• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kahverengi akıntım açık pembeye dönmüş gibi kızlar ama tamda emin olamadım. Ay görünce öyle bi stres yaptım ki direk satıp sifonu çektim. SLak kafam insan bi bakar inceler. Öyle Ağrı'm falan da yok ama
bence doktora gitmelisin cnm kizinda kipir kiprmis sanirim fazla dinlenemiyorsun kanman azda olsa yatacaksın ayakta kalman kanamayi tetikler

D dorti en çok kızdıgım seyi yapmışsın ev isi bitmez bitmiyo maalesef ben üstten üstten yapıyorum hic yoramam kendimi Allah 5 yıl sonra lütfetmiş kıymetini bilmem lazım önce sen sonra bebeğin önemli beğenmeyen gelmesin canım

Ben yapamıyorum vallahi, her akşam önce yarım saatten fazla yol yürüyorum minibüs hariç, eve girince pertim zaten, hamilelik uyku da yaptığı için elim, kolum kalkmıyor.

Valla ben mecbur ayaktayım. 3 yaşında inanılmaz hareketli kızım var. Kurtlu bir dakika oturmaz. Eşim sağolsın haftalık kadın tuttu öyle detaylı temsilin yapmıyorum ama kızımın kahvaltısı meyvesi ara öğünü öğle yemeği akşam yemeği derken sürekli mutfakta ayaktayım mutfak temizliyorum her yere kırıntı yapar mecbur süpürüyorım. İlk hamilelikte Prenses mişim oldum simdi Külkedisi. Bide bulantılarım var ki kızıma yumurtayı falan burnum kaplı yerdiriyorum
Allah yardim etsin canım

iyi minubuse binebiliyosun benim eşim takside bile tedirgin oluyo valla şoför le kendisi konusuyo dikkat et diye

Siteye taksi çağırmak imkansız canım, nereyi ararsam durakta taksi yok.
Öyle yoldan çevirebileceğin bir yerde değil, siteden çık çevre yolu :)
Bizim minibüsler tin tin tam tersi gitmiyorlar zaten :)

Nuru sening gunlerimiz hemen hemen ayni. Su 2 gunde ne oldu anlamadim ama benim de cikmaya basladi karnim.
Ilkinde dedigin gibi 5 aylikken bile anlamiyordu kimse. Hatta 5 aylikken dermatologa gitmiştim, soyleyince kadin inanmamisti. Ayaga kaldirip karnima falan bakmisti. Oysa ben yüzüm icin gitmistim:KK45:
Kilomda değişen bir şey yok ama belim kalınlaşmış gibi göbüşüm büyümüş gibi. Eşim ve çocuklarda aynısını diyor. Gel gelelim hamilelik modu yok bende.
Dün babam aradı gelinimiz benden 15 gün önce hamile. Kızım günü gelmiş gibi gelinin diyor :KK70: Baba dedim daha kışa. Demek ki herkesin yapısı farklı.

Kahverengi akıntım açık pembeye dönmüş gibi kızlar ama tamda emin olamadım. Ay görünce öyle bi stres yaptım ki direk satıp sifonu çektim. SLak kafam insan bi bakar inceler. Öyle Ağrı'm falan da yok ama

Akıntıyla beraber de rengi açılmış olabilir ama yine de ihmal etme sen tekrar ederse en olmadı acile git. Oradan da bakarlar. Adet dönemlerine denk gelen zamanlarda da kahverengi akıntı olabiliyormuş. Benim geçen regl dönemine gelen zamanda iç çamaşırımda neredeyse siyaha yakın kahverengi akıntı görmüştüm çok ufak. Şükür bir şey çıkmadı. Tekrar da etmedi. Sen ihmal etme ama çok da yorma kendini.

Cinsiyet tahmininiz var mı kızlar?
Doktorumuzun yok :D

Eklentiler

• IMG_20160623_152530.webp
    IMG_20160623_152530.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 87
erkek mi ki acabaaaa

O çıkıntı için "ayağı o be" dedi:D

Daha net çeksene bunu iyotsuz. Çok ışık parlamış.

Gerçi ben sana daha önce de tombik ve erkek demiştim. Hâlen geçerli.

Net görüntümüz yok bizim ya bariz şekilsiz bence. Doktor bak burası kafası dıyo mesela, aaa hadi be diyoruz.

Erkeği çok istedim ya kız olur gibime geliyor.

Back
X