Çok sevindim canım gözün aydın artık daha rahat edeceksin :)Gunaydin nasilsiniz hatunlar. Biz dun aksam annemlere geldik ve hemen ilk firsatta aventi aldik kizim suan cup cup yapiyor emzigi sukurler olsun :)
Evet cnm sadece D vitamini. Bizim doktor benim bebekler konusunda biraz kıl olduğumu biliyor :) o yüzden özellikle bunu reçete etti.
İçeriğinde kesinlikle BHA, paraben, alkol, şeker, yapay tatlandırıcı, yapay koku ile koruyucu yok. İçeriği tamamen %100 saf D vitamini. Doktoruna bi danış istersen.
Gunaydin nasilsiniz hatunlar. Biz dun aksam annemlere geldik ve hemen ilk firsatta aventi aldik kizim suan cup cup yapiyor emzigi sukurler olsun :)
merhaba gecmis olsun insallah kurtulmustur yavrucuk ızdıraptan. Bizim de cumartesi sabahi ile ishal olustu. aksam sıklastı. bazilari yesil renkliydi. Gec vakitte doktorada yazamadim. üşüttuk sanirimsurekli emziriyorum, altini temizliyorum. cok uzgunum ic ceke ceke agliyor yavrum. senin.kuzun nasil oldu sebebi neymis? bir onerin var mi
Gece vücut yüksek miktarda prolaktin yani süt hormonu salgıladığı için sabaha karşı daha çok sütünün olması normal. Yalnız gün içinde azalmasının en büyük sebebi senin sütünün az olduğunu düşünmen.. Çok net bi gerçeklikten bahsedeyim; ne yersek yiyelim içelim sütün oluşumu birazda fizyolojik. Bi arkadaşımın yengesi var misal, hem maddi durumları pek iyi değil hem de süt konusunda pek de titiz değil, yediğine içtiğine hiç dikkat etmez. Günü iki öğün yemek ile geçirir. Kadında bir süt var aman yarebbim al tereyağ yap o kadar yağlı :) Ben de o kadar dikkat ederim öğünlerimi atlamam onun kadar yağlı sütüm yoktur :) Yani demem o ki lütfen bedenine olan inancını yitirme. Bol bol emzirmeye devam et sen cnm.Virus veya bakteri degil alerji sonucu 10 gun sonra cikacakmis. Diyete devam ediyorum peynir sut yogurt dana eti ve ishal yapacak seylerden uzak duruyorum . Bu arada sutum azaldi .sabahtan dolu dolu geliyir . Aksama dogru bom bos gogusler .moralim boxuluyir . Uykuya daliyir 5 dkka snra gene kalkiyor bence sut yetmiyor . Saggmayid3nedim 5 10 cc zar zor ogleden sonra .
arkadaslar bebislerle disari cikmaya basladiniz mi ? Ben iki kez parka iki kez de avm ye gittim. disarisi icin ici polar kalin bir tulum almistim. ama cok terleriyor. siz nasil giydiriyorsunuz? yeni birsey alayim diyorum terle üşü hasta etmeyeyim. ayaklari, ustu?
Evet canim soothie:) o degil milletin alay konusu olduk kizi annem ve kardeslerime birakip yarim saat disari ciktik esimle biberon almiyordu oguruyordu normalde mizmizlaninca sagdigim sutu biberonla vermisler edepsiz icmis yaaa dalga geciyorlar simdi siz beceremiyorsunuz diye :)))soothie mi? hadi gozun aydin :)
Probiyotikler en az 1 hafta düzenli kullanım sonucunda etki gösteriyor diye biliyorum. Biz şimdiye kadar hiç kullanmadık tecrübem yok ama okuduğum ve kullananlardan duyduğum kadarıyla durum bu.Kızlar bebeğim de karin agrisi var. Doktora götürdük ilaç verdi bide prebiyetik kullanıyoruz dün geceden beri ama ne zaman nasıl geçer acaba. Süt emmedigi için sütüm çok yok. Sağıp veriyorum ve hipp mama veriyorum. Mama mi değiştirsem acaba ne alsam bi akıl verin bana. Sürekli agliyo yavrum napcagimi şaşırdım.
