2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Anasina benzedi bizimki desene ben ne yersem yiyeyim hamileligimdede kabizlik sorununu asamadim simdide. Zeytinyagi icerisindeki asit sebebiyle icirmek istemiyorum ama zorda kalirsam tekrar gozden gecirebilirim bu seçeneği sanirim :)

anne sutunde bulunan yag formunun haricinde verilen.yaglari parcalayacsk enzimlere henuz sahip degiller. boyle bir bilgi hatirliyorum. ama verdigimiz gaz damlalarinda da bitkisel yaglar bulunuyor. sorular sorularrrr ¿

Donence ile ilgili olumlu olumsuz soylenen cok sey var otizmi tetikledigi şaşıliga sebep oldugu gibi bunun yaninda kolik bebekler icin faydasida su götürmez ama onun disinda cok detayli bilgim yok zaten ben dusunmuyorum belkide o yuzden arastirmadim daha cok oyun halisi ve motor gelisimini etkileyen aktivite oyuncaklarinin uzerinde duruyorum hatta oyun halimizi aldim bile diger kizlar ne dusunuyor bende merak ettim simdi :)

anne sutunde bulunan yag formunun haricinde verilen.yaglari parcalayacsk enzimlere henuz sahip degiller. boyle bir bilgi hatirliyorum. ama verdigimiz gaz damlalarinda da bitkisel yaglar bulunuyor. sorular sorularrrr ¿
Ben o yuzden gaz damlasini bile toplasan 4-5 kez verdim 5 er damladan onu bile kullanmaya cekiniyorum kisa vadede bir zarari olacagini dusunmuyorum ama uzun vadede ne zarari olur sonradan ne sikinti yasatiriz bu cocuklara bilmiyoruz kaciniyorum bundan dolayi gaz icin kendimi rezeneye vurdum icip icip duruyorum kizimdan ziyade beni gazman gibi gezdiriyor bana yaptiginin yarisi onda etki ediyorsa kafi zaten :)

uzun sureli bakmalat
:)) gazman.. sorma gozumu rezeneyle aciyorum, kimyon, anason ice ice artik.gunun sonunda tabirinle gazman oluyorum insallah geciyordur ise yarar olcude. bu arada hangi oyun halisini aldin ? ilk firsatta bende almak istiyorum artik merakla incelemeye basladi gibi bazi nesneleri. yazicidan cikarttigimiz siyah beyaz gelisim kartlarina buyuk bir ilgiyle bakiyor sesler cikariyor..

Kızlar birşey söylemek istiyorum dikkat ediyorum 2 3 güne bir geceleri benim minik aç memeyi veriyorum bir iki kere emip ağlıyor emmiyor ama aç tekrar meme için agliyor tekrar veriyorum bir iki emip bağırıp ağlamaya devam. E sütümde var MaşaAllah hatta biraz fazla cok ağlayinca Kucağıma alıp gezdiriyorum evi omzumu yiyecek neredeyse açlıktan tekrar meme veriyorum yok hayır aynı dejavu ya devam...
Mama hazirliyorum 50 ml onu içiyor sıkıntı yok.
Ama memeye gelince iki emip bağırıyor sorun nerde tespit edemedim ama bazı günler memeyi alıyor emerek uyuyor vs vs ama bazende böyle oluyor mama vermesem açlıktan ağlaya ağlaya mahvoluyor yavrum bu olay döngüsü geceleri 22.00 23.00 gibi başlıyor ...

düşün düşün işin içinden çıkamadım...

Varmı bir fikriniz

Son düzenleme:

uzun sureli bakmalari, isikli donence kullanmak vb olumsuz etkiler olusturuyormus. cok hareketli olmayan, isiksiz, yormayan donenceler daha masum. ben de almayacaktim ama besigine biraz alismasi icin bi ara dusunmedim degil. su keceden vs yapilan renkli masum donenceler gormustum pinterestte. oyle bisey olsa fena olmaz.

bu arada masmaviyim arkadasimizin doktorunun soyledikleride aklimi kurcaladi. ne kadar az ilac o kadar iyi tabi ki.. ben yaklasik 1 haftadir zinco kullaniyorum ama bebegim tadindan hic hoslanmadi yuzunu bir burusturuyor ki..
Valla eşimde bende adamı ağzı açık dinledik iki çocuk büyüttüm ikisine kolikti anne sütü dışında hiçbirşey vermedik dedi. Yeri geldi eşim kafasini dinlesin diye gece arabayla gezdirdim uyuyunca getirdim dedi. Eşim başka çare yokmu dedi sadece sabır çaresi dedi. Hatta akrabaları hallerine acıyıp yurt dışından bir sürü damla filan yollamış teşekkür edip hepsini çöpe attık dedi.

Dönence uzun süre ızlettirilirse bebekler için zararlı en fazla 15 dakika izletin diyor uzmanlar. Zeka gelişimini filan olumsuz etkiliyormuş.

etken maddesi bitkisel olmasina ragmen gaz ikaclari boyle ise ileride bizi cok zor bir surec bekliyor demektir..insallah bebeklerimiz ilaclara en az etkilesimle buyurler..

Sutun cok tazyikli oldugu icin emmek istemiyor olabilir mi yada goguslerin cok doluysa ucunu alamiyordur. Birdr kafama takildi sutum var diyorsun ama mama veriyorsun sagip kendi sutunu vermen daha mantikli degil mi. Aklima gelmisken sutunun tadina baktinmi belki tadindan dolayi tepki veriyordur.

Sorma cok meraklilar bizimki odada dolanirken tv aciksa o kafayi direkt çevirip tvye kitleniyor hemen ya tvyi kapatiyorum yada yönünü değiştiriyorum haftaya oyun halisini acip kullanmaya baslamayi dusunuyorum tepki veriyor cunku. Bondigo seruven ormanini aldim. Piyanolu modellerde cok guzeldi ama onda alanin dar olmasi ve ayak kısmini kisitlamasindan dolayi vazgectim.

Günaydın kızlr 16. Günümüz ve burnumuz tıkalı ve hırıltılı uykusunda bişey olucak diye çok tedirgin oluyorum bir kaç kez öksürerek boğulur gibi uyandı Serum fizyolojik damlatıyorum aspiratörlede çekıyorım ama hiç bişey gelmıyor ne yapmalıyım şaşırdım

Benim k

benim kızımda 2 yaşında oğlun bebişe zarar veriyormu kızım Bebek geldiğinden beri herkese vurmaya başladı bebeğede yüzünü sıkıştırıyor atmaca gibi atlıyor seninki ne durumda
Cok sukurzarar vermiyo ama seveyim derken acitiyo canini burnunu sıkıp ayy bebiiik diyo oda agliyo haliyle. Benim oglum bana cok düşkün oldu hic yanimdan ayrilmiyo bebek dogdugundan beri. Bebegi emIrirken kucagina oturmak istiyo falan. Isimiz cok zor

Canim hangisi siyah beyaz gelisim kartlari?
Link vermen mumkun mu?

aynı şeyi ben de yaşadım bir kaç kez. Bizimki akşam saatlerinde oluyor. Saat 6 filan civarı. Ben de sütüm bitti filan diye paniklemiştim. Aynı anlattığın gibi çocuk aç gibi memeye atlıyor ama hemen ağlamaya başlıyor. Ama anladım ki o an sadece sinirli oluyor sakinleşmek istiyor yani. Bazen şşş yaparak kucağımda sallıyorum bazen de emzik veriyorum uyutmaya çalışıyorum. Uyuyor onbeş yirmi dk sonra uyanıyor ve bir güzel emiyor sakin sakin. ben de anlamadım niye ama öyle bi deli saati oluyor

Bir sey gelmiyorsa aspiratorle cekme.
Ödem yapiyormus bebeklerin burnunda.
Bircogumuzda var ayni sorun.
Benim oğlum da dogdugu gunden beri sumuklu :)
Her sabah serum fizyolojik sikiyorum, bazen hapsurup cikariyor. Bazen sumuk gorunur yerlere kadar geliyor ama cikmiyor, o zaman aspiratorle cekiyorum. Onun disinds dokunmuyorum genzine akiyor muhtemelen.

aman canım ihmal etme bizim de öyle başladı dr bronşit başlangıcı dedi ve hâlâ atlatamadık...

Gunaydinn:)) kizlar sizin bebislerde emdikten sonra agzini memeden cekip pis pis siritiyormu agzi kulaklarina variyor resmen deliriyorum öyle yaptiginda icime sokasim geliyor zilliyi :))
Bizimki de oynuyor memeyle ağzına alıyor gibi yapıp yapıp bırakıyor bir de konuşunca ses veriyor auu diye çok tatlılar hakkaten ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…