- 3 Ocak 2013
- 95
- 110
- 93
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gecmis olsun bende 2 gundur surünüyorum dr.um birazdan ariyacak beni umarim bi caresini buluruz
Geçmiş olsun canım doktorum ip bile anlayabilirsin bebek o tarz şeylerden dusmez dedi korkmaBir nezle mağduru da ben oldumbi de kalp rahatsızlığım olduğu için çarpıntıdan zor nefes alıyorum. Hapşırıp öksürdükçe de korkuyorum bebişime bi şey olacak diye
![]()
Çok geçmiş olsun canımSağol canım sana da geçmiş olsun, havalar mahvetti bizi galibaben sabah aile hekimine gittim tabii ki ilaç yazmadı, rapor verdi 2 gün, yatıyorum evde. Normalde de tehlikeli nezle benim için, kalpten dolayı. Ama şimdi sadece bebişi düşünüyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Benımde persembeye sarkacak galiba kontrolum. Eşimin işi çıkmış.Kizlar lekelenmem tam bir hafta surdu bugun yok Allaha sukur insallah bir dahada yasamam boyle birsey.bugun kontrolu olan arkadaslar insallah guzel haberlerle gelirsiniz.benim kontrolde cuma sabirsizlikla bekliyorum
İğne yaptılarmı canım leke içinKizlar lekelenmem tam bir hafta surdu bugun yok Allaha sukur insallah bir dahada yasamam boyle birsey.bugun kontrolu olan arkadaslar insallah guzel haberlerle gelirsiniz.benim kontrolde cuma sabirsizlikla bekliyorum
Bana doktor ultrasona bakar bakmaz düşük tehliken var dedi. İnşallah geçmiştir tehlikem.Geçmiş olsun canım doktorum ip bile anlayabilirsin bebek o tarz şeylerden dusmez dedi korkma
İnşallah canım nerden anlamış acabaBana doktor ultrasona bakar bakmaz düşük tehliken var dedi. İnşallah geçmiştir tehlikem.![]()
Kalp atışı duydunuzmu canım.Ben doktordan çıktım şimdilik biseyimiz yok. Merak eden arkadaşlar çok sağolun.
Keseyi görebildik sadece 17 mm 6 hafta 4 günlük.
Bende şaşırdım. Baktı ve hemen progestan iğnesi yaptırdı. Çok merak edıyorum acaba düzelmişmidirki.İnşallah canım nerden anlamış acaba
Kalp atışı duydunuzmu canım.
Lekelenmen devam ediyor mu. Tekrar çok geçmiş olsun. Yine de sen dikkat et kendineBen doktordan çıktım şimdilik biseyimiz yok. Merak eden arkadaşlar çok sağolun.
Keseyi görebildik sadece 17 mm 6 hafta 4 günlük.
Benımde persembeye sarkacak galiba kontrolum. Eşimin işi çıkmış.
Yok canim sadece vajinal progestan kullandim sen ne durumdasinİğne yaptılarmı canım leke için
Canım bazı doktorlar tedbir olsun diye de yapıyorlar. İlk doktorum( ilk gebelimde bana da hemen progestan başlamıştı ilerleyen zamanlarda iki kere de iğne vurulmuştum. Şimdiki doktorum çok şaşırdı bunları duyunca gerek yok öyle şeylere hiç dedi. Bi sıkıntı hissetmiyorsan bi sorun da yoktur bence için rahat olsunBende şaşırdım. Baktı ve hemen progestan iğnesi yaptırdı. Çok merak edıyorum acaba düzelmişmidirki.
Doktorum ıhlamur bal limon ve portakal limon sık ic atesin cikarsa parol ic dedi hapşırdıkca aklım gidiyo inan inşallah kısa zamanda iyilesirizSağol canım sana da geçmiş olsun, havalar mahvetti bizi galibaben sabah aile hekimine gittim tabii ki ilaç yazmadı, rapor verdi 2 gün, yatıyorum evde. Normalde de tehlikeli nezle benim için, kalpten dolayı. Ama şimdi sadece bebişi düşünüyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize