2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kac cc sut cikiyor cnm . Bi de hangi ara sut artirip bu isi yapiyorsumuz . Bnmki hep memede uyuyunca anca uyandiginda yetecek kadar birikiyor . Nasil yapacam bilmiyorum
90 cc civarı sağmıştım canım..bir kez sağdım bende..o da mecburiyetten..göğüs kalkanlarını ben sürekli takıyordum süt kanallarını tıkamış galiba..göğsüm taş gibi oldu boşatmak için sağdım..sonra geçince bir daha sağmadım..çünkü bebeğim çok sık emiyor zaten sağacak süt kalmıyor..doyuyorsa bebeğin süt sağmak çok da önemli değil..

Evet gogus kalkanlarini surekli tutmak zarar veriyor. Nacizane tavsiyem imkanin varsa biraz sut sagmakta fayda var hasta olabilir ilac kullanmak zorunda kalabilirsin, bir sebepten dolayi bebegin memeni emmek istemeyebilir huysuzluk edebilir, bebegini birakip bir yere gitmen gerekebilir yada hic kimse yasamasin insallah ama sutun kesilebilir en azindan direkt mamaya yonelmek yerine elinin altinda bu anlamda sut bulunmasi cok faydali olacaktir diye dusunuyorum.

Kızlar merhaba yakında işe baslıyorum malesef;((( süt sağma makınesı alcam da ne alsam bılemedım kullananlar ne kullanıyor
ben mamajoo almıştım canım..bir kaz sağdım daha ama çekişini felan beğendim..bide memeğe takılan kısım yumuşak baya diğer markaların hepsi sert plastikti..masaj ayarı var ve dayanabilme durumuna göre hızını artırabiliyorsun..hız ayarı yapılabilenlerden almanı tavsiye ederim..

doğru diyorsun canım..ama inan bebeğim süt sağmaya fırsat bırakmıyor bana çünkü sürekli memede duruyor emsede emmese de..inşallah bu durum biraz düzelirse bende sağmayı istiyorum..şuan ki tek isteğim rahatça yemek yiyip tuvalete gidebilmek:)

Bulundugum ilde tek bir akrabam yok :) 11.gunden beri 34 gundur yanimda kimse yok bebegim uykuya bile mememde daliyor. Sallamam asla ne sallamasi diyen ben kucagimda sallamaya basladim onu birak ayagimda sallasammi diye dusunuyorum. Inan olsun yeri geliyor tuvalete gitmek icin bile esimin eve gelmesini bekliyorum ev islerini aksam esim evdeyken yapiyorum. Sut sagarken genelde buraya yazma firsati buluyorum yada gunduz en uzunu 25dk bile surmeyen uykuya daldiginda yaziyorum cidden aglanacak halim var :) ama gunde 3 4 kez sagim yapiyorum birini sabah esim evden cikarken sagiyorum o bakiyor kiza, digerini gunduz uykusunda hemen sagiyorum. Aksam yatmadan once ve gece emzirmeye kalktigimdada saginca benden huzurlusu yok. Hic yapamiyorsan en azindan gece yatarken sag yada gece emzirmeye kalktiginda sag hem sut artmasi yonunde fayda goreceksin hemde ne zaman o sutun lazim olacagini bilemezsin. Ne guzel elinin altinda makinanda var bunu avantaja cevirmelisin.

Biz daha öyle bi şey yaşamadık canım azaldı ama kaka yapışları
Doktor bize de 10 güne kadar normal yapamadıgında Kulak pamuğuna zeytinyağı döküp o bölgeyi uyarabilirsin demişti ama çok da alıştırmamak lazım dışardan müdahaleye

Evet ya şimdi yeni Doğum yapmış arkadaşımı gördükçe ne zor günlermiş ilk günler diyorm ve bi çok şeyi hatırlamıyorum sonradan geliyor aklıma aa bizimki de böyleydi diye :)
Ben ilk sağdıgımda o kadar az çıkmıştı ki bide onu kaşıkla içircem diye uğraşmıştım da benimki uyumaktan içememişti. 1 gramı bile boşa gitmesin diye nasıl uğraşıyordum ağzının kenarlarından topluyordum :)

ayyy Allah korusun kaynanandan bütün çocukları.sakıııınn bırakma gör ki sen yokken neler yapar.yuh ya göze limon sıkmakta neyin nesi

bende de sab simplex var burada kabiz yaptigini soyleyende olmustu o yuzden baslamadim. sizde yok sanirim oyle bir durum. maflor bizde kullaniyoruz
bende en başından beri sab simplex kullanıyorum aynı Zaman'da biogaia hiç kabızlık olmadı tsm aksine her bezde kaka var

bende en başından beri sab simplex kullanıyorum aynı Zaman'da biogaia hiç kabızlık olmadı tsm aksine her bezde kaka var

bu arada masmaviyim arkadasimizin doktorunun soyledikleride aklimi kurcaladi. ne kadar az ilac o kadar iyi tabi ki.. ben yaklasik 1 haftadir zinco kullaniyorum ama bebegim tadindan hic hoslanmadi yuzunu bir burusturuyor ki..

Canım bizimki de aynı doktor bol su lifli gıdalar ve kayısı özellikle dedi ben günde 3 kere yapıyorum kızda tık yok gaz çıkarıyo sesli ve kokulu bakıyorum hiçbişey yok bide 1 çay kaşığını doldurmadan zeytinyağı içirebilirsin dedi bugün 3 gün oldu devit damlayla beraber içirdim bende bide karnına masaj ve sıcak havlu işe yarayabiliyomuş en son 1 hafta olursa fitil dedi

Allah yardımcın olsun canım senin işin gerçekten zor ya hele hele 2-3 çocukla tek bakanları ayakta alkışlıyorum ben birinciden sonra ve bir çok gün annemle olmama rağmen yoruldum diyorm.
Süt sağmak, biriktirmek gerçekten önemli
Annem ben 6 aylıkken ameliyat olmak zorunda kalmış öylece anne sütünü sadece 6 ay içebilmişim
Başımıza ne geleceği hiç belli değil dediğin gibi zamanı geldiğinde mutlaka kullanılır

Anasina benzedi bizimki desene ben ne yersem yiyeyim hamileligimdede kabizlik sorununu asamadim simdide. Zeytinyagi icerisindeki asit sebebiyle icirmek istemiyorum ama zorda kalirsam tekrar gozden gecirebilirim bu seçeneği sanirim :)

O 2 hele 3 cocuklulari bende ayakta alkisliyorum elleri opulesi ana onlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…