Ooo bugün iki güzel haber birden desene :)Evet canim soothie:) o degil milletin alay konusu olduk kizi annem ve kardeslerime birakip yarim saat disari ciktik esimle biberon almiyordu oguruyordu normalde mizmizlaninca sagdigim sutu biberonla vermisler edepsiz icmis yaaa dalga geciyorlar simdi siz beceremiyorsunuz diye :)))
Sağol canım. Töpfer sadece n11 de var sanırım golden Goat nasıldır acaba. Degistircem mamayi denemek için ama onu mu alsam yoksa sma mi karar veremedim.Probiyotikler en az 1 hafta düzenli kullanım sonucunda etki gösteriyor diye biliyorum. Biz şimdiye kadar hiç kullanmadık tecrübem yok ama okuduğum ve kullananlardan duyduğum kadarıyla durum bu.
Daha önce de bahsetmiştim, reklamını yapıyor gibi olmayayım ama :) Töpfer diye bi keçi sütü maması var denese bi cnm. Almanya menşeili bi mama ve adamlar keçilerin olduğu tesisin üzerinden uçak bile geçirtmiyorlarmış :) Zaten anne sütünden sonra ona en yakın süt keçi sütüdür..
Töpfer eczanelerde de satılıyor cnm.Sağol canım. Töpfer sadece n11 de var sanırım golden Goat nasıldır acaba. Degistircem mamayi denemek için ama onu mu alsam yoksa sma mi karar veremedim.
Selam anneler. Gün geçtikçe benim kızda yeni yeni şeyler çıkıyor. Birkaç gündür emdikten sonra yatağa vs yatırınca kusuyoruz sürekli. Genelde az miktarda ama 2 3 sefer fışkırtır tarzda kustu. Memede uyuyoruz sadece ve gündüzleri saatlerce memeden inmiyoruz ve genelde de uzun süre memede kaldığımızda kusuyoruz. Bazen hatta emdikten sonra birkez kusmak yetmiyor 5er dakika arayla birkaç sefer daha kusuyoruz. Üstüne bide tekrar meme istiyoruz. Doktora yazdım sordum. Emdikten sonra kusuyor diye. Üstten gazını çıkartmadan uyutma dedi. Gaz çıkarınca uyanıyor sonra tekrar emiyor. Yada çıkartmaya çalışırken yine kusabiliyor. Bu kusmanın önüne nasıl geçicem bilemiyorum. Sütler boşa gidicek beslenemiycek diye endişeliyim. Zaten daha kilo alımımızı yavaş yavaş arttırıyoduk. Aynı sıkıntıyı yaşayan bir önerisi olan varmı aranızdaa
Virus veya bakteri degil alerji sonucu 10 gun sonra cikacakmis. Diyete devam ediyorum peynir sut yogurt dana eti ve ishal yapacak seylerden uzak duruyorum . Bu arada sutum azaldi .sabahtan dolu dolu geliyir . Aksama dogru bom bos gogusler .moralim boxuluyir . Uykuya daliyir 5 dkka snra gene kalkiyor bence sut yetmiyor . Saggmayid3nedim 5 10 cc zar zor ogleden sonra .
Bize dr umuz nisan ayina kadar avmlere gitmek yok dedi cnm
Avmlerde pencere yok havalandirma var hava pek temiz olmuyor . Bebisin henuz bagisikligi yok mikrop kapmasin yazik. Arkadasim bisey olmaz alissin diye goturmustu sonra 3 gun hastanede antibiyotik tedavisi gördüler cocuk mikrop kapmis
Virus veya bakteri degil alerji sonucu 10 gun sonra cikacakmis. Diyete devam ediyorum peynir sut yogurt dana eti ve ishal yapacak seylerden uzak duruyorum . Bu arada sutum azaldi .sabahtan dolu dolu geliyir . Aksama dogru bom bos gogusler .moralim boxuluyir . Uykuya daliyir 5 dkka snra gene kalkiyor bence sut yetmiyor . Saggmayid3nedim 5 10 cc zar zor ogleden sonra .
