Güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar bugün kalp atışı için gideceğiz heyecanlıyım tırsıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar bugün kalp atışı için gideceğiz heyecanlıyım tırsıyorum
Hayırlı olsun canım. Hoşgeldin aramıza.Arkadaşlar iyi geceler benim bat 12 nisan 5+3 yani inşallah sağ salim alırız çocuklarımızı kucaklarimiza ben keseyi gördüm haftaya umarim kalp atışlarınıda duyarım...
ama şimdi sürekli başım dönüyor.geçen gün düştüm evde Ben varımValla cidden bizim topikte nazar var.
Tamamen rahat ve sorunsuz geçiren kim var kızlar?
eşimle aram çok çok iyi maşallah. Doktora hiç gitmediğim için problemim de yok Ben sakinim öyle sinirlilik asabiyet yok.Gebelikte sakinmi sinirlimisiniz kızlar
Ben ben ben hiç bir derdim yok ne midem bulanıyor(umarım bulanmaz kusmak en büyük korkum) ne lekelenmem var. bomba gibiyim maşallahValla cidden bizim topikte nazar var.
Tamamen rahat ve sorunsuz geçiren kim var kızlar?
aaa benimde 2013 ağustos doğumlu bir kızım var 3 yaşına 3 ay kaldı.normalde bana çoook düşkündü.yavrum buara sağolsun çok babacı oldu.bazen üzülüyorum bazende böylesi daha iyi doğumdan sonra çok boşluğa düşmeyecek babayla takılmaya devam eder diyorum.
Ben varımsinir yok huzur var zaten ilgilenmek zorunda olduğum 3 yaşında kızım var
eşimle aram çok çok iyi maşallah. Doktora hiç gitmediğim için problemim de yok
çok hafif bulantı çok hafif kasık Ağrısı o kadar.
Hadı guzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar.
Doktor 7+0da çağırmıştı ama 6+4te yani bugün gidiyorum. Kalp atışını duyarız umarım.
Çok heyecanlıyım![]()
Bende bulantı ve kusmadan çok korkuyorumGünaydın hanımlar
Ben sakinim öyle sinirlilik asabiyet yok.
Ben ben ben hiç bir derdim yok ne midem bulanıyor(umarım bulanmaz kusmak en büyük korkum) ne lekelenmem var. bomba gibiyim maşallah
ben kusamıyorumBende bulantı ve kusmadan çok korkuyorum
ben çalışıyorum malesef canım dinlenme şansım gün içinde çok oluyo bide malesef yerleşme kanaması yaşıyorum inş. rabbim korkutgumuza ugratmaz. bana sorarsan sakın ama sakın evi dert etme sonrasında çok üzülürsün bak.Kalp atışını duyunca doktor progestan verdi. Şu an kullanıyorum. Dün hemen hemen hiç gelmemişti. Dün süpürge yaptım az bi şey tekrar geldi. Bütün akşam yatınca kesildi. Bugün hiç gelmedi diyebilirim.
Canim bendede kan pihtilasmasi var hangi igneyi kullaniyosun kacinci haftandasin
canım ben clexane kullanılyorum 0,6mg kullanıyorum. çok zor oluyor ama yapacak birşey yok. sen ne kullanıyorsun canım.Canim bendede kan pihtilasmasi var hangi igneyi kullaniyosun kacinci haftandasin