• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz ay bu doktorların gereksiz egoları.sanki mahallenin bakkalı da market poşetiyle girdik içeri.hadsiz.ben hemen şikayet ediyorum bimer e ,183 e.sen sakin ol Allah da bildiği gibi yapsın onu.

Kızlar dayanamadım gittim doktora. Numunenin aciline gittim Çünlü özelde açık hiç bi yer yok. İlk kez vajinal muayene oldum. Doktor kanama alanı var dedi. İlişkiye yasak koydu ağır seyler kaldırma dedi(Nasıl olacaksa) bide yat dinlen dedi.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu. Benim arkadaşım var doktor kardeşim deyim hatta. Sağolsın numunede bi arkadaşını ayarladı orda detaylı olarak ilgilensin diye. Neyse gittim bi doktor kan falan istedi arkadasım da acilden girş yap direk o kızın yanına git demişti. Bende kanı vermeden gittim. Zaten bekleyen kimse yoktu beni aldılar muayene ettiler iğne verdi acile tekrar git orda ekrana düşer iğne dedi. Gittim tekrar Oraya kan vermemişsin sesi orda ki kadın. Bende arkadaşım yönlendirdi o yüzden lan vermeden geçtim dedim. Kadında " madem beni ezmeyi biliyorsun reçeteyi git başka birini bul ona onaylat" dedi. Bende "kan vermenin gerekli olduğunu bilmiyordum kimseyi ezmek gibi niyetim yok telaşlıydıö bir an önce sonuç almak istedim" dedim. Kadında "orası beni ilgilendirmez git arkadaşına onaylat dedi" bende "yani egonuzun tatminz için düşük tehlikesi olan kadına gerekli iğneyi vermiyorsunuz" dedim. Evet dedi. Çıktım odadan ama hala sakinleşmedim. Allah onu bildiği gibi yapsın
Allah devlete düsürmesin eksikte etmesin ne diyim sakin ol boşver bebegini düşün

Hamilelikte tukuruk bezleri daha cok calisir diye okumuştum. Bende biraz daha ilerledi. Uyusken agzimin suyu akiyor. Cocuk gibi agzimdan su akiyor bazen de. Tulbent kusmuk bezlerinden once kendime alayim bari :))))

Ay bugzaaaa :-)

Kızlar dayanamadım gittim doktora. Numunenin aciline gittim Çünlü özelde açık hiç bi yer yok. İlk kez vajinal muayene oldum. Doktor kanama alanı var dedi. İlişkiye yasak koydu ağır seyler kaldırma dedi(Nasıl olacaksa) bide yat dinlen dedi.
Yalnız çok sinirlendiğim bişey oldu. Benim arkadaşım var doktor kardeşim deyim hatta. Sağolsın numunede bi arkadaşını ayarladı orda detaylı olarak ilgilensin diye. Neyse gittim bi doktor kan falan istedi arkadasım da acilden girş yap direk o kızın yanına git demişti. Bende kanı vermeden gittim. Zaten bekleyen kimse yoktu beni aldılar muayene ettiler iğne verdi acile tekrar git orda ekrana düşer iğne dedi. Gittim tekrar Oraya kan vermemişsin sesi orda ki kadın. Bende arkadaşım yönlendirdi o yüzden lan vermeden geçtim dedim. Kadında " madem beni ezmeyi biliyorsun reçeteyi git başka birini bul ona onaylat" dedi. Bende "kan vermenin gerekli olduğunu bilmiyordum kimseyi ezmek gibi niyetim yok telaşlıydıö bir an önce sonuç almak istedim" dedim. Kadında "orası beni ilgilendirmez git arkadaşına onaylat dedi" bende "yani egonuzun tatminz için düşük tehlikesi olan kadına gerekli iğneyi vermiyorsunuz" dedim. Evet dedi. Çıktım odadan ama hala sakinleşmedim. Allah onu bildiği gibi yapsın

Hakikaten bildiği gibi yapsin ne sinir bozucu :KK62: devlet kafasi bazen delirtiyo iste özelde kim yapabilir o artisligi işinden olur

Kizlar bi de almicaklarim listesi de var bende. Balkonda oturuyorum bi saattir. Belki on tane gecti. Uc tekerlekli bisiklete benzeyen ama cocugun ayaklari bosta sallanan ve kasları hic calistiramayan ergonomiye sahip anne-baba kumandali dalgalar var ya. Hah iste onlardan hic almicam mesela.

ben en cok bebek mevlutlerinde ve hastanelerde yapılan abartılı şeylere katlanamıyorum resimli siselerde sular boyalı kurabiyeler çikolatalar lokumlar dagitmak icin havlu, sabun kokulu taş tesbih yasin süslü balonlar tabaklar çatallar bardaklar görmemişlik gibi geliyo bana okut mevludünü akik kurbanınla yap pilavıni tatlini ayranını ikram et gelenlerede ver hediyelik tamamdir hepsi bi arada nedir ya s.dik yarıstırmaktan baska bisey değil

Hepsini istiyorum ben ya: /

Canım kendini üzme sana zarar benimde kanamam vardı özele gittim bişey olmaz dedi iğne falan vermedi işe gittim dahada arttı devlete gittim tekrar iğne verip rapor verdi 25 gündür evdeyim işe gitmedim kan uyuşmazlığıda olunca doktor ilgilendi yat yürüme dedi.dahada özele gitmem.vicdansız kompleks li birine denk gelmişsin boş ver.moral çok önemli stres kanamayı artırır olumlu düşün.

ay B bugza panda gibi olanlardan mı?bizimki de ebeveyn kontrollü ama kilidi açınca çocuk kendisi kullanıyor.yorulduğunda tekrar kapatıyoruz.yani o kadar da gereksiz değil:KK45:bir debenim boyum uzun öyle her bebek arabası her bisiklet olmuyor alırken konfordan çok dikkat ediyorum bazı anneler var bebek arabası dizinde kadının yarısı önde yarısı arkada ay Allah ım çok fena ha tabi kendi özgür iradesiyle almamış olanları tenzih ederek:)

Hiçbirimiz Dr ların bizim derdimizle oturup ağlamasını beklemıyoruz ama vicdan yoksunu Dr larda çok var insanlıklarını kaybetmiş olan.ılk bebegımı kaybettıgımde kanamam çoktu ve Yanımda kımse yoktu tek basıma Acıbadem'e gıttım.dr un bana soyledıgı, sen hamıle olduğundan emınmısın burda kese falan yok,sonra benı muayene masasında Bıraktı gıttı bişey demeden.içerı Odasında beklıyodur Konuşmak ıçın dıye kalktım tansıyonum düştü hemsıre kaldırdı,ağlamaktan kendınmı kaybettım,bı baktım adam oda da bıle yok cekmış gıtmış.tekerleklı sandalyeyı kullanan personel benı bı Köşeye Aldı benle ağlayıp sakınleştırdı,dakıkalarca.
Tabi zaman gecıp kendımı toparladıktan sonra bashekımlıgı ayağa kaldırdım,artık Dr hastanede degıl.
Allahlarından bulsunlar,böyle zamanlarda ınsanları dahada yıprattıkları için

Kizlar bi de almicaklarim listesi de var bende. Balkonda oturuyorum bi saattir. Belki on tane gecti. Uc tekerlekli bisiklete benzeyen ama cocugun ayaklari bosta sallanan ve kasları hic calistiramayan ergonomiye sahip anne-baba kumandali dalgalar var ya. Hah iste onlardan hic almicam mesela.

Erken konuşma :))) bazen yapmiycam dediğin herşeyi yapar buluyorsun kendini çocuk söz konusu olunca. Bebekten önce asla dediğim şeyleri yapmisligim var yani :) yeni neslin kendi tercihleri ve istekleri çok erken ortaya cikiyor.

En büyük hayalim doğurup odaya gelince eşime "biraz da sen bak!" Diye bebeği tutuşturup uyumak :KK70:

O da on dk sonra uyandirip acikmis bu diyebilir :) ben eşime ilk zamanlar gece aglamalarinda hic kalkmiyor diye sitemlenmistim. En son isssyannnnn etti. Mememmi varrr mememmmiii o çocuk niye kalkiyor belli diye :)))

Aynen kızlar zaten doktordan özel ilgi falan da beklemedim iğnemi yazıp gönderecekti altı üstü. Bütün devlet doktorlarına sa kötü bişey demek istemiyorum bu sadece insanların vicdanıyla alakalı. Ben o kadının çocuğuyla öğretmeni olup ilgilenmesem demediği kalmaz burda can söz konusu. Çok büyük ahımı aldı ama mahşerde karşılaşırız onunla.
Hayır ben haksız da olabilirim. Belki önce kan vermem gerekirdi ama karşımda insan var. Uyarını yap de ki bundan sonra ilk doktorum istediklerini vermeden ikinciye gitme bende tamam deyim.

Erken konuşma :))) bazen yapmiycam dediğin herşeyi yapar buluyorsun kendini çocuk söz konusu olunca. Bebekten önce asla dediğim şeyleri yapmisligim var yani :) yeni neslin kendi tercihleri ve istekleri çok erken ortaya cikiyor.

O da on dk sonra uyandirip acikmis bu diyebilir :) ben eşime ilk zamanlar gece aglamalarinda hic kalkmiyor diye sitemlenmistim. En son isssyannnnn etti. Mememmi varrr mememmmiii o çocuk niye kalkiyor belli diye :)))
cevap çok iyiymiş

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz , cok gecmis olsun.
Lütfen ama lütfen bos verme. Derhal sikayet et o kişiyi. Bu acillerdeki dr ve hemsire terorunden biktik artik, birilerinin haddini bildirmesi gerekiyor. Anlamamis olabilirsin, yanlis anlamis da olabilirsin. Senin durumundaki bir kadina oyle davranamaz.
Birkac ay once kızım atesliyken bu sekilde bir doktorla tartistim. Muayene etmek istemedi. Hastaneyi ayaga kaldirdim, sikayet edeceğimi de soyledim. Universite hastanesiydi. Doktorun nerdeyse yalvarmadigi kaldi sonrasinda. Simdi ne zaman gitsem kapida karsiliyor aman efendim hos geldiniz diye:KK70:

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz , cok gecmis olsun.
Lütfen ama lütfen bos verme. Derhal sikayet et o kişiyi. Bu acillerdeki dr ve hemsire terorunden biktik artik, birilerinin haddini bildirmesi gerekiyor. Anlamamis olabilirsin, yanlis anlamis da olabilirsin. Senin durumundaki bir kadina oyle davranamaz.
Birkac ay once kızım atesliyken bu sekilde bir doktorla tartistim. Muayene etmek istemedi. Hastaneyi ayaga kaldirdim, sikayet edeceğimi de soyledim. Universite hastanesiydi. Doktorun nerdeyse yalvarmadigi kaldi sonrasinda. Simdi ne zaman gitsem kapida karsiliyor aman efendim hos geldiniz diye:KK70:
Geçen sene benzeri başıma geldi. Kızım 39.6 derece ateşliykem ben ne yapabilirim ki evde duşa soksanız geçer dedi doktor. Bende annelik iç güdüsüyle kaplana dönmüştüm. Bana bu çocuğa bişey olmaz diye imzalı kağıt vereceksin ve ben bu hastaneden öyle gidicem diye lıyamet kopardım. Kadın baya korkmuştu. Netice olarak duşu da kendi aldırdı bizzat da ilgilendi 4 saatte kendine getirebildi.Ya kendi Dayım başta olmak üzere bi kaç ayrı hastanenin başhekimi tanıdığımız dostumuz ama neden ben onlarınarayım ki illa ben bir vatandaşım sıradan alelade bana bakmak zorumda bu kadar. Ben torpil istemiyorum Hakkımı istiyorum. Bugün arkadaşıma da sırada beni öne al diye de aramadım ben doktorda anladım anladım diyorum sonra çıkınca ne dediği kalmıyor aklımda. Benimle ilgilenecek bi arkadaşın var mı diye aradım. Zaten hiç sıra yoktu tek bendim Kıza 5 kere sordum çıkınca eşime anlatırken bida kafam gitti o gerginlikle bida aradım sordum. Ben kimsenin Hakkını yemiyorken insanlara karşı vicdanlıylem böylesi zoruma gidiyor. Yemin ediyorum oturdum ağladım ama kendime değil. Ben yarın 1-2 arası özelden yine aldım randevumu. Ama ya gidemiyor olsaydım. Ya imkanım olmasaydı. Ordan kalbi kırıl çıkan insanlara ağladım. Sokakta ki hayvan bize muhtaç olduğunda koşup su buluyoız yiyecek buluyorux kadın içimde ki Can'a acımadı.
Ama ben yine de kızıma vicdanlı olmayı öğretiyorum. Çiçekleri kopartmamayı,kışım hayvanlara kutudan ev yapmayı,yemekten artanları hayvanlara vermeyi,sokakta başka insanların canı çekmesin diye hiç bişey yememeyi öğretiyorum. Kızım istediği kadar ağlasın tuttursun avm de o renkli balonlardan alıp onunla tüm avm yi gezdirip çocukların gözünün kalmasına izin vermeyecek kadar hassas yetiştirmeye çalışırken böyle vicdansızlar umudumu kırıyor
Ay küsura bakmayın baya bi dolmuşum ya :)

Back
X