Off kızlar bugun bır sinir bır asabıyet var üzerimde. Ev işleri ben elimi çekince dağ gibi oldu. Eşimde hem oruç hemde işe gıdıyor. Gelıncede yorgun oluyor sonra iftardan sonra kanepeye yığılıp kalıyor. Bende elimi çektım işlerden mecburen. Delırecem kızlar. Mecburen yapıyorum bişeyler ama korkuyorum.
Nuru seninle gunlerimiz hemen hemen ayni. Su 2 gunde ne oldu anlamadim ama benim de cikmaya basladi karnim.Ben de sendenim. Benim aşermem oluyor ama. Fizyolojik herhangi birşey yok ama. 2 gündür göbeğim belli olmaya başladığını hissediyorum. İlk 2 sinde 5. Ayımda kimse anlayamazdı hamile olduğumu. Bunda halime şaşıyorum.
Hertürlü işimi gücümü yapıyorum Allah'a şükür. İnşallah hep böyle devam eder
Hamıle kalmadan önce gunde üç kere ev supururdum. Heryeri siler temizlerdim. Öyle gözüme batıyorki işler. Bıraz yoruldum bugun. İnşallah bişey olmaz.bırak kalsın canım ya herşey olduğu kadar hem annesin hem bebişin var
Gözünaydın canım. Cinsiyet falan söyledimiKızlar merhaba ben de bugün gördüm meleğimi kocaman olmuş çok şükür bir problem de çıkmadı 2 hafta sonra 2li test için gitcem 2 kilo almışım bn de şimdiden inşallah abartmayız Eki Görüntüle 1851021
Ayyy bende öyleyım. Çikolatanın ismini bıle duymaya tahammülüm yok. Midem resmen havaya kalkıyor. Yaşpasta tatlı görmek bıle beni mahvedıyornormalde ben de çok severim tatlılar çikolatalar falan amaa hamile kaldığımdan beri hiçbirini görmeye bile dayanamıyorum.
Dondurma başka ama
Dondurmadanda tiksindim. Hiç yıyemıyorumnormalde ben de çok severim tatlılar çikolatalar falan amaa hamile kaldığımdan beri hiçbirini görmeye bile dayanamıyorum.
Dondurma başka ama
Hamıle kalmadan önce gunde üç kere ev supururdum. Heryeri siler temizlerdim. Öyle gözüme batıyorki işler. Bıraz yoruldum bugun. İnşallah bişey olmaz.
İlaç kullanıyormusun canım. İlerlerse doktora gıt benceKahverengi akıntım açık pembeye dönmüş gibi kızlar ama tamda emin olamadım. Ay görünce öyle bi stres yaptım ki direk satıp sifonu çektim. SLak kafam insan bi bakar inceler. Öyle Ağrı'm falan da yok ama
iyotsuztuz benim tarih değişti canım, bebişimiz çok heyecanlı bana kavuşmak için 10 ocaktan 3 ocak'a aldı dr. bi de başlangıç kilom 57.
iyotsuztuz benide listeye eklermisin. Ankarada oturuyorum. Ev hanımıyım. 2. Bebeğim. Son adet tarihim 23.04.2016 beklenen doğum 28.01.2017. Başlangıç kilom 78
Yok Can'ım ya kullanmıyorum tekrar ederse gitcem Bugün doktora yoksa yarına randevulaşın gidicem. Hiç progesteron falan almıyorum. Kızımda da hiç yaşamamıştım böyle bişey saf gibi panikle Çek'im sifonu pişman oldum.İlaç kullanıyormusun canım. İlerlerse doktora gıt bence
benim haftamda doktorumun dediğiyle neredeyse tam uyuyor. 7+4 te falan kontrole gittim doktor 7+3 haftalık dediAnnem de bana hamileyken hiç kusmamis. Erkek kardeşlerimde de lavaboya bağımlı yaşıyormuş kusmaktan. 9 ay kusmuş.
Yani kız kusturur teorisi de çürür. Ben de toplamda 5 kere çıkaramadım. İnşallah anneme çekmişimdir.
Yalnız benim kız bebeklerde dikkatimi çeken bir şey var. Soylenenin aksine benim gördüğüm yani. Kızlar daha hızlı gelişiyor ilk aylarda anne karnında. Kız annelerinde pek öyle sat uyumsuzluğu duymadım ben.
Annem, kuzenlerim, arkadaşlarım falan hep dogrulamistir bunu.
Bilmiyorum biz de ilk defa böyle gördük ve çok çok daha fazla heyecanlandık, ufak kıpırtıları bile belli oluyordu :) ama doktora sormak aklıma bile gelmedi bu ne diye, fotoğrafın kenarında 3D/4D yazıyordu amaCanım bu farklı bı usg mı ne kadar net maşallah çok tatlı
Canım ben sizle mesajlaştıktan sonra aldım premesisi.Psikolojik mi ya da etkisi kalıcı mı bilmiyorum ama yarım saat içinde bıçak gibi kesti bulantıyı. Şuan hiç midem bulanmıyor.Reçetesinde B6,folik asit,B12 ve kalsiyum içerdiği yazıyor; bakalım nasıl olacak. Sana da yazayım dedim :)İçince kesti mi yazar misin lütfen. Ben almaya gidemedim bi turlu. Hala serum aldigim için çok da acele etmedim çünkü her gün damardan metpamid aliyorum. Ama evde içmek için premesis i biri önermişti . keserse bulantini yazar misin ? Ben yatak ve lavabo arasında yasiyorum çünkü bu aralar
canim bende 3 ay supurmedim ev o makine cok tehlikeli bazen annem bazen esim supurdu silme hafta bi ancak :) mutfak haric diger seylere önem vermedim hepimizde sagliiyiz mikrop fln kapmadik ama artik tehlikeli donem bitti dun süpürdum evi oda ustten :) yardimci bayan memleketine gitti digerleride oruclu cagirmak istemedim ramazandab sonra rahatlarim insallahHamıle kalmadan önce gunde üç kere ev supururdum. Heryeri siler temizlerdim. Öyle gözüme batıyorki işler. Bıraz yoruldum bugun. İnşallah bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?