• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize :)))

İlk kilo bildirimi benden gelsin bakalım

Geçen hafta 63,9
Güncel 62,8
Verilen kilo 1,100

IMG_7940.webp

Kızlar kitap okuyomusunz Çanakkale sultanhisar i okuyorum ben dedelrimz canlarını verdiler biz ne kadar rahat yaşıyoruz çok sukretmeliyiz değil mi:dua:
Evet ayda bir aydada olsa okumaya calisiyorum evet biraz oyle hamd olsun bugunlerimize mekanlari cennettir zaten nur icinde yatsinlar ins..:dua:

Kizlar gunaydin kg bildimi yaparjen lutfen beni etiketlemeyi ve

gecen hafta:
Simdiki :
Ve fark :

olarak yazmayi sakin unutmayin :KK39::KK39:

Ikinci kg bilidirimide benden o zamn fark olmasa da :KK43:

Gecen hafta:82.1
Guncel;82.1
Fark:yok :KK43:

20161202_083709-600x700.webp

Günaydııııınnnn bu gün erken kalktım çok şükür:) eşime dedim saat 8 de beni ara uyandır 5?dk sonra bi daha ara dedim kalktım mı diye :D 9da aradı ama olsun uyandııımmm :D

Günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize :)))

İlk kilo bildirimi benden gelsin bakalım

Geçen hafta 63,9
Güncel 62,8
Verilen kilo 1,100

Eki Görüntüle 1919934
Tebrikler canımm :KK9:

Hayırlı cumalar canımm. Günaydınn.
Ikinci kg bilidirimide benden o zamn fark olmasa da :KK43:

Gecen hafta:82.1
Guncel;82.1
Fark:yok :KK43:
Eki Görüntüle 1919959
Azıcık şaşırdım vermiş olman lazım ama Sen sporu düzenli yapıyorsun kas yapmaya başlamış olabilirsin sakııınn takma normal çünkü
Herkese günaydın.
Geçen hafta:81
Güncel:79.8
Fark:-1.2
Tebrikler canımm:KK9:
gecen hafta:66.9 bu hafta:65.7 fark:1.2

Mislisse Mislisse cnm moralimizi bozmak yok.duraklama arada muhakkak olacaktir.motivasyonunu hic bozma cnm.
Tebrikler. :KK9:

günaydın kızlar sabah tartılmadım ama dün akşam 94.3tüm. bu hafta spor yapmaya pek fırsatım olmadı. diyet yemekte götüremedim yorgunluktan. affedin beni kızlar. kilomu korudum ama bunada şükür :)

Back
X