- 18 Mayıs 2015
- 1.947
- 2.366
- 83
Amerikan pediatri akademisi yastiksiz ve uzerine birsey ortmeden yatmasini oneriyor. Ama acikcasi uyku tulumu olsa bile bisey ortulu olmayinca cocuk usuyormus gibi geliyor insana. Ben besik icinde babynest kullandim. Yapan kisiden de rica etmistim sert sunger kullanmasini onun icin icim rahat. Babynestin icine battaneyiye kundak yapacak gibi seriyorum bebisi yatirip kenarlardan sarkan yerleri bebegin ustune kollari disarda olacak sekilde kapatiyorum bebeigin yaninda kalan bosluklarada guvenli yatis yastiklari var ondan koyuyorum. Sadece kollari ve basini rahat hareket ettiriyor battaniyeyide agzina cekemiyor. Biraz uzun ve karisik oldu ama insallah gozunde canlanabilmistir bana gayet guvenli geliyor boyle.
carters tan almıştım canım ama ben doguma yurt dışına gıtmıştım ya orda vardıÇok güzelmiş. Benzer bir hazır kundak doğduğunda kullanmıştım ama o zaman bile kollarını zapt edememişti. Hemencecik küçük geldi zaten. PolaRabbim uyku tutumunu nereden temin ettin. Carter
's sitesine baktım göremedim aradığım gibi birşey.
Burda bende hiç gormedım ama acaba instegram da satan bayanlarda varmıdır onlarda yurt dışından getırtıyo sonuçta,istersen resım atarım sende temın edebılırlermı sor
Ayrıca bu polar tulumlar standart Ölçüde degıl bedenlerı var ve uzun kollu
bıraz kıbar ve az kaldı