2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Birazdan eşimle Teknosa'ya bakmaya gideceğiz. Denemek icin. O kadar çok tefal dendi ki. Önceki de annemin hediyesiydi daha 1 sene dolmadan bozulunca başıma patlayacak. Yine aynisini alayim annem fark etmesin diyorum ama Tefal aklimi celdi. Cok soylenince.

Aynen kot ütüle peşine ipek kesinlikle yakmaz en azından ben 4 senede hiç yakmadım :)

Benim ki bu cnm 6 bar ama arkadasim 5 bari kullaniyor onun tavsiyesi ile almistim onun ko de cok guzel utuluyor o yuzden 5 ve ustu bakabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20160906-190121.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 54
Herkese iyi akşamlar yürüyüşe başladınız mı kızlar ben bugün başladım 5 km yürümüşüz kayınvaldemle acayip hamlamışım bundan sonra 2 günde bir yapıcaz hazır havalarda serinledi inşallah doğumu kolaylaştırır

Kızlar ya aşırı midem bulanıyor

Hiç olmazdı böyle,midem kötü gibi.

Akşam gözleme yemiştik bilmiyorum kusmak istiyorum resmen

Eşimle birbirimizi gaza getirip bir kereden birşey olmaz diyerek hamburger siparişi vermeye karar verdik. O kadar heyecan yapmışım ki siparişi verirken sistemde kayıtlı olan adreslerimden gidip arkadaşımın evine ait olan adresi seçmişim kurye aradı geldim adresinize biz sipariş falan vermedik diyo buradakiler siz nerdesiniz diyo. Anlamadan dinlemeden bide adamı fırçaladım benim yemeklerimi nereye götürüyorsunuz hamileyim ben bi saattir sizi bekliyorum diye hayırlısıyla bu hormonların kurbanı olmadan bi doğuraydık

Fazla yağlı mı geldi acaba canım? Kusabiliyorsan kus bence tutmaya çalışma içinde.

Yerken de yağlı geldi azcık olabilir,midem yanıyor, bulanıyor aşırı can çekişiyorum sanki

Yerken de yağlı geldi azcık olabilir,midem yanıyor, bulanıyor aşırı can çekişiyorum sanki
Bi yerde okumuştum, hamileyken yediğin şey bozuk ya da sağlıklı falan değilse vücut direk kusarak atıyormuş dışarı. Normal insan bünyesi tölere ederken hamile vücut hiç affetmeyip dışarı atıyormuş. Bir nevi bebeği koruma mekanizması :) kus rahatla bence canım geçmiş olsun.

Cordi Philips te güzel annemde 2-3 senedir kullanıyor. Tefale göre ütü yapması daha basit.

Ayağa kalktığımda kasıklarıma ağrı da giriyor ama bıçak saplanır gibi

Aynen kot ütüle peşine ipek kesinlikle yakmaz en azından ben 4 senede hiç yakmadım :)

Gittim kuzum mağazaya. Seninkinden yoktu. Tefal de dahil üç dört model denedik. Bu vardı özellikleri seninkiyle aynı. 3-4 dakikada falan hazır oldu. 2,5 lt tankı. 6,2 bar tek farkı bar galiba. Karışık kumaşlardan patchwork yapmışlar üzerinden geçtik bütün modellerle. En mükemmel bu açtı. Kumaşın üzerine bıraksan bile yakmıyor. Satıcı senin modelle bu aynı performans dedi. Bi' de philips kazanlıların kullandıkça performansı artarmış. O yüzden yıllar içinde performansı değişmiyormuş. Internet fiyatı mağaza fiyatından daha ucuzdu. HB'de indirime girmiş, indirim çekim de vardı önceki alışverişlerden kart bonusuyla falan epey ucuza geldi bana. Bayramdan önce gelir inşallah. Çok sağol yardımın için. :)

C candy1907 , sarra13 sizlere de çok teşekkür ederim kızlar. :)

Eklentiler

• Screenshot_20160906-222010_1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 45

İnsallah kolaylaştırır :) 5 km de iddaalı bi yürüyüş olmuş ya da ben çok tembelliğe alıştım sanırım.

Kızlar ben bugün detaylıya gittim. Çok şükür bi sorun yok. Fasülyem büyümüş, fasülye sırığı olmuş :) kilosu,boyu, sağlığı gayet iyi. bugün ilk defa hastaneyi gezdim, doğum odalarını, doğumhaneyi vs gördüm. Doktorla ilk defa doğum konuştum. Üniversite hastanesi olduğu için normal doğumu destekliyoruz, sağlık bakanlığından önce bölüm başkanlığı sürekli kontrol altında tutuyor, elimizden geldikçe normal doğum yaptırıyoruz dedi doktorum.

Çok seviniyorum, güven veriyor bu şekilde demesi de acayip korku sardı sanırım beni. Biliyorum herkes doğuruyor, doğadaki tüm memeliler hatta. İşin normalinin bu olduğunu da kabul ediyorum da , ne bilim bi tırsma oldu diyeyim.

Sanırım ben de yürümeye başlamalıyım.

Ilk kez görünce öyle oluyor kuzum. Zamanla içine sindirerek alışıyorsun. Ben de normal muayenelerde çatalı gördükçe aklıma doğum anı gelirdi. Normal zamanlarda korkmasam bile o an düşününce ürperirdim. Sonra bi' kere acile gittiğim zaman doktor ararken sancı odasına dalmıştım. O an geçti o korku. Bu muymuş lan falan dedim hatta.

Hep dünyanın en zor doğumunu ben yaptım tandanslı hikayeler duyup o görüntüyle birleştirince tuhaf oluyor insan.

Şimdi bütün kritik tetkikler bitti ya. Manyak mıyım neyim çatı muayenesi zamanı gelse de normale uygun muyum görsem diye bekliyorum.

Yakınlarım da iş o hastane odasına adım atana kadar ondan sonra sancıydı, ikinmaydı derken umurunda olmuyor diyorlar.

Merhaba herkese. Haftasonu kosturmacasi ve okul trafigi girince isin icine pek girip yazamadim.
cordeliac , ben de philips buhar kazanli utu kullaniyorum 2 senedir falan. Cok memnunun. Oncesinde delonghi vardi ama sicakken su eklenmediginden pek bir cazibesi kalmiyordu. Philips te oyle bir sorun yok. Yalniz kazanda su birakirsan zaman zaman sari su puskurtuyor. O sebeple her utuleme sonrasi hem buhar hem su haznesini temizlemek gerekiyor. Temizlemesen de birkac utu sonrasinda puskurtuyor o suyu ama temizlenince daha iyi tabi :)

hoşgeldin Can'ım sen buna İnan.inanırsan kızında hissedecek ve başaracak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…