2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bebeğin sagdamı soldamı duruyor yanı kese sol taraftamı. Sanırım buna göre yorum yapılabılıyomuş
Canım önceki ultrasonlar gibi bakmadı, bu defa 3D/4D ultrasonla baktı ve direkt bebişin yanında gibiydik sağa sola döndükçe ellerini oynattıkça falan izledik. yani kesenin içinden izledik, hiç keseyi görmedik

Bazı doktorlar çok net veriyor ben bile anlıyorum, uzak çekince zaten nub falan görünmüyor.
Tamam söylemesinler ama keşke hepsi ahanda böyle görüntü verseler elimize..

Erkek bebek nubu

Kız bebek nubu

Bak tamam şimdi gördüm. Kızda vücuda paralel. Erkeğinki yukarı bakıyor. Şimdi doktora diyemeyiz ki, monitörü yakınlaştır, yan profilden çek.
Ben bebek nerede deyince o forumlarda fazla dolaşma dedi sinsi adam.

Kızlar şu kese olayina inanmayın derim 6 haftalik fotolada Doğu tarafindaydi makine bende ole yattım tabi baktı Dr bebek kesenin solundaydi 2 hafta sonra başka odada kontrol gitti. USG makine bu defa batı tarafindaydi bende batı tarafa yattim bu defa da bebek sağda göründü bence makineyle de alakali olabilir hı ortadaysa tamam bebek hareketle ortaya geçmiştir ama köşede yapisiksa bence USG yi bakma yönüyle alakali olabilir öf yada çok saçma bilmiyorum ama arkadaş ilk foto diyo ee ya ilk foto 6 da cekilmediyse 8 de çekildiyse ozaman da diğer tahmin bilmeden yürütülüyor 2 haftada cinsiyet değişmez bence .önce benimki solda şimdi sağda ne alaka cinsiyetle

Canım benim doktorum aynı ultrasyon aletide sabit aynı önden sürekli sag tarafımda doktor sola geçemez duvarla yapışık yatıyorum o nedenle benimki cidden bi oyanda bi buyanda

smuwiLa bi'de attığın fotoğraflarda kese teorisi de tutmuş yalnız şimdi dikkatimi çekti. Erkekte kese fasulye gibi olur, kızda da yuvarlak derler ya. Bunlar tam öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…