2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben 70 diyordum ama 85'i geçer böyle giderse. Bacak ve kollar inceliyormus hattâ onu duydum. En zor bel gidiyor zaten ya. Allah affetsin pilates yaparken o yanları çalıştırmak en zoruydu. :/ Yine çile dolu günler geliyor doğumdan sonra.

Benim felaket tellalı doktorum da aynılarını dedi. Preeklampsi olur, doguramazsin. Kilo alma. Beni yuvarlayarak doğuma götürürler artık.

Sen ilk doğumda kaç kilo aldın Esra?

ben kızımda 64 le başlayıp 71 le doğuma gitmiştim tabi kusmaktan ilk aylar 3-4 kilo verdim bunda ne olur bilemiyorum ama kilo alacakmışım gibi geliyor yiyeceklerle aram çok iyi

Benim felaket tellalı doktorum da aynılarını dedi. Preeklampsi olur, doguramazsin. Kilo alma. Beni yuvarlayarak doğuma götürürler artık.

Sen ilk doğumda kaç kilo aldın Esra?
Sen oyle deyince ben de felaket tellali gibi hissettim ama kendimi
Ben 11 kg almistim, kizim zaten 4 kg dogdu.
Ben diyabetten oturu saglam diyet yaptim o yüzden kilo almadim fazla. Saglik sorunum olmasaydi daha cok alirdim istahim cok acikti cunku.
Tabi bunun artisi da dogumdan sonra eski halime cok hizli donmek oldu. 10 gunde 13 kg vermistim.

Normal canım o. Ostrojen artisina bağlı olarak vajinal akıntı çoğalıyor. Bu da gebelik sağlıklı devam ediyor demek çoğu zaman. Amniyotik sıvısı ne ki daha onun tatlım.

Sagol canim, rahatladim simdi :)

Sanirim hamilikte insan daha cok vücüdüna dikkat ediyor.

Kizlar birsey soracam, benimle hemen hemen ayni olan bayanlar bebegin cinsiyetini ögrenmisler bile diye görüyorum tabelada. 10. Haftada böyle bir imkan var mi? Yada nasil ögreniyorlar? Benim doktorum 20. Haftada belli olur dedi.

Yok canım, o daha ağır senaryolardan söz etti. Kırık herif. Açtı mezara gömdü. Korkutacagim diye. O benden daha pimpirik. Hemsiresi bile mesaj atmış bugün hepatit asinizin ilk dozunu öteki kontrole kadar yaptırın diye.

Aslında ben de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Kandaki glukoz 93 çıktı, sınıra yakın. Buna bir şey demedi ama glikoz yüklemede bu bana dönecekmiş gibi hissediyorum.

Aldığından fazlasını vermişsin, ne güzel işte.

Benım yaklaşık 3 hafta sürdü kahverengı ve çamur gıbıydı,kasık ağrım oluyodu,hatta 1 kere kırmızı da geldı.dr a bıran önce gıt,rahîm içinde damarlar catlıyabılıyormuş,büyüme esnasında illa kötü bışey olacak degıl ama bu bıle sureklı istırahat ve ıgne Olmayı gerektırıyo

Kizlar birsey soracam, benimle hemen hemen ayni olan bayanlar bebegin cinsiyetini ögrenmisler bile diye görüyorum tabelada. 10. Haftada böyle bir imkan var mi? Yada nasil ögreniyorlar? Benim doktorum 20. Haftada belli olur dedi.

canım senin doktor da vur deyince öldürmüş 16. haftada belli oluyor tabi bebişin pozisyonu da önemli

Can'ım magnezyum eksikliği de yapar. Kavrulmamış badem ye bide magnezyum desteği aşabilirsin. Bi süre sonda kramplar ve kasılmalar başlayabilir. Bende de ikinci hamileliğim yine var Ağrı'lar
Teşekkürler canım ya yazmayı unutmuşum magnezyum için de bi ilaç verdi. son zamanlarda hiçbir şey yiyemediğim için bu takviyeler yardımcı olacak artık.

Ya canım ben hiç aşı yaptırmadım, bu konuda bilgi de verilmedi?
Ne olacak şimdi?

Allah Allah acaba gariplik bende mi?ne midem bulanıyor, ne göğüs ağrım kaldı ,sadece vajinal akinti var biraz. Benim niye böyle şeylerim yok ya?canim da hiç bir şey istemiyor.bazen unutuyorum hamile olduğumu çok fazla ani hareket yapıyorum uzaniyorum felan sonra korkuyorum.inşaallah her şey yolundadir. Bu arada hepiniz ne güzel 40 lardan 50 lerden bahsediyorsunuz benim çok fena durumum

Selam kızlar,herkes iyidir umarım. Ben çok fenayım,bulantıdan bayılacak gibiyim.
Doktor Premesis 2 x 1 verdi kullanan var mı?
ben değil de arkadaşım kullandı.vitamin takviyesiymiş.mide bulantısına iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…