Siparişle getiriyorlar sanırım bi sorayım sağol canim. Olmazsa golden Goat alırım.Töpfer eczanelerde de satılıyor cnm.
Golden Goat e-bebekte de var. O da keçi sütü maması. Kullanıcı yorumları gayet iyi. Sma'nın fazla kalsiyum içeriği sebebiyle uzun süreli kullanımlarda kabız yapma durumu var.
Bize dr umuz nisan ayina kadar avmlere gitmek yok dedi cnm
Avmlerde pencere yok havalandirma var hava pek temiz olmuyor . Bebisin henuz bagisikligi yok mikrop kapmasin yazik. Arkadasim bisey olmaz alissin diye goturmustu sonra 3 gun hastanede antibiyotik tedavisi gördüler cocuk mikrop kapmis
Bizde yarın gidicez 1. ay aşı ve kontrolümüze inş bizimkide iyi kilo almış olur. Daha önce hiç kusması yoktu. Birkaç gündür de sık kusuyor endişelendim oyusden. Hatta bir kere kahvemsi gibiydi. Bir kereseinde de kırmızı ufacık leke vardı sanki içinde. Kahvemsiyi doktorumuza çekip atmıştım. Mide sıvısı o merak etmeyin dedi. Kırmızımsı nokta olanıda yarın gittiğimde sorarım artık. Bidaha olmadı zaten bir kere oldu. Hayır zaten sütüm yetti yetmedi endişesi vardı. Kilo biraz az almıştı kuzum her ne kadar doktorumuz normal desede. Şimdi de kusma işi çıkınca endişelendim bir sıkıntımı var beslenemiycek çocuk diyee. Gündüz 2 3 saat uyuyoruz sadece. Gece 1lere kadar memedeyiz birkaç gündür. Çok emmekten oluyor diye düşünüyorum bende.Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım dogdugundan beri oyle sürekli kusuyo kıyafet yetiştiremiyorum öyle söyleyim o kadar yani ama 1. Ay aşımıza gittigimizde maşallah çok iyi kilo almış çocuk alacagını alıyodur merak etme canım stres yapma kendine
Canım bebeğe kilo aldırıcam diye bütün gün geceli gündüzlü emzirmenin faydadan çok zararı olur.. Kimse yanlış anlamasın, birşeyler dilim döndüğünce anlatıyorum ama bunların hiçbirini ben uydurmuyorum. Tıp, bilim, doktor denen birşey var. Ben onların yalancısıyım valla :)Bizde yarın gidicez 1. ay aşı ve kontrolümüze inş bizimkide iyi kilo almış olur. Daha önce hiç kusması yoktu. Birkaç gündür de sık kusuyor endişelendim oyusden. Hatta bir kere kahvemsi gibiydi. Bir kereseinde de kırmızı ufacık leke vardı sanki içinde. Kahvemsiyi doktorumuza çekip atmıştım. Mide sıvısı o merak etmeyin dedi. Kırmızımsı nokta olanıda yarın gittiğimde sorarım artık. Bidaha olmadı zaten bir kere oldu. Hayır zaten sütüm yetti yetmedi endişesi vardı. Kilo biraz az almıştı kuzum her ne kadar doktorumuz normal desede. Şimdi de kusma işi çıkınca endişelendim bir sıkıntımı var beslenemiycek çocuk diyee. Gündüz 2 3 saat uyuyoruz sadece. Gece 1lere kadar memedeyiz birkaç gündür. Çok emmekten oluyor diye düşünüyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?