- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
ee yani :) çokk tatlısın Allah gönlüne göre versin canım bizde yarın gidiyoruz bakalım neresini göstercekk minik![]()
Senin usg'ni heyecanla bekliyorum. Gel bak yarın ben sana neler edeceğim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee yani :) çokk tatlısın Allah gönlüne göre versin canım bizde yarın gidiyoruz bakalım neresini göstercekk minik![]()

Senin usg'ni heyecanla bekliyorum. Gel bak yarın ben sana neler edeceğim.![]()
Aynen benim arkadaşım 100 kiloyla bitirir demiştik 5-6 kilo aldı sadece bir hafta önce doğum yaptı hamile kaldığından 3 kilo Zayıf
Bende bel ve sırt çok acayip kalınlaşmıştı. Bacak ve kollar ona göre baya az kalınlaştı
Ooy oy sen naaptin oyle
Ilerde Kilo vermek falan sorun olmaz da 7. Aydan sonra cok zorlanirsin canim. Insan zaten yatip kalkamiyor, 2 ay diye dusunme bir omur gibi geciyor o surec. Biraz dikkat edebilirsen iyi olur senin icin.
Boyle deyip 30 kilo alirmisim ben![]()
Sen oyle deyince ben de felaket tellali gibi hissettim ama kendimiBenim felaket tellalı doktorum da aynılarını dedi. Preeklampsi olur, doguramazsin. Kilo alma. Beni yuvarlayarak doğuma götürürler artık.
Sen ilk doğumda kaç kilo aldın Esra?
biz de iki kız kardesiz benimde bulantım kusmam yok hic cok şükürannem iki hamileliğinde de kusmamış canım iki kız kardeşiz![]()
Normal canım o. Ostrojen artisina bağlı olarak vajinal akıntı çoğalıyor. Bu da gebelik sağlıklı devam ediyor demek çoğu zaman. Amniyotik sıvısı ne ki daha onun tatlım.
Sen oyle deyince ben de felaket tellali gibi hissettim ama kendimi
Ben 11 kg almistim, skizim zaten 4 kg dogdu.
Ben diyabetten oturu saglam diyet yaptim o yüzden kilo almadim fazla. Saglik sorunum olmasaydi daha cok alirdim istahim cok acikti cunku.
Tabi bunun artisi da dogumdan sonra eski halime cok hizli donmek oldu. 10 gunde 13 kg vermistim.
Benım yaklaşık 3 hafta sürdü kahverengı ve çamur gıbıydı,kasık ağrım oluyodu,hatta 1 kere kırmızı da geldı.dr a bıran önce gıt,rahîm içinde damarlar catlıyabılıyormuş,büyüme esnasında illa kötü bışey olacak degıl ama bu bıle sureklı istırahat ve ıgne Olmayı gerektırıyoKızlar kahverengi akıntısı olup doktora giden arkadaşlar varsa bana doktorun be dediğini söyleyebilir mi. Beni etiketleyip yazın lütfen. Doktora gidicem ama cuma gününe randevu Alicam oruca niyetlendim. Yine de sormak istedim ilk kez başıma geliyor tedirgin oldum açıkcası
Kizlar birsey soracam, benimle hemen hemen ayni olan bayanlar bebegin cinsiyetini ögrenmisler bile diye görüyorum tabelada. 10. Haftada böyle bir imkan var mi? Yada nasil ögreniyorlar? Benim doktorum 20. Haftada belli olur dedi.
Teşekkürler canım ya yazmayı unutmuşum magnezyum için de bi ilaç verdi. son zamanlarda hiçbir şey yiyemediğim için bu takviyeler yardımcı olacak artık.Can'ım magnezyum eksikliği de yapar. Kavrulmamış badem ye bide magnezyum desteği aşabilirsin. Bi süre sonda kramplar ve kasılmalar başlayabilir. Bende de ikinci hamileliğim yine var Ağrı'lar
Ya şekerli şeyler iyice midemi bulandırıyor benim, hele çikolata falan off ben bi lavaboya koşiimEvet ben folik asit ve baska vitaminleri iceren hap iciyorum canim. Gerekirse pudding tarzi seyler ye biraz calcium almak icin canim, yada cikolatali süt :)
Yok canım, o daha ağır senaryolardan söz etti. Kırık herif. Açtı mezara gömdü. Korkutacagim diye. O benden daha pimpirik. Hemsiresi bile mesaj atmış bugün hepatit asinizin ilk dozunu öteki kontrole kadar yaptırın diye.
Aslında ben de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Kandaki glukoz 93 çıktı, sınıra yakın. Buna bir şey demedi ama glikoz yüklemede bu bana dönecekmiş gibi hissediyorum.
Aldığından fazlasını vermişsin, ne güzel işte.
Ya canım ben hiç aşı yaptırmadım, bu konuda bilgi de verilmedi?
Ne olacak şimdi?![]()
Ya canım ben hiç aşı yaptırmadım, bu konuda bilgi de verilmedi?
Ne olacak şimdi?![]()

ben değil de arkadaşım kullandı.vitamin takviyesiymiş.mide bulantısına iyi geliyormuşSelam kızlar,herkes iyidir umarım. Ben çok fenayım,bulantıdan bayılacak gibiyim.
Doktor Premesis 2 x 1 verdi kullanan var mı?