Ben cok asiri giydirmeye karsiyim. Ne giyiyosan bir fazlasi genel kural zaten. Disari cikarken kisa kollu ic zibin, ustune tulum giydiriyorum. Havabin sicakligina gore ya hirka ya da ceket gidiriyorum. Simdilik kanguru ile geziyoruz. Zaten yapisik oldugumuzdan asiri sicak oluyor. Terleyip usumesin deiye battaniye oluyor yanimda duruma gore kullaniyorum.
Soguk hasta etmez aslinda, terlemek ve terin kurumasi hasta eder. Dikkat etmeniz gereken sey bu.
Bi de cok normal biseymis gibi anlatmis mi? Hahah
Biraz ayip edicem ama en kibar haliyle senin esinin tarafi ilgincmis birazcik
Ben de reflu yastiginda yatiriyorum geceleri. Zaten surekli kusma problemi var. Benim bebe kollari cok oynatiyor. Eger engellersem, kollarini oynatamzsa istedigi gibi direk uyaniyor, agliyor dogdugu gunden beri. Hic kundak yapamadim o yuzden.
Bir cok arkadasimiz gibi ben de kollarinin altindan battaniyeyi sabitliyorum. Kollar disarida kaliyor. Duusnuyorum usuyo mudur acaba diye ama evin ici gayet uygun. Hic bisey ortmesek bile olur aslinda.
29-30 mu? Naptiniz? İdeal derece 22 ile 24 derecedir. Bir de kalin giydiriyosaniz sindi terlemekten hasta olmuyosa ileride alistigi sicakliktan azicik az oldugunda hasta olur. Bence yine de aen bilirsin ama evin derecesini dusurursen daha rahat edersiniz.
Gecmis olsun Aslicim. Umarim en kisa surede iyilesir de bir daha hasta olmaz kuzucuk.