimdi kahvaltı yapıyorum sen nasılsın????

Günaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya :KK43:
Geçmiş olsun canım...
Çocuklarla hastalıkta zor uyumak istersin olmaz uzanırsın üstüne çıkarlar oy oy Allah biran önce şifanı versin canım...

Arkadaşlar bir de aklıma dün bişey geldi listeye baktım da 11 kişiyiz iki gruba ayrılsak ve herkes kendi grubundakilerden sorumlu olsa menu yorumlama biribirimizi fişekleme tarzı ne dersiniz? yarışma da olabilir yani mesela 70 üstü ve 70 altı gibi?
Bence yapmayalım öyle grup içerisinde kopukluk oluyo ozaman yarış olsun ama ona varım:KK11:

Günaydın kızlar. Bademcikler şişmiş, kemikler kırılmış gibiyim. Napıcam bilmiyorum hiç halim yok ne yemek yemeye ne çocuğa bakmaya :KK43:
canım ya geçmiş olsun yardımcı olabilck kimse yok mu yakınında? :(

Back
X