Oluyo canım bi de hamile pantolonları hep düşük bel ya çok etkiliyo malesefSenin rekorunu kıracağım. Ya doktor dedi aslında. İlk zamanlar kilo veriyorum diye aldanma. Normal kilodaki anneler daha fazla kilo alır. Kilolu anne adayları daha az. Hattâ stabil kalır kendi kilosu diye.
Ben yan simitlerden çok korkuyorum ya. O oluyor mu hamilelikte?
Canım günlerdir benim de öyleydi elimi kaldırmaya halim yoktu çok şükür iki gündür yapmaya başladım. Kadın alıyordum haftada bir onun peşinde koşturmak bile zor geldiğinden gelme dedimOff kızlar bugun bır sinir bır asabıyet var üzerimde. Ev işleri ben elimi çekince dağ gibi oldu. Eşimde hem oruç hemde işe gıdıyor. Gelıncede yorgun oluyor sonra iftardan sonra kanepeye yığılıp kalıyor. Bende elimi çektım işlerden mecburen. Delırecem kızlar. Mecburen yapıyorum bişeyler ama korkuyorum.
Giriyo canımKızlar muayeneye eşlerınızde gırıyormu içeri sizinle.
ben başlıcam ama acayip sıcak işe geliş gidişte genelde yürümeye fırsat buluyorum . bi an önce önlem almak lazım yoksa 9 ay sonra çok fena olcazahahaaa biz hakkaten kilo sorunu yasıcaz galiba topikcene. su üc ay gecsin de aksam sabah yuruyuslere baslayalım bari.
evett yaa aynenn agzın hiç boş durmuo karnımın açıkmasına izin bile veremiorumBen 48 kiloyla hamile kaldım, duyduktan sonra bende şımardım bayağı 1 kilo erik, üzerine çikolata, üzerine karpuz..
Oluyo canım bi de hamile pantolonları hep düşük bel ya çok etkiliyo malesef
Hahaha rahatsız ama göbüşler büyüyünce mecbur giycez canım bi süre sonra lastikler idare etmiyo ben de nefret ederim düşük beldenHaah. Bunu söyledin zaten giyesim yoktu daha hiç giymem. Ben düşük bel şeylerden acaip nefret ediyorum. Durmadan sümüğünü içine çeken çocuk gibi çek çek dur. Bel lastiği geniş yüksek bel taytlar alırım.
Bana da çok sacma geldi ki bebeği böyle yumuşak yerde yatırmak omurga gelişimi için sağlıksız diye biliyorum nasıl fenomen oldu anlamadımBebek şeyleri araştırıp duruyorum. Şu babynest denen şey çılgınlık gibi olmuş. Bebekle ana rahminden birlikte çıkmış gibi alıyor herkes. Bu ne kadar kullanılabilir ki? Bebek iri doğsa sepete konmuş ahtapot gibi kalır içinde. Kullanan oldu mu hiç bundan? Bana çok gereksiz geldi.
Eki Görüntüle 1851111
Benım Dr kırmızıda olabılır,ağrında olur çünkü rahîm içerideki Kanı atmak ıcın kasılıyo ve bu Ağrı yapıyo dedı,Parça gelırse hemen haber ver demıştı,dınlen ama bıran önce Dr gıt progestan ıgne verıyolarKahverengi akıntım açık pembeye dönmüş gibi kızlar ama tamda emin olamadım. Ay görünce öyle bi stres yaptım ki direk satıp sifonu çektim. SLak kafam insan bi bakar inceler. Öyle Ağrı'm falan da yok ama
Hahaha rahatsız ama göbüşler büyüyünce mecbur giycez canım bi süre sonra lastikler idare etmiyo ben de nefret ederim düşük belden
Bana da çok sacma geldi ki bebeği böyle yumuşak yerde yatırmak omurga gelişimi için sağlıksız diye biliyorum nasıl fenomen oldu anlamadım
Tüketim çılgınlığı canim başka hic bir şey değil. Yani ben anlamıyorum bu kadar para harcamaya niye meraklı bu insanlar.arkadaşın dediği gibi omurga gelişimi için uygun değil ,temizlik olarak baksan yine aynisi.bu çocuk kusuyor, fiskirtarak altına yapıyor. Nasip temizleyeceksin ama tabi onun için de örtüler vardır ondan da alman gerekir.inan ki herseyin fazlası zarar.geçenlerde hastaneye gittik bebek görmeye sanırsın kermes açılmış. Şerbetler,ikramliklar,hediyelikler. .. bem altın bile kabul etmiyorum yardım derneklerinin hediye hesapları var bize değil onlara lazım diye o vakıflara yönlendiriyorum. Çok günah.Bebek şeyleri araştırıp duruyorum. Şu babynest denen şey çılgınlık gibi olmuş. Bebekle ana rahminden birlikte çıkmış gibi alıyor herkes. Bu ne kadar kullanılabilir ki? Bebek iri doğsa sepete konmuş ahtapot gibi kalır içinde. Kullanan oldu mu hiç bundan? Bana çok gereksiz geldi.
Eki Görüntüle 1851111
Canım bence de erkek seninki bi arkadaş nub atmıştı seninki soldan sağa duruyo o duruş erkek duruşuyduCinsiyet tahmininizdurumu ı kızlar?
Doktorumuzun yok
Bu konuda hislerime tercüman olmuşsun. Bu tüketim çılgınlığı nereye gidiyor böyle anlamak mümkün değil.Tüketim çılgınlığı canim başka hic bir şey değil. Yani ben anlamıyorum bu kadar para harcamaya niye meraklı bu insanlar.arkadaşın dediği gibi omurga gelişimi için uygun değil ,temizlik olarak baksan yine aynisi.bu çocuk kusuyor, fiskirtarak altına yapıyor. Nasip temizleyeceksin ama tabi onun için de örtüler vardır ondan da alman gerekir.inan ki herseyin fazlası zarar.geçenlerde hastaneye gittik bebek görmeye sanırsın kermes açılmış. Şerbetler,ikramliklar,hediyelikler. .. bem altın bile kabul etmiyorum yardım derneklerinin hediye hesapları var bize değil onlara lazım diye o vakıflara yönlendiriyorum. Çok günah.
Canım ben sizle mesajlaştıktan sonra aldım premesisi.Psikolojik mi ya da etkisi kalıcı mı bilmiyorum ama yarım saat içinde bıçak gibi kesti bulantıyı. Şuan hiç midem bulanmıyor.Reçetesinde B6,folik asit,B12 ve kalsiyum içerdiği yazıyor; bakalım nasıl olacak. Sana da yazayım dedim :)
Bebek şeyleri araştırıp duruyorum. Şu babynest denen şey çılgınlık gibi olmuş. Bebekle ana rahminden birlikte çıkmış gibi alıyor herkes. Bu ne kadar kullanılabilir ki? Bebek iri doğsa sepete konmuş ahtapot gibi kalır içinde. Kullanan oldu mu hiç bundan? Bana çok gereksiz geldi.
Eki Görüntüle 1851111
canımm kıpır kıpır olana kadar kullanılıuor bu ben kesinlikle istiyorum bunun yabancı markası var dockatot ismi onun kopyası ama dockatotlar 140 dollardan başlıyorBebek şeyleri araştırıp duruyorum. Şu babynest denen şey çılgınlık gibi olmuş. Bebekle ana rahminden birlikte çıkmış gibi alıyor herkes. Bu ne kadar kullanılabilir ki? Bebek iri doğsa sepete konmuş ahtapot gibi kalır içinde. Kullanan oldu mu hiç bundan? Bana çok gereksiz geldi.
Eki Görüntüle 1851111
canım bildiğim kadarıyla o çıkartılıp yıkanıyor içine ben zaten ince birşey geçiririm yine. benim derdim iş yaparken emniyetli bi yerde yatması ilk aylarda. hijyen derken aslında daha çok şunu düşünerek söyledim kanepeye koltuğa yani büyüklerin oturduğu yerlere bişeyler sermeden yatırmam bebişi herseferinde battaniye felan sermekle uğraşmak istemem. beşikde zor olur canım taşıması felan bilemedimSunrise82 peki tatlım bunu hijyenini nasıl sağlayacaksın? İçindeki elyaftan emin olabilecek misin? Bence odalar arası dolastirabilecegin minik bir beşik alman çok daha mantikli.Yenidoğanlar dar yerlerde yatirilmali imis zaten anne karnı gibi hissetsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?