2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oluyo canım bi de hamile pantolonları hep düşük bel ya çok etkiliyo malesef

Canım günlerdir benim de öyleydi elimi kaldırmaya halim yoktu çok şükür iki gündür yapmaya başladım. Kadın alıyordum haftada bir onun peşinde koşturmak bile zor geldiğinden gelme dedim

Kızlar muayeneye eşlerınızde gırıyormu içeri sizinle.
Giriyo canım

ahahaaa biz hakkaten kilo sorunu yasıcaz galiba topikcene. su üc ay gecsin de aksam sabah yuruyuslere baslayalım bari.
ben başlıcam ama acayip sıcak işe geliş gidişte genelde yürümeye fırsat buluyorum . bi an önce önlem almak lazım yoksa 9 ay sonra çok fena olcaz neyse olmazsa ocak anneleri zayıflama die grup açarız
Ben 48 kiloyla hamile kaldım, duyduktan sonra bende şımardım bayağı 1 kilo erik, üzerine çikolata, üzerine karpuz..
evett yaa aynenn agzın hiç boş durmuo karnımın açıkmasına izin bile veremiorum

Oluyo canım bi de hamile pantolonları hep düşük bel ya çok etkiliyo malesef

Haah. Bunu söyledin zaten giyesim yoktu daha hiç giymem. Ben düşük bel şeylerden acaip nefret ediyorum. Durmadan sümüğünü içine çeken çocuk gibi çek çek dur. Bel lastiği geniş yüksek bel taytlar alırım.

Bebek şeyleri araştırıp duruyorum. Şu babynest denen şey çılgınlık gibi olmuş. Bebekle ana rahminden birlikte çıkmış gibi alıyor herkes. Bu ne kadar kullanılabilir ki? Bebek iri doğsa sepete konmuş ahtapot gibi kalır içinde. Kullanan oldu mu hiç bundan? Bana çok gereksiz geldi.

Hahaha rahatsız ama göbüşler büyüyünce mecbur giycez canım bi süre sonra lastikler idare etmiyo ben de nefret ederim düşük belden
Bana da çok sacma geldi ki bebeği böyle yumuşak yerde yatırmak omurga gelişimi için sağlıksız diye biliyorum nasıl fenomen oldu anlamadım

Benım Dr kırmızıda olabılır,ağrında olur çünkü rahîm içerideki Kanı atmak ıcın kasılıyo ve bu Ağrı yapıyo dedı,Parça gelırse hemen haber ver demıştı,dınlen ama bıran önce Dr gıt progestan ıgne verıyolar

Instagram'da bebekle alakalı nereyi açsam bunu görüyorum. Bana da pek sağlıklı gelmedi. Yetişkin insan dahi yumuşak bir yerde yatınca sırtı ağrıyor. Al 1. ay dolmadan at çöpe. 100-150 lira bir de. Ana yatağında yatması içinmiş.

[QUOçok "dorti, post: 47052550, member: 245277"]Gözünaydın canım. Cinsiyet falan söyledimi[/QUOTE]
Yok cnm söylemedi daha 10+1 iz ben de sormadım ikilide söyer belki

Tüketim çılgınlığı canim başka hic bir şey değil. Yani ben anlamıyorum bu kadar para harcamaya niye meraklı bu insanlar.arkadaşın dediği gibi omurga gelişimi için uygun değil ,temizlik olarak baksan yine aynisi.bu çocuk kusuyor, fiskirtarak altına yapıyor. Nasip temizleyeceksin ama tabi onun için de örtüler vardır ondan da alman gerekir.inan ki herseyin fazlası zarar.geçenlerde hastaneye gittik bebek görmeye sanırsın kermes açılmış. Şerbetler,ikramliklar,hediyelikler. .. bem altın bile kabul etmiyorum yardım derneklerinin hediye hesapları var bize değil onlara lazım diye o vakıflara yönlendiriyorum. Çok günah.

QUOTE="dorti, post: 47053344, member: 245277"]Kızlar muayeneye eşlerınızde gırıyormu içeri sizinle.[/QUOTE]
Bn özele gidiyorum cnm giriyor bnm eşim

Bu konuda hislerime tercüman olmuşsun. Bu tüketim çılgınlığı nereye gidiyor böyle anlamak mümkün değil.

Simdi okudum yarin ilk isim gidip almak olsun. Çok fena durumdayim . haber verdiğin için çok tesekkur ederim.

Bizde adet ya biri bi şey aldiysa herkes alacak. Hatta su anakucagini hastaneye götürme isini de anlamiyorum. Ona koyamiyosun ki yeni doğmuş bebeği. Eğimi çok sert geliyor yeni bebek için. Biz onu ancak ucuncu aydan sonra o da icine destek yastik vs koyarak kullanmaya basladik. Hani eski usul bez bebek tasima cantalari daha kullanisli oluyor ilk hastaneden cikarken ve ilk aşılar kontrol zamani. Ben ilk çocukta büyük hata yaptım her gördüğümü aldim instagramdan. Çoğunu dagittim millete bebek bir yasina gelmeden çünkü çoğu gereksizdi. Evde kalabalik, fazladan is. İlk heves iste.

canımm kıpır kıpır olana kadar kullanılıuor bu ben kesinlikle istiyorum bunun yabancı markası var dockatot ismi onun kopyası ama dockatotlar 140 dollardan başlıyor bence çok kullanışlı olacak bebişi evin içinde istediğim odada buna yerleştircem battaniye bez sermeye felan gerek kalmayacak hiyjen açısından çok mantıklı bence

Hepgurbet canim aunen ya ben de hep dagittim.ama dediğin gibi portbebeler en kullanışlı şey oldu aldigim.zaten kis bebeği soğuk .öyle rahat oldu ki hiç bir yeri açılmadan gittik geldik.ayrıca hastaneye gittiğimizde de dr sedyeye koymadan onun içinde muayene etti tertemiz . Ayrıca o anakucaklari zaten ağır şeyler bebek 4 kilo idi sar sarmala derken etti mi 5 kilo 6 kilo e sen dikislisin zaten esin yanında olmayabiliyor Yenidoğan ünitesine mesela sadece anne alınıyor. En iyisi portbebe yenileri çok ta şık.

Sunrise82 peki tatlım bunu hijyenini nasıl sağlayacaksın? İçindeki elyaftan emin olabilecek misin? Bence odalar arası dolastirabilecegin minik bir beşik alman çok daha mantikli.Yenidoğanlar dar yerlerde yatirilmali imis zaten anne karnı gibi hissetsin diye

canım bildiğim kadarıyla o çıkartılıp yıkanıyor içine ben zaten ince birşey geçiririm yine. benim derdim iş yaparken emniyetli bi yerde yatması ilk aylarda. hijyen derken aslında daha çok şunu düşünerek söyledim kanepeye koltuğa yani büyüklerin oturduğu yerlere bişeyler sermeden yatırmam bebişi herseferinde battaniye felan sermekle uğraşmak istemem. beşikde zor olur canım taşıması felan bilemedim

ben en cok bebek mevlutlerinde ve hastanelerde yapılan abartılı şeylere katlanamıyorum resimli siselerde sular boyalı kurabiyeler çikolatalar lokumlar dagitmak icin havlu, sabun kokulu taş tesbih yasin süslü balonlar tabaklar çatallar bardaklar görmemişlik gibi geliyo bana okut mevludünü akik kurbanınla yap pilavıni tatlini ayranını ikram et gelenlerede ver hediyelik tamamdir hepsi bi arada nedir ya s.dik yarıstırmaktan baska bisey